Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

bayanlar bişi sorcam , göğüs ucu tüylerini bu tarihlerde tarihlerde faydasını gören oldu mu:26:

Son düzenleme:
@ nightmarenights
alsan bir sorun olmaz galiba, ben ilk defa gecen ay denedim bu yöntemi, gögüs ucundakileride eldivenle aldim... su ana kadar 2 tanesi cikti sadece... insAllah öylede kalir...
koltuk altimida yapmistim, azalma var kesinlikle... bikini bölgesini tamamen alamamistim, ama aldigim yerlerde su ana kadar pek birsey cikmadi... ben kesinlikle devam edicem. yalniz yarin sinavim var o yüden ikinci alternatifte alicam insAllah...

Aycangül sanada sinavlarinda basarilar dilerim. Allah yardimcin olsun....

aycangül sana ne deyim bilemiyorum
Allah razı olsun insallah tarihleri hep devam ettirirsin
bu ay 3. ayım o kadar faydasını gördümki özellikle bu ay
ben bütün bölgem de uyguluyorum
bacaklarım ve koltuk altım artık kıllar siyah değil sarı çıkıyorlar ,inceler,azlar ve çok çabuk acısız alınıyorlar,fazlaca da azaldılar
çok tesekkür ederim canım
3-4 saat arası uğrastığım zamanı inan ki 45 dak demeden hallettim bu kadar olur yani
süpersin

senin çok muydu canım? çoğalırsa diye korkuyorum valla

bu ay 2. denememdi ve farkı hemen belli oldu.daha kolay aldım.Daha az acı çektim.
Benim kıl tüy çok bu yüzden tarihleri yapabildiğim kadar devam ettirmek istiyorum.
Teşekkürler aycangül.

toplam bir 10 tane almistim kalin ve belirgin olanlari, deneme amacli aldim sonucunu görmek icin,
onlardanda dedigim gibi 2 tane cikti, geriye kalanlari yani ince olanlari almadim acikcasi cünkü hic ugrasasim yoktu....
zaten bacak koltukalti bikini genital kollar var onlarda zaten artiyor ve yetiyorda, önce bir onlardan kurtulmak istiyorum... Allah yardimcimiz olsun.....

hıı %80 azalıs var yani iyimiş ya :)

bu 2.deneme süper daha öteki aydan aldıklarım bile yarısı çıkmamıştı allah razı olsun senden bu arada limon ve tuzuda hemen arkasından uyguladım 2sindede ilkinde aşırı yanmıştım ama 2.de çok çok az yanma var allah razı olsun sizden:)

Aycangül bu ay bazı sebepler nedeniyle hasta olmadan önce aldım ben sorun olur mu?
Bazı yerlerde hiç bir değişme yok ancak bazı yerlerde de işe yarıyor galiba.
Bu 3. ayım üstelik.
Ve de bu ay acı yok denecek kadar azdı
Çok teşekürleeerrr

Son düzenleme:
ilk alternatifte alamayacağım. ikinci alternatif reglimden 4 gün önce. etkisi olur mu? alayım mı ikinci alternatifte yoksa gelecek ayı mı bekleyeyim?

yani bu verilen tarihlerde bıyığımı iple de alsam ağdayla da alsam farketmez amaç kökten almak öyle mi? bir de ilk alternatif benim reglimden 2-3 gün önceye denk geliyor. bu durumda almamam gerek, doğru mu anlamışım?

hohohho artık tüysüzüm Bu ay ilk defa denedim bacak,koltuk altı,bıyık,bikini bölgesi ve kollar ( gerçi kollarımın bazı yerleri kırıldı kökler içeride kaldı ama olsun olduğu kadar bakalım sonuç ne olacak

hohohho artık tüysüzüm Bu ay ilk defa denedim bacak,koltuk altı,bıyık,bikini bölgesi ve kollar ( gerçi kollarımın bazı yerleri kırıldı kökler içeride kaldı ama olsun olduğu kadar bakalım sonuç ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…