• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ya kızlar ben bıyık bölgesine denemek istiyorum, sonuçta kaybedeceğim bir şey yok. iki sorum var, bilenler cevaplayabilir mi?

1. bıyıklarımı sir ağda ile alıyorum, kalanları da ip ile hallediyorum. ip, yöntemin etkisini bozar mı?
2. ayda bir kere mi bıyıklarımı alıcam? 4. gündn sonra çıkmaya başlıyor benimkiler. pala remzi gibi dolaşmayayım ortalıklarda?

Merhaba canım, ben soruna cevap vermek istedim. Ben özellikle bıyık bölgemde 3 ayda çok net sonuç aldım bu yöntemle. bende bıyıklarımı sirle alıyordum ve ardından ip geçiliyordu. 15günde 1 aldırıyordum hatta çabuk uzuyorlardı.
Ama şuan en son geçen ay yine aycangülün verdiği tarihlerde almama rağmen yanlış hatırlamıyorsam 7 şubattı, şuan 10 tane ya var ya yok onlarıda yarın alıcam. ilk ay belki bıyık bölgen için 2 alternatifide değerlendirirsin ama öbür ay ihtiyacın kalmayacak bence, çünkü ilk aldığında çıkmamış kıl köklerin çıkıcak ikinci alternatifde de onları alınca geç çıkıcaklar. Ben iyiki denemişim diyorum çünkü en iyi sonuş aldığım bölge benim bıyık bölgesi. Kesinlikle tavsiye ediyorum denemekten birşy kaybetmezsin

bugün ağda günümüz kızlaaarrrr. hu huuuuu.
dünya kadınlar gününde hepberaber temizleniyoruuuzzzz.
akşam olmasını iple çekiyorum.iş çıkışı direk kuaföre atıcam kendimi.

kötü denk geldi bu ay ya hem bir kısmını daha önceden almak zorunda kalmıştım, hem 1 gün, hem de maç var.Keşke 2 gün olsaydı:110:

ben bu ay ilk alternatifte alamicam.

ikinci alternatif de reglimden 4 gün önce. ikinci alternatifte alsam olumlu sonuç alabilir miyim. bir etkisi olur mu?

vallahi ben bu ay şanslıyım 2 alternatifi de kullanabileceğim bu ikinci yapışım bende pek bir etki olmadı ama yılmayacağım inşallah olacak. Yalnız erkek arkadaşıma da geçen ay yapmıştım omuzlarına onda bayağı işe yaradı.

Bende ilk alternatife alamayanlardanım :2:

2.ye inşallah ..

Dün söylendim durdum keşke şu işi daha önceden öğrenseymişim keşke :31:
İnanılmaz etki görüyorum :16:

Allah razı olsun aycangul :16:

dolunay konusuna açıklık getireyim. iki gündür ayın gördüğünüz şekli dolunay değil. evet ilk bakışta dolunay gibi duruyor ancak ay kendisini bugün saat 11:39’da tamamladı. bir daha ki sefere dikkatli bakarsanız mutlaka bir yanının henüz eksik olduğunu,tam yuvarlak olmadığını görürsünüz.

bunu bir bilgi olarak veriyorum sadece,yoksa takip eden arkadaşların çok iyi bildiği gibi biz sadece dolunayda yapmıyoruz epilasyonumuzu; dolunaya göre ayarlamıyoruz,o gelip bizim ağda günümüze eşlik ediyor :1:

bayıldım ben buna yaa :) zaten alıoruz tüylerimizi belli günlerde almaktan bi zarar gelmez. deniycem bende :)

yalnız bişey sorcam ben yarın kaşlarımı bıyıklarımı aldırmaya gidecektm, 6.50ye kadar yazıo ama sabah sanırım dimi .( napsam bugünmü gitmeye çalışsam

dolunay konusuna açıklık getireyim. iki gündür ayın gördüğünüz şekli dolunay değil. evet ilk bakışta dolunay gibi duruyor ancak ay kendisini bugün saat 11:39’da tamamladı. bir daha ki sefere dikkatli bakarsanız mutlaka bir yanının henüz eksik olduğunu,tam yuvarlak olmadığını görürsünüz.

bunu bir bilgi olarak veriyorum sadece,yoksa takip eden arkadaşların çok iyi bildiği gibi biz sadece dolunayda yapmıyoruz epilasyonumuzu; dolunaya göre ayarlamıyoruz,o gelip bizim ağda günümüze eşlik ediyor :1:

Selam canım nasıl yani şimdi dolunay harici nezaman yapıyoruz aklım karıştı şimdi

Ya benim çenemde kopatrmam sonucu bir kaç tüy çıkmaya başladı.
Acaba çenemi de alsam olur mu ki.
Var mı alan sir ağdayla...

teşekkürler anladım canım bugun temizlik işini halletim bu ay başlıyorum inşallah kurtuluruz :34:

Aycangül geçen ay 2. alternatifte bacaklarımla koltukaltımı almıştım.
Bacaklarımda inanılmaz derece de işe yaradı bu yöntem.
Teşekkürler canım...:48:

:1: anladım canım çok dikkatli bakmamıştım zaten akşam yürürken oyle gökte gördüm arkadaş diyince farkettim :10:

Son düzenleme:
selam arkadaşlar :) epilasyonunuz nasıl geçti :)
aycangül ,ben şubat ayında 2. tarihte aldım mecburen ,şu anda o aldığım tüyler tamamen çıktılar ne azalma nede gecikme olmadı
aslında tüylerim baya azalmıştı bacaklarımda hemen hemen %50 azalma var malum yerlerimde %20 koltuk altı %80
çok istikrarlı idim son 2 aydır 2. alternatife kalıyorum neden acaba merak ediyorum,

O kadar güzeldi bu bu ay Aycangülcüm..
Bir kere acı falan yoktu geçen aydan sonra korkmuştum açıkçası
Ama çok rahattım.
Bacaklarım zaten çok azdı.
5 dakikamı aldı.
Koltuk alttalarım da rahattı.
Bikini bölgesinde zorlanıyorum ama o da ağda yapmanın zorluğu zaten teşekkür ederim :16:

1.ALTERNATİF
08 Mart 2012 Perşembe, saat 12:39' dan
09 Mart 2012 Cuma günü saat 06:50' ye kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

kızlar merhaba bu ay bu tarihler arasında herhangi bir saatte yapsak olurmu yoksa şehire yada burca göre saat mi belirleniyor?

^ Tatlim yukaridaki saatlerin arasinda epilasyonunu yapman bile tuyleri azaltiyor.

Ben agdacima gittim.
Tum bacaklarimi aldim ve brazilian wax yapti.
Baya seyreklesmis tuylerim 1 saat icinde bitti. :16:
Simdi sira kollarda ve kaslarda..
Bu arada bacaklarda hiiic agrim yoktu.
Genital bolgede biraz oldu ama korktugum kadar degilmis.
Tuylerimin oralarda az oldugunu soyledi baskalarina bakarak,
Sevindirik oldum bunu duyunca :D

Son düzenleme:
Back