Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

selam Aycangül hanım daha bugün gördüm yazınızı cok şey kaçırmışım. okudum anladığım kadarıyla dolunay gecesine mi rastlaması gerek tarihler ne anlamadım :S 2012 dolunay tarihlerini internetten bulduğuma göre nisan'ın 6 sı mı oluyor ? Kısaca beni aydınlatırsanız sevinirim. benim 6 sı regl i me denk glıyor nasıl yapmam gerekiyor ? Ara tarihler neler ?

2012 ock 9 07:30 Mon-
2012 şbt 7 21:54 Tue
2012 Mar 8 09:39 Thu
2012 nis 6 19:19 Fri
2012 May 6 03:35 Sun
2012 haz 4 11:12 Mon
2012 tem 3 18:52 Tue
2012 Aug 2 03:27 Thu
2012 Aug 31 13:58 Fri
2012 eyl 30 03:19 Sun
2012 ekm 29 19:49 Mon
2012 ksm 28 14:46 Wed
2012 arlık 28 10:21 Fri

aycangul 10 ay oldu benim uygulama genelinde uzun süredir yüzde 50lik azalma vardı. şu anda sol bacağım da sağdakinden daha az tüy var sanırım mart ayında oldu bu.

merhaba,hoşgeldiniz..
yalnış anlamışsınız!
hangi sayfaları okudunuz bilmiyorum ama keske konunun açıklayıcı olan ilk mesajını okusaydınız..anlamanız için ihtiyacınız olan tüm bilgi ilk mesajda toplu olarak mevcut.

ben hala Nisan ayındaki tarihi merakla bekliyorum..benim gibi 7 arkadaşımda:))))

Aycangül 3-5 sayfa önce randevu almak isteyenler için kısa bi bilgi vermişti. Bu ay yani nisan ayında tek tarih olacak ve 12 si demişti. diğer ayrıntıları yine müsait olunca ilk sayfada güncelleyeceğini yazmıştı. umarım yardımcı olabilmişimdir.:17:

bir sonraki tarihi beklerken çıkan tüyleri alıyomusunuz. mesela bıyıkları...:26:

Aycangül cüm benim şubat ve mart ayında epilasyon yaptıktan sonra hemen 1 hafta içinde cıktı vede cok kıl dönmesi oldu moralim bozuldu bu konuda yardımcı olabilirmisiniz özellklede kıl dönmesine çare bulan arkadaslar varsa nasıl kurtulacagımı anlatırsanız sewinirim

nisanın 12 sinde bende adetli olcam 1 ay beklenmezki ama bıyık ve çene kısmımı tarih beklemeden almak zorunda kalıyorum zaten onlardan kurtulamıyorum bari öbürtafalardakilerden kurtulayım 12 nisandan sonra hastalığımız bitikten sonra alsak olmazmı ?

mart ayında epilasyonumu yaptım bakalım bi fark olucakmı merak ediyorum bu benim 2. yapışım olucak bıkmadan usanmadan yapmaya devam edicem

bende bıyıklar için bekleyemiyorum.yazda geliyo koltukaltı ve bacak içinde tarihleri bekleyemiycem heralde.

olmaz.. bu sistemin faydasını görmek istiyosan, uslu olup verilen tarihleri takip edecen, afacanlık yapıp başka zamanlar almaya kalkarsan hiç bir işe yaramaz sonrada bende hiç işe yaramadı diye sızlanırsın, benden sölemesi..

bir sonraki tarihi beklerken çıkan tüyleri alıyomusunuz. mesela bıyıkları...:26:
tabiki almıyoruz, zaten önemli olan verilen tarihlerde almak, aklına her estiğinde alacaksan tarihleri takip edip faydalanmaya çalışmak neden anlamadım.. o zaman bi faydası olmaz benden demesi,sen tarihlerde al sadece, okadar faydasını görecen ki, arada ölee çok uzayıpta almak zorunda kalmayacan zaten, okadar azalacak ve cansızlaşacak.. öle işte, sabır..
bende bıyıklar için bekleyemiyorum.yazda geliyo koltukaltı ve bacak içinde tarihleri bekleyemiycem heralde.
şansına küs o zamann...

Kaç aydır ya adet öncesine ya da adet dönemine denk geliyo tarihler ay bu nası bişey yaa bak gene adet zamanına gelecek galibaa

Aman ben yılmadan tarihlerde almaya devam edecem sonuç alana kadar Bu arada lazer tarihlerini de küçülen ay dönemine denk getiriyorum aycangülüm :) İşe yarıyor tarihler kadar olamasa da tabii:)))

Ayy yeni okudum geçmiş sayfaları aycangülüm çok geçmiş olsun canım yaaaa
Allaha emanet yaşıyoruz çok şükür de yaşayabiliyoruz valla inşallah bi daha başınıza gelmez yani hepimizi korusun Allah ((

canim almayalim dedigin gibi haklisinda mesela ben ilk defa mart ayinda 2.alternatifte yaptim ama normalde cok erken cikmazken cok asiri cikti mecbur arada almak zorunda kaldim...

ben 16 marta aldim, adetimde 19 unda oldu sanirim bundan kaynakli...zaten benim koltuk altim ve bacaklarim cok gec cikiyor..koltuk altimi anca 2 ayda bir alabiliyorum cok seyrek bide alinma kivamina anca geliyor..ondan sorun yokta ama genital bölge cok acayip oldu ben eldivenle almisitm simdi jiletle almis gibi cikiyor hep batik gibi cok igrenc oldu...

hadi oralari idare edebilirim ama yüz bölgesi ne olacak ben epilasyona gitmistim hicbir ise yaramdi hazir tüyler sertlesti..simdiki tarih 12 nisan ve benim adetim ya 19 unda yada daha erken bir zamanda olacak peki yine mi ayni sonucu alacam yani illa adet sonrasi gerekiyor ya.. ardaki bir haftalik dilimde olsa yine kötü sonuc mu alacagim acaba..

ben geçen ay iki alternatifte de alabildim ama çok çabuk çıktılar sanki. şimdi bu ay da 12 nisan tek gün mü acaba? bir iki gün öncesi de inşallah vardır yoksa yandım

Aycangül sayende kurtulcam tüylerden.
Mart 8 de almama rağmen şu anda normale göre çok seyrek çıktılar.
Hem genital, hem koltuk altı.
Bacaklarım zaten süper oldu.
Çok öpüyorum canım.
İyi çalışmalar sana..

evet bu yöntem işe yarıyor gibi fakat yaz geldi nasıl bir ay bekleyeceğiz. ocak ayından beri takip ediyorm tarihleri ama yazın hep sapacak sanınırm.aycangül bir ay içinde iki alıma çıkarsa keşke tarihleri :)))

kızlar zaman zaman o eken çıkmalar bende de oluyor, ayın etkisi sanırım
ama bazen erken çıksa bile her ay daha da cansızlaştıkları ortada
ben 6 aydır takip ediyorum ayncantoşu
koltukaltım ve bacaklarım için bişey diyemiyorum pek
ama genital bölgemdekiler kolumdaki tüyler gibi oldu incecik ve açık renkiler artık
burayı takip edin biraz sabırla zaman içerisinde neler değiştiğini göreceksiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…