Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

inşallah canım yaaa hepimiz kurtulalım şu fazla yüklerden:)yaza kadar muhakkak kurtulmam lazım 4,5 ay sonra kızımcım doğuyor nasip olursa...Ben ilk geçen ay denedim ve sonuçtan çok memnunum

bende sizi seviyorum
bende kurtuldum tüylerimden nihayet,gerçi daha yarısı çıkmamıştı ama olsun yinede aldım..diğer yarısınıda 2.alternatifte alırım artık.
hepimize şifa olsun
bu da size benden "dünya kadınlar günü" hediyesi olsun

aycangul canım merhaba özel msj atmıstım yogunsundur tahminimce buradan yazayım
bana dönüş yapmıstın 2.alternafit olarak 20 marta tarih vermiştin ama 2.alternafitlerin tarihi 20ye tekabul etmiyor..
hangisine alayım ne dersin vermiş oldugun gün ve saat mi ?

cok tesekkurler aycangul emegine saglik.son birkac aydir duzensiz adet gunlerim ve ilk kez gecen ay 2.tarihi hemen mens sonrasi denedim evet bacaklar artik kil degil tuy fkat cogu cikti.yalniz pubis koltuk alti ve kollar cok cooook iyi.ozel soru sormak istemiyorum fakat cok kararsiz kaldim.belli bir mens tarihi beklemiyorum fakat yine 2.yimi baz alayim? cok coook basarilar sinavlarinda

aycangül merhaba, başın çok sıkışık biliyorum ama rica etsem nisan ayındaki günleri bana özelden atabilir misin? epilasyon için gittiğim yer ancak bir ay sonraya randevu verebiliyor ve bu ay randevu almazsam nisan günlerini kaçırıcam. 100 mesaj sınırlaması hala kalkmadığı için özelden yazamıyorum.

yine 8 nisana alabilirsin canım..öncesi ve sonrası ne olur şimdiden bilemiyorum ama 8 nisan kesin:) bunu randevu alması gereken tüm arkadaşlar dikkate alsın lütfen, biliyorsunuz çok soruluyor ve ben burada olamıyorum her zaman.

ama sekiz nisan adet günümden 2-3 gün öncesine düşüyor kii (( allah'ım ne çözümsüz bir insanım (

acele işe şeytan karışmış

acele işe şeytan karışmış

bak yine karıştı; "mesaj atamıyorum" şeklinde okudum ve 10o mesajı doldurmadığın fikrine kapıldım

inşallah canım yaaa hepimiz kurtulalım şu fazla yüklerden:)yaza kadar muhakkak kurtulmam lazım 4,5 ay sonra kızımcım doğuyor nasip olursa...Ben ilk geçen ay denedim ve sonuçtan çok memnunum

doğuma kadar verdiğim tüm tarihleri değerlendir canım, nasılsa regl sorunun yok..

az önce ilk defa bıyıklarımı aldım

( daha önce bir sefer iğneli yaptırmıştım acıdan devam edemedim. özellikle burun altına gelen yerlerde, umarım bıyıklarda da işe yarar)

ama sekiz nisan adet günümden 2-3 gün öncesine düşüyor kii (( allah'ım ne çözümsüz bir insanım (

o zaman sana daha kötü bir haberim var ! ben yanlış bilgi vermişim..doğrusu 12 nisan... yani direkt regl dönemine gelecek malesef..
bundan kötüsü olamaz deme! olur

nisanda iki alternatif olmayacak; tek tarih!

Son düzenleme:
o zaman sana daha kötü bir haberim var ! ben yanlış bilgi vermişim..doğrusu 12 nisan... yani direkt regl dönemine gelecek malesef..
bundan kötüsü olamaz deme! olur

nisanda iki alternatif olmayacak; tek tarih!

elleeeeh eğer o tarihe kadar bıyıklarımı almasam porsuğa dönerim ben, bi daha sittin sene babamın dilinden kurtulamam boşuna demiyorum çözümsüzüm diye.

Son düzenleme:
nisanda tek tarih olmasi cok kotu olmus yaa.
Allahtan reglimden yaklasik 2 hafta once.

Bugun epilasyon kazasi gecirdim.
Kollarimi makineyle alirken dalmisim, makineye saclarimi kaptirdim.
Yolunmadan kapattim makineyi ama saclarimin bir kismi icinde kaldi
bende saclarimi kesmek zorunda kaldim.
Hatta makaslada kesmedim. Yakinimda sokecek vardi onunla yapmak zorundaydim cunku yerimden kalkacak durumda degildim. Halimede cok guldum yaa ..
neyse sifa olur insallah..
Yaza kadar bisey kalmazsa benden bahtiyar kimse yoktur bu dunyada.

Bu arada benim genital bolgede dudaklarin etrafindaki tuyler sari.
Bu normal mi? Sarisin felan degilim. Kapkara kaslarim felan var hatta..

Benim koltukaltlarımın heralde 5te 1i falan çıkmıştı, üstelik ilk kez alıyordum :)) Inanamadım alırken :) Bikini bölgesinin de geçen sefer ilk kez aldığım bölümleri yarı yarıya azalmıştı :)

dün komple ağda yaptırdım canım normalden çok yandı ama tek bir tüyüm kalmadı tertemiz oldu,aycanımın saç ile ilgili topiğini takip ediyorum buraya pek bakmıyodum onun için tesadüfen düne randevu almıştım,bakayım dedim doğru tarihmi,yanılmıyosam doğru olmuş :) gelişmeleri yazarım arkadaşlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…