Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@ nightmarenights
alsan bir sorun olmaz galiba, ben ilk defa gecen ay denedim bu yöntemi, gögüs ucundakileride eldivenle aldim... su ana kadar 2 tanesi cikti sadece... insAllah öylede kalir...
koltuk altimida yapmistim, azalma var kesinlikle... bikini bölgesini tamamen alamamistim, ama aldigim yerlerde su ana kadar pek birsey cikmadi... ben kesinlikle devam edicem. yalniz yarin sinavim var o yüden ikinci alternatifte alicam insAllah...
Aycangül sanada sinavlarinda basarilar dilerim. Allah yardimcin olsun....
toplam bir 10 tane almistim kalin ve belirgin olanlari, deneme amacli aldim sonucunu görmek icin,
onlardanda dedigim gibi 2 tane cikti, geriye kalanlari yani ince olanlari almadim acikcasi cünkü hic ugrasasim yoktu....
zaten bacak koltukalti bikini genital kollar var onlarda zaten artiyor ve yetiyorda, önce bir onlardan kurtulmak istiyorum... Allah yardimcimiz olsun.....
Merhaba canım, ben soruna cevap vermek istedim. Ben özellikle bıyık bölgemde 3 ayda çok net sonuç aldım bu yöntemle. bende bıyıklarımı sirle alıyordum ve ardından ip geçiliyordu. 15günde 1 aldırıyordum hatta çabuk uzuyorlardı.
Ama şuan en son geçen ay yine aycangülün verdiği tarihlerde almama rağmen yanlış hatırlamıyorsam 7 şubattı, şuan 10 tane ya var ya yok onlarıda yarın alıcam. ilk ay belki bıyık bölgen için 2 alternatifide değerlendirirsin ama öbür ay ihtiyacın kalmayacak bence, çünkü ilk aldığında çıkmamış kıl köklerin çıkıcak ikinci alternatifde de onları alınca geç çıkıcaklar. Ben iyiki denemişim diyorum çünkü en iyi sonuş aldığım bölge benim bıyık bölgesi. Kesinlikle tavsiye ediyorum denemekten birşy kaybetmezsin