ya kızlar ben bıyık bölgesine denemek istiyorum, sonuçta kaybedeceğim bir şey yok. iki sorum var, bilenler cevaplayabilir mi?
1. bıyıklarımı sir ağda ile alıyorum, kalanları da ip ile hallediyorum. ip, yöntemin etkisini bozar mı?
2. ayda bir kere mi bıyıklarımı alıcam? 4. gündn sonra çıkmaya başlıyor benimkiler. pala remzi gibi dolaşmayayım ortalıklarda?
Merhaba canım, ben soruna cevap vermek istedim. Ben özellikle bıyık bölgemde 3 ayda çok net sonuç aldım bu yöntemle. bende bıyıklarımı sirle alıyordum ve ardından ip geçiliyordu. 15günde 1 aldırıyordum hatta çabuk uzuyorlardı.
Ama şuan en son geçen ay yine aycangülün verdiği tarihlerde almama rağmen yanlış hatırlamıyorsam 7 şubattı, şuan 10 tane ya var ya yok onlarıda yarın alıcam. ilk ay belki bıyık bölgen için 2 alternatifide değerlendirirsin ama öbür ay ihtiyacın kalmayacak bence, çünkü ilk aldığında çıkmamış kıl köklerin çıkıcak ikinci alternatifde de onları alınca geç çıkıcaklar. Ben iyiki denemişim diyorum çünkü en iyi sonuş aldığım bölge benim bıyık bölgesi. Kesinlikle tavsiye ediyorum denemekten birşy kaybetmezsin