tüyler vucut dengesini sağlıyor hormonal vs bunnların yok olması dengeyi bozar mesela epilasyon kökten zararlı ileride triyod cilt vs birçok hastalığa yol açar,tüyler kendiliğinden giderse kendiliinden giderse ne ala
aslında bende senin bir denekinim :)
aycangül mrblarr :)ağustos-eylül den berii bu yöntemi takip edip uygulamaya başladım...ancak sson 2-3 aydır verilen tarihler tam regl dönemine denk geldiği için biter bitmez yapıyorum gerekli işlemleri :) bu işlerden tertemiz çıkarsakkk çok dua alacaksın bizlerden bilmeni isterim her şey için teşekkürlerrr :)
(bunu öze mesajla göndermek istemiştim ama özel mesaj gönderecek kıdemim olmadığından genele çevirdim :) )
tesekkur ediyorum aycangul ben de nisan da uygulamaya basladm kac gun oldu hala cıkmadılar :)) cok sağol devqmlı tqkip edicim:)
aycangül, ne gönderiyosun özel mesajla, bana da gönder merak ettim
aycangül 4 aydır uyguluyorum tarihleri mart ayında pek fayda göremedim ama nisanda 12 gün olmasına rağmen bacak ve koltuk altımda nerdeyse hiç tüy yok tesekkür ederim
tarihleri sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca ailemi de bilgilendirdim verdiğin tarihlerde haber veriyorum ona göre alıyorlar
aycangül bi kaç arkadşıma sölemiştim mart ayında dolunaya göre alıcm die kimi güldü kime olmaz öle şey demişti siz bekleyin bi ay sonra beni dedim nisanda şok oldular :) şimdi nolur bizede alcağın zamn hbr ver diolar mayıs ayınn tarihini sorularyani buralara uğramayan insanlara bile faydan dokunuck ne güzel dimi kafayı dolunayla bozdum araştırıp duruyorum başka bi konuda da işimize yararmı acep aa bide bişi daha nisan 25 oldu sinirimi bozan batıklar haricinde aldığımdaki gibiler hala
yaa kızlar bende bu tarıhlerde alıyorum ama benım koltuk altımda ve bıkını bolgemde hıc azalma yok neden acaba
ama bacaklarımda mukkemmel etkı ettı valla
Arkadaşlar şu anda mayıs ayı tarihleri boş değil mi?
Yoksa ben mi göremiyorum acaba?
Ona göre alıyorum 2 seferdir tüyleri, kılları..
Gerçekten inanamadım, bi kere acı çok az, hem geç çıkıyor hem de sanki daha tüy gibi ince.
Teşekkür ediyorum Aycangül'e :)
Not: Tüyleri bu tarihlerden başka zaman aldığımda da köklerinde zayıflama mı var artık neyse çabuk çabuk alındı. Valla şaşırıyorum.
tüyler vucut dengesini sağlıyor hormonal vs bunnların yok olması dengeyi bozar mesela epilasyon kökten zararlı ileride triyod cilt vs birçok hastalığa yol açar,tüyler kendiliğinden giderse kendiliinden giderse ne ala
Bu insanlar neden üye olur olmaz bu topiğe girip ilk mesajlarını"tüyler güzeldir yok etmeyin, yok kanser yok triod vs." şeklinde yazıyorlar???? Alan razı veren razı, size ne oluyor arkadaşlar. Hayır zaten burası 'istenmeyen tüyler' bölümü. Kabak tadı vermeye başladı bu iş.
Bana Saçma Geliyor Böyle Şeyler. Çıktığında Alın Tertemiz Kalın Ne Gerek Var.. Çıkacak olan tüy öylede Çıkar Böylede Çıkar. Allah Onların Olmasını İstiyorya Zaten Vardır Bir Bildiği.Epilasyon Falan Zararlı.
Tüylerden kurtulmayı garanti eden arkadaşım kurtulduğunu sandığın ölü tüy köklerinin deri altında kalıp zamanla cilt kanserine yol açtığını doktor kontrolünde bile olsa sebebi her ne olursa olsun tüyleri tamamen yok etmenin ileride sakat doğumlara kadar yol açtığınıda bunların olmayacağınıda bize garanti et öyle ahkam kes atarlan bana burda.Allahın bizim bedenimizde bize vermiş olduğu o tüylerin iyice bilimsel açıklamasını oku o tüylerinde olmasının sebebi var allahın bize vermiş olduğu birşeyin tamamen öldürmemin risk ve zararlarını oku öğren araştır geçici çözümler yaratıpta kalıcı hasarlara yol açtırma insanların başına.Sen ŞİMDİ KALKTIN BÖYLE BİR FORUMDA TÜM DÜNYA TEZLERİNİ ÇÜRÜTTÜN ÖYLEMİ ?
Lazerli epilasyondan değil sadece ve sadece acısız ağrısız epilasyondan bahsettim senin gibi tüyleri kökten halletmekten seyreltmekten bahsetmiyorum ben bunuda aklından çıkartma.Herkes fikrini beğenmek zorunda değil bilimsel olarak bir araştır neden vucudumuzda tüyler var.Allah onların vucudumuzda neden var olmasını istedi bide bunları araştır sonra gel konuş.Eleştiye açık ol herkes fikrini benimsemek zorunda değil.
Benim anlamadığım ben size tüylerinizi almayın öylece çıkın insanların karşısınamı dedim yoksa kıl köklerini öldürmek zararlımı dedim. Kıl köklerinizi öldürmeyin kalsın ileride zararlı diye söylüyorum siz bana tam tersini kıskanmaktan v.s den bahsediyorsunuz arkadaşımızın konusunun populer olup olmadığıyla ilgilenmiyorum ayrıca neden kıskanayım? tüylerinizi tabiki alın almayın diyen yok ama kıl köklerini tamamen öldürmek yanlış bu bilimseldir diyorum sanki ayrıca herkes bunu beğenmek zorunda değil burası genel bir paylaşım forumudur herkes yapabilir yada yapmayabilir burda herkes kendi fikrini sunuyor senin fikrin bana yanlış geliyorsa buna celallenmiceksin aycan hanım saygı duyucaksın.
daha iyi bir felaket senaryosu olamazdı..
öncelikle dikkat edin ben kimseye garanti vermedim!
benim verdiğim tarihlerde kuaförlere gidip bir gözlemleyin,beni tanımayan kaç kişi tüylerini aldırıyor,sayın. sanki ben bu tarihleri vermeden önce bu günlerde ağda yapmaktan kaçınıyordu herkes,ağda salonları tatil ilan ediyordu!
sanki onkoloji bölümleri beni takip edenlerle dolu, ülkedeki tüm sakat çocukların anneleri benim takipçim.
yüzyıllardır bu yöntemle tüylerini çoğlatmadan,giderek azaltarak tamamen kurtulan sayısız kadından hangisi kanser olmuş? kanserin geçmişi ne?
eğer gerçekten bu kadar duyarlıysanız ve şu yazdıklarınızı sırf tartışmak için yazmıyorsanız lazer epilasyon ve iğneli epilasyon salonlarına savaş açın..yani sizde bana değil onlara ahkam kesin!
24 saatimin en az 16 saati okumak,öğrenmek ve araştırmakla geçiyor zaten,endişeniz olmasın.
üstelik doğru bilgiyide yanlış bilgiyide değerlendiren biriyim.size de aynısını tavsiye ederim.mesela verdiğim bu yanlış bilgileri olumlu yönde kullanabilir,benim verdiğim tarihlerde tüylerinize dokunmaz,böylece kanserden uzak bir yaşam sürer, sağlıklı çocuklar doğurursunuz..size de böyle bir faydam dokunmuş olur.
biliyor musunuz böyle felaket senaryolarından arındırmazsanız kendinizi, ilk kanser olan siz olacaksınız!
Birincisi büyük harfle yazıp da burada bağırmaya kimsenin hakkı yok, tartışılan kişi konunun sahibi karşılık beklemeden yüzlerce kadına tek tek cevap verip arada sivrilenlere sabrediyor, kusura bakmayın ben sabredemiyorum. Kanserden ya da başka hastalıktan endişeliyseniz anestezik kremlerden uzak durmanızı tavsiye ederim, zira bunların etkileri doğmamış çocuklardan çok daha önce sonuçlarını ortaya koyabiliyor. Ben de yazılanlara sizin gibi bir açıdan bakıyor olsam yorumunuzdaki çözüm yaratma kısmına takılıp yaratmak Allah'a mahsustur bu kelimeyi nasıl kullanırsın??? Derdim... Aycangül yaratılanlara sonsuz saygılıdır, bu saygısı Allah'tan kaynaklanmasaydı en basiti bu başlıklarda çoktan sabrı taşıp yorumlarında insanları incitmemeye özen göstermezdi.
aycangül bi kaç arkadşıma sölemiştim mart ayında dolunaya göre alıcm die kimi güldü kime olmaz öle şey demişti siz bekleyin bi ay sonra beni dedim nisanda şok oldular :) şimdi nolur bizede alcağın zamn hbr ver diolar mayıs ayınn tarihini sorularyani buralara uğramayan insanlara bile faydan dokunuck ne güzel dimi kafayı dolunayla bozdum araştırıp duruyorum başka bi konuda da işimize yararmı acep aa bide bişi daha nisan 25 oldu sinirimi bozan batıklar haricinde aldığımdaki gibiler hala
tüyleri almak sünnettir arkadaşım kirliliğe pisliğe neden olduğu için. amacım dini bir tartışma çıkarmak değildir ama lütfen insanların kafasında soru işareti bırakmayalım varsa kaynağın, bunu iyice araştırıp emin olmalısın.
aycangül sabrınında aylarla bir ilgisi varmı:) iki topiğinide baştan ona okudum 2o günde manyakmıyım ne :) ama henüz birkere bile denk getirip alamadım regl nedeniyleinşallah bu ay alcam :)
aycangül sabrınında aylarla bir ilgisi varmı:) iki topiğinide baştan ona okudum 2o günde manyakmıyım ne :) ama henüz birkere bile denk getirip alamadım regl nedeniyleinşallah bu ay alcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?