• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

yaa kızlar bende bu tarıhlerde alıyorum ama benım koltuk altımda ve bıkını bolgemde hıc azalma yok neden acaba :14:
ama bacaklarımda mukkemmel etkı ettı valla:32:

Bu insanlar neden üye olur olmaz bu topiğe girip ilk mesajlarını"tüyler güzeldir yok etmeyin, yok kanser yok triod vs." şeklinde yazıyorlar???? Alan razı veren razı, size ne oluyor arkadaşlar. Hayır zaten burası 'istenmeyen tüyler' bölümü. Kabak tadı vermeye başladı bu iş.

tüyler vucut dengesini sağlıyor hormonal vs bunnların yok olması dengeyi bozar mesela epilasyon kökten zararlı ileride triyod cilt vs birçok hastalığa yol açar,tüyler kendiliğinden giderse kendiliinden giderse ne ala

tüyleri almak sünnettir arkadaşım kirliliğe pisliğe neden olduğu için. amacım dini bir tartışma çıkarmak değildir ama lütfen insanların kafasında soru işareti bırakmayalım varsa kaynağın, bunu iyice araştırıp emin olmalısın.

Arkadaşlar şu anda mayıs ayı tarihleri boş değil mi?
Yoksa ben mi göremiyorum acaba?
Ona göre alıyorum 2 seferdir tüyleri, kılları..
Gerçekten inanamadım, bi kere acı çok az, hem geç çıkıyor hem de sanki daha tüy gibi ince.
Teşekkür ediyorum Aycangül'e :)

Not: Tüyleri bu tarihlerden başka zaman aldığımda da köklerinde zayıflama mı var artık neyse çabuk çabuk alındı. Valla şaşırıyorum.:27:

aslında bende senin bir denekinim :)
aycangül mrblarr :)ağustos-eylül den berii bu yöntemi takip edip uygulamaya başladım...ancak sson 2-3 aydır verilen tarihler tam regl dönemine denk geldiği için biter bitmez yapıyorum gerekli işlemleri :) bu işlerden tertemiz çıkarsakkk çok dua alacaksın bizlerden bilmeni isterim her şey için teşekkürlerrr :)

(bunu öze mesajla göndermek istemiştim ama özel mesaj gönderecek kıdemim olmadığından genele çevirdim :) )

tesekkur ediyorum aycangul ben de nisan da uygulamaya basladm kac gun oldu hala cıkmadılar :)) cok sağol devqmlı tqkip edicim:)
:21::52:

aycangül, ne gönderiyosun özel mesajla, bana da gönder merak ettim :52:

aycangül 4 aydır uyguluyorum tarihleri mart ayında pek fayda göremedim ama nisanda 12 gün olmasına rağmen bacak ve koltuk altımda nerdeyse hiç tüy yok tesekkür ederim :16:
tarihleri sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca ailemi de bilgilendirdim verdiğin tarihlerde haber veriyorum ona göre alıyorlar:9:

aycangül bi kaç arkadşıma sölemiştim mart ayında dolunaya göre alıcm die kimi güldü kime olmaz öle şey demişti siz bekleyin bi ay sonra beni dedim nisanda şok oldular :) şimdi nolur bizede alcağın zamn hbr ver diolar mayıs ayınn tarihini sorular :1:yani buralara uğramayan insanlara bile faydan dokunuck ne güzel dimi kafayı dolunayla bozdum araştırıp duruyorum başka bi konuda da işimize yararmı acep:9: aa bide bişi daha nisan 25 oldu sinirimi bozan batıklar haricinde aldığımdaki gibiler hala :9:

yaa kızlar bende bu tarıhlerde alıyorum ama benım koltuk altımda ve bıkını bolgemde hıc azalma yok neden acaba :14:
ama bacaklarımda mukkemmel etkı ettı valla:32:

Arkadaşlar şu anda mayıs ayı tarihleri boş değil mi?
Yoksa ben mi göremiyorum acaba?
Ona göre alıyorum 2 seferdir tüyleri, kılları..
Gerçekten inanamadım, bi kere acı çok az, hem geç çıkıyor hem de sanki daha tüy gibi ince.
Teşekkür ediyorum Aycangül'e :)

Not: Tüyleri bu tarihlerden başka zaman aldığımda da köklerinde zayıflama mı var artık neyse çabuk çabuk alındı. Valla şaşırıyorum.:27:

şçyle topluca yazayım,zamanım az:)

memnuniyetini bildiren arkadaşlarım,sizin adınıza çok sevindim,şifa olsun, her ay aynı etkiyi görmenizi diliyorum Nazar

bazı bölgelerin daha hızlı etkilenmesi çok normal.güzellik salonlarında uygulanan popüler yöntemlerde de aynı şekilde oluyor. vücudun kendi sistemiyle ilgili bir durum..örneğin kılcal damarların yoğun olduğu bölgeler daha dirençli oluyor.
bazı aylar etkisini görmeseniz bile devam edin, bu etki görmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.birçok örneği var mesajlar arasında.
ilk sayfada mayıs tarihleri henüz yok ama yakında olacak. ilk alternatif 9-10 mayıs gibi ikinciside 1 hafta sonrasına gelecek.net bilgiyi daha sonra ilk sayfada vereceğim.
hımmm..başka soru kaldımı? kalmadı herhalde :)

monalisa kalmış :) bazı arkadaşları daha yakından takip ediyorum, özelden mesajlaşıyoruz,burda kafaları karıştırmamak adına..sana mesaj yok yani ;)

Son düzenleme:
tüyler vucut dengesini sağlıyor hormonal vs bunnların yok olması dengeyi bozar mesela epilasyon kökten zararlı ileride triyod cilt vs birçok hastalığa yol açar,tüyler kendiliğinden giderse kendiliinden giderse ne ala

haklısınız,muhakkak ki normal işleyen bir sistemi bozmanın olumsuz etkileri vardır.

ancak çözüm arayanların tüy sorunu normalin üzerinde oluyor genellikle. normal olanların arama motorlarına "tüy" sözcüğünü yazdıklarını zannetmiyorum ben. bunun için de bir sürü yöntem deniyorlar. lazer ışınlarına maruz kalıyor, ambalajı bile korkunç bir şüphe uyandıra çeşitli ürünler kullanıyorlar. içeriği belli olmayan karınca yumurtası yağı vb ürünlerden bahsediyorum. birde benim gibi lazer epilasyon yaptırırken maddi olarak sömürülenler var. yine benim gibi aynı tüyler ve boşalan cüzdanla bakakalan ya da bir süre sonra veda ettikleri tüyleri geri gelenler.

iyi tarafından bakacak olursak,madem insanlar engellenemez bir biçimde tüy sorunlarına çözüm arıyor, tamamen doğal olan bu yöntemi kullansınlar. bu daha fazla zarar görmelerini engelleyecektir. kalan tüyler de vücudun dengesini korumaya devam eder. benim genetik olarak tüysüz arkadaşlarım var. herhangi bir sağlık sorunları yok. vücudumuz ayva tüyleriyle kaplı zaten.zannedersem bu ayva tüyleri yaradanın aldığı bir çeşit tedbir.

ben sizin tüylerinizin rahatsız etmeyecek boyutta olduğunu düşünüyorum ve içten içe de imreniyorum siz ve sizin gibilere :nazar:

keşke bizlerinde öyle olsa.bunun verdiği psikolojik tahribatı tahmin bile edemezsiniz. daha tüyler çıkmadan bir sonraki ayın acısı oturur insanın içine. özellikle yaz ayları zehir olur. bedeninize baktığınızda canınız sıkılır, en çok sevmeniz gereken kişiyi -kendinizi- ve bedeninizi sevmemeye başlarsınız. bu sevgilinizle,eşinizle olan ilişkinize, cinsel hayatınıza yansır. kartopu gibi giderek büyür ve sosyal ilişkilerinize yansır. sürekli iç kemiren, kendine karşı sevgisizlik yaşama sevincinizi yok eder. ve malesef bu hormonlu gıdalardan bile daha hızlı götürür hastalıklara.

düşündükçe uzar gider bu sonuçlar. herkes farklı boyutta yaşar tabi. kişisel algıya göre değişir, ruhsal olgunluk derecesine göre değişir vs vs..

benim iki yıldır burada gördüğüm en net sonuç tüy sorununun kabus olmaktan çıkması oldu mesela. artık gergin olmadıklarını, neredeyse sorun etmemeye başladıklarını yazılan cümlelerde çok açık bir biçimde görüyorum. haftada ortalama 10.000 kez tıklandığına göre bu stresli insanlar burada rahatlıyor. bu rahatlama hissinden daha iyi bir ilaç olabilir mi insan sağlığı için :)

günümüz koşullarında hastalık yaratan sebepler yağmur gibi üzerimize yağıyorken, hayatımızı huzurlu ve stressiz geçirmek, kendimiz için yapabileceğimiz en güzel şey bence :)
bende bunu en zararsız şekilde yapmamız için sunuyorum bu yöntemi..
sizde insanları önemsiyorsun belli ki. (ifade biçimizden de çok belli iyi niyetiniz) aksi olsaydı bu uyarıyı yapma gereği duymazdınız. o nedenle teşekkür ediyorum size kendim ve arkadaşlarım adına:)

Bu insanlar neden üye olur olmaz bu topiğe girip ilk mesajlarını"tüyler güzeldir yok etmeyin, yok kanser yok triod vs." şeklinde yazıyorlar???? Alan razı veren razı, size ne oluyor arkadaşlar. Hayır zaten burası 'istenmeyen tüyler' bölümü. Kabak tadı vermeye başladı bu iş.

ben bunların aynı kişi olduklarını düşünmüyor değilim ... :47:

Bana Saçma Geliyor Böyle Şeyler. Çıktığında Alın Tertemiz Kalın Ne Gerek Var.. Çıkacak olan tüy öylede Çıkar Böylede Çıkar. Allah Onların Olmasını İstiyorya Zaten Vardır Bir Bildiği.Epilasyon Falan Zararlı.

Tüylerden kurtulmayı garanti eden arkadaşım kurtulduğunu sandığın ölü tüy köklerinin deri altında kalıp zamanla cilt kanserine yol açtığını doktor kontrolünde bile olsa sebebi her ne olursa olsun tüyleri tamamen yok etmenin ileride sakat doğumlara kadar yol açtığınıda bunların olmayacağınıda bize garanti et öyle ahkam kes atarlan bana burda.Allahın bizim bedenimizde bize vermiş olduğu o tüylerin iyice bilimsel açıklamasını oku o tüylerinde olmasının sebebi var allahın bize vermiş olduğu birşeyin tamamen öldürmemin risk ve zararlarını oku öğren araştır geçici çözümler yaratıpta kalıcı hasarlara yol açtırma insanların başına.Sen ŞİMDİ KALKTIN BÖYLE BİR FORUMDA TÜM DÜNYA TEZLERİNİ ÇÜRÜTTÜN ÖYLEMİ ?

Lazerli epilasyondan değil sadece ve sadece acısız ağrısız epilasyondan bahsettim senin gibi tüyleri kökten halletmekten seyreltmekten bahsetmiyorum ben bunuda aklından çıkartma.Herkes fikrini beğenmek zorunda değil bilimsel olarak bir araştır neden vucudumuzda tüyler var.Allah onların vucudumuzda neden var olmasını istedi bide bunları araştır sonra gel konuş.Eleştiye açık ol herkes fikrini benimsemek zorunda değil.

Benim anlamadığım ben size tüylerinizi almayın öylece çıkın insanların karşısınamı dedim yoksa kıl köklerini öldürmek zararlımı dedim. Kıl köklerinizi öldürmeyin kalsın ileride zararlı diye söylüyorum siz bana tam tersini kıskanmaktan v.s den bahsediyorsunuz arkadaşımızın konusunun populer olup olmadığıyla ilgilenmiyorum ayrıca neden kıskanayım? tüylerinizi tabiki alın almayın diyen yok ama kıl köklerini tamamen öldürmek yanlış bu bilimseldir diyorum sanki ayrıca herkes bunu beğenmek zorunda değil burası genel bir paylaşım forumudur herkes yapabilir yada yapmayabilir burda herkes kendi fikrini sunuyor senin fikrin bana yanlış geliyorsa buna celallenmiceksin aycan hanım saygı duyucaksın.

Bir de son yazdığınız bir cevap vardı ama, uğraşıp da bulup da buraya ekleme lüzumu hissetmiyorum. şöyle 1-2-3-4 diye sıraladığınız...
Arkadaşlar makul makul sessiz sessiz cevaplamışlar sizi. Cevaplamak için değil de şu yazdıklarınızı altalta bir oku isterseniz diye topladım sizin için. Allah bizi böyle yaratmış, tabii ki de. Biz tüylerimizi alıyoruz diye isyankar olmuyoruz ya. Hem de tüy köklerini "öldürmek" niyetinde de değiliz. Yani savunduğunuz acısız epilasyon ile acaba tüyler azalmıyor mu? Yada siz hiç görmediniz mi yıllarca ağda kullanan insanların bacaklarındaki azalmayı. biz zaten yapageliyor olduğumuz "temizliği" belli tarihlerde yaparak bu seyrelmenin gerçekleşmesini umuyoruz.

sizin söylediğinizi gayet iyi anladım, "Allah tüyleri boşuna yaratmamış, kıllı mıcık gbi gezmeyin tabii ama zinhar köklerini öldürmeyin, aman tüyleriniz azalmasın." diyorsunuz. o zaman buyrun siz işleminizi jilet ile yapın,sakın ha aycangülün tarihlerde yapmayın,mazallah kökler ölür filan, vurun jileti tüy kökçükleriniz güçlensin, sizi korumaya devam etsinler. Biz de bildiğimiz yöntemlerle eldivenle, ağda ile vs aycangülün verdiği tarihlere denk getirmeye çalışarak yapalım. (ki bu topic yokken de belki öncelerde de bu tarihlerde haberimiz olmadan alıyorduk, ben bu topicten duydum ninesinden ebesinden dolunayda alınması gerektiğini duyan arkadaşların olduğunu... Aycangülün yaptığı ise araştırarak bu tarihlerin saatlerini vs bularak bize sunması...her neyse)

ayrıca tavrınız da kesinlikle bu foruma da bu topiğe de yakışmıyor, şu yukarıdaki cevaplarınızdan en az birini şikayet etmiştir arkadaşlar. bu şekilde büyük harfler, "aycan hanım" gibi imalı sözler, emir kipleri asla bizim topiğimize yakışmıyor. aycangül eleştiri kaldırmayacak bir insan değildir ancak emin olun saygısızlığa hiçbirimizin tahammülü de onun kadar yoktur...

:46: :46: :46:
daha iyi bir felaket senaryosu olamazdı..
öncelikle dikkat edin ben kimseye garanti vermedim!
benim verdiğim tarihlerde kuaförlere gidip bir gözlemleyin,beni tanımayan kaç kişi tüylerini aldırıyor,sayın. sanki ben bu tarihleri vermeden önce bu günlerde ağda yapmaktan kaçınıyordu herkes,ağda salonları tatil ilan ediyordu!
sanki onkoloji bölümleri beni takip edenlerle dolu, ülkedeki tüm sakat çocukların anneleri benim takipçim.
yüzyıllardır bu yöntemle tüylerini çoğlatmadan,giderek azaltarak tamamen kurtulan sayısız kadından hangisi kanser olmuş? kanserin geçmişi ne?
eğer gerçekten bu kadar duyarlıysanız ve şu yazdıklarınızı sırf tartışmak için yazmıyorsanız lazer epilasyon ve iğneli epilasyon salonlarına savaş açın..yani sizde bana değil onlara ahkam kesin!
24 saatimin en az 16 saati okumak,öğrenmek ve araştırmakla geçiyor zaten,endişeniz olmasın.
üstelik doğru bilgiyide yanlış bilgiyide değerlendiren biriyim.size de aynısını tavsiye ederim.mesela verdiğim bu yanlış bilgileri olumlu yönde kullanabilir,benim verdiğim tarihlerde tüylerinize dokunmaz,böylece kanserden uzak bir yaşam sürer, sağlıklı çocuklar doğurursunuz..size de böyle bir faydam dokunmuş olur.

biliyor musunuz böyle felaket senaryolarından arındırmazsanız kendinizi, ilk kanser olan siz olacaksınız!

Canıııııııııııımmm,canım canım canım canıııııııııııııııııııımmmm (bildin mi bu şarkıyı aycanımgülüm :1: )
sabırlı, özverili, Allaha tevekküllü, şükürdar arkadaşım benim... saygılı insan, tahammül sınırları oldukça yükseklerde olan bakım perim benim... aman haa böylelerini takmayasın kafana, sana dün de dedim, meyvelerin tatlı olsun inşallah... bazılarının maaşlarına, paralarına gölge düşürecek olsa da kadın milletine oldukça faydalı olan çalışmalarını neredeyse 810 sayfadır destekleyen insanlar olarak biz seni çook seviyoruz... destekte gecikmişsem affola, ama asla sana vefasız değilim bilesin :16::16:

Birincisi büyük harfle yazıp da burada bağırmaya kimsenin hakkı yok, tartışılan kişi konunun sahibi karşılık beklemeden yüzlerce kadına tek tek cevap verip arada sivrilenlere sabrediyor, kusura bakmayın ben sabredemiyorum. Kanserden ya da başka hastalıktan endişeliyseniz anestezik kremlerden uzak durmanızı tavsiye ederim, zira bunların etkileri doğmamış çocuklardan çok daha önce sonuçlarını ortaya koyabiliyor. Ben de yazılanlara sizin gibi bir açıdan bakıyor olsam yorumunuzdaki çözüm yaratma kısmına takılıp yaratmak Allah'a mahsustur bu kelimeyi nasıl kullanırsın??? Derdim... Aycangül yaratılanlara sonsuz saygılıdır, bu saygısı Allah'tan kaynaklanmasaydı en basiti bu başlıklarda çoktan sabrı taşıp yorumlarında insanları incitmemeye özen göstermezdi.

ah agresif insan seni de çok seviyorum ben... nasıl da güzel tespit etmişsin... Allah yaratmış diyerek, din ile insanların kafasını karıştırmak isteyen bir insan "çözüm yaratma" diyebiliyor... seni alkışlıyorum :46::46::46: (şakşakçı diyecek bana da şimdi :52: )
Rabbim ayı-yıldızları da yaratmış ki insanlar bakıp ibret alsınlar diye... neyse artık uzatmamak, topiği daha fazla kirletmemek lazım dimi tatlmm :16:

aycangül bi kaç arkadşıma sölemiştim mart ayında dolunaya göre alıcm die kimi güldü kime olmaz öle şey demişti siz bekleyin bi ay sonra beni dedim nisanda şok oldular :) şimdi nolur bizede alcağın zamn hbr ver diolar mayıs ayınn tarihini sorular :1:yani buralara uğramayan insanlara bile faydan dokunuck ne güzel dimi kafayı dolunayla bozdum araştırıp duruyorum başka bi konuda da işimize yararmı acep:9: aa bide bişi daha nisan 25 oldu sinirimi bozan batıklar haricinde aldığımdaki gibiler hala :9:

bende akrabalarıma söylüyorum zaten söylemesem bile bacaklarımı görünce
aaaa bu kadar mı tüyün vaar diyolar bende sırrımı söylüyorum, onlarda başladı hem geç çıkıyor hem seyrekleşiyor dimi :27:
aycangül çok dua alıyorsun, çook :24:

tüyleri almak sünnettir arkadaşım kirliliğe pisliğe neden olduğu için. amacım dini bir tartışma çıkarmak değildir ama lütfen insanların kafasında soru işareti bırakmayalım varsa kaynağın, bunu iyice araştırıp emin olmalısın.

evet bende baktım iyice emin olmak için tüy temizliği ile ilgili bir sürü hadis var. Hatta alimler kadınlar için kökten almanın daha uygun olduğunu bile söylemiş. Hadislerde lanetlenen kısım da var. Onu da araştırıp bakabilir herkes. burada konuyu uzatmanın anlamı yok. Sonuçta dini açıdan da sağlık açısından da bu tüylerin gitmesi laaaazııımmm! :)

aycangül sabrınında aylarla bir ilgisi varmı:) iki topiğinide baştan ona okudum 2o günde manyakmıyım ne :) ama henüz birkere bile denk getirip alamadım regl nedeniyle:( inşallah bu ay alcam :)

aycangül sabrınında aylarla bir ilgisi varmı:) iki topiğinide baştan ona okudum 2o günde manyakmıyım ne :) ama henüz birkere bile denk getirip alamadım regl nedeniyle:( inşallah bu ay alcam :)

ah keşke herkes okusa da defalarca sorulan soruları tekrarlamasalar...
ne çok aynı sorular sorulmuş değil mi?

ben de her iki topiğide okumuştum seni tebrik ediyorum kolay bişey değil kesinlikle :46::46::46: sonrada dayanamayıp kadınlar kulübüne üye oldum zaten :64:

Merhaba aycangül;

bende seni takip eden kitlenin arasındayım ve senin özel mesajlarını merak ediyorum, takip etmek istiyorum,çünkü şu kıllar beni canımdan bezdirdi, seni yaklaşık 6 aydır takip ediyorum yalnız benim regl dönemim ilk başlarda uymuyordu nisan ayında tesadüf bir şekilde regldönemim erken oldu ve verdiğin tarihe uydum ama kıllarım çokçabuk ve sert çıktı, gerçi benin elim durmuyor o tarihlerin dışındada alıyorum dolunay süresi boyunca, bu nişanım oldu ve nişanlım kıldan çok iğreniyor, onunyanındayken artık rahat etmek istiyorum özellikle yüzüm ve kollarımdaki kıllardan kurtulmak istiyorum,bu tarihler özel bölgem ve göbeğimde çok işe yaradı ama dediğim gibi yüzümde ve kollarımda o etkiyi alamadım. Twitter hesabını göremedim, bana dönersen çokmutlu olurum ,kendine çok ii bak...

tam olarak okuyamadım ama tüyleri kökünden yoketmenin zararlı oldugunu söyleyen arkadaşlar çok yanılıyor
vücudumuzun tamamı ayva tüyleriyle kaplı ve onlar gereken ısı yalıtımını sağlıyorlar zaten
Rasulullah tüyleri uzatmayı yasaklamıştır ayrıca

hem şu da var eski kadın diye bahsettiğimiz ananelerimizin tüyleri neredeyse bitmiş
benim annem bile gençliğinde köklerinden ala ala bitirmiş ve sende sadece 2-3 kez eplasyon yapıyor
zararlı olsaydı onlarda bi problem olurdu diye düşünüyorum

son olarak aycangül seni seviyom :27:
[/B]

bende başlayacağım bu aydan itibaren :52: ama topikten uzun zaman önce haberdardım ama tüyleri almak kısmet olmamıştı artık cesaretimi topladım bende varım :15: fakat denek olmak ve yakından takip edilen arkadaşlarla özel mesajlarla görüşmek :26: şimdi ben hangisinden yararlanacağım :28: yani özelde belirtilenlerle ilk mesajdaki yorumlar arasında fark mı olacak :26: :25:

birkaç günlüğüne il dışına gitmiştim, ne çok sayfa birikmiş, az önce bitirdim. ufak tefek tartışmalar olmuş, ben de naçizane fikirlerimi sunayım. artık insanlar eskiye oranla birçok konuda daha bilgililer, mesela sigaranın zararları açık seçik ortadayken, isteyen içiyor, farz edelim ki tüyleri almak zararlı, herkesin bi beyni var değil mi, herkes kendisi karar verebilir. kaldı ki biz bünyemizi etkileyecek herhangi bir krem, ışın vs. kullanmıyoruz.
aycangül seni yaklaşık 15 aydır takip ediyorum, tüylerim artık geç ve güçsüz çıkıyor, seni takip etmeye devam edicem tüylerim bitmiyecek olsa bile, bu tarihlere bağlanmışız bir kere umutla, o yüzden epilasyon gününü iple çekiyor, epilasyon işimizi üşengeçlik yapıp da erteleme lüksüne sahip olamıyoruz tarihleri kaçırmamak için. epilasyon benim için stresli bi iş olmaktan çıkmıştır, bu bile yeter bana, Allah senden razı olsun :71:

Back