- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
@ Crystall,
Her ay degisiyor bu canim.
Daha once bir keresinde 2,5 saatlik zaman vermisti.
bende en etkili o iki bucuk saat icinde yaptigim epilasyon oldu
yarin kuaforun onunden gecerken, persembe gunu agda icin randevu almaya caliscam.
Bacaklarimdaki izler gitmeye basladi, yaza kadar tertemiz olurum insallahhh!!!
cok tesekkurler aycangul emegine saglik.son birkac aydir duzensiz adet gunlerim ve ilk kez gecen ay 2.tarihi hemen mens sonrasi denedim evet bacaklar artik kil degil tuy fkat cogu cikti.yalniz pubis koltuk alti ve kollar cok cooook iyi.ozel soru sormak istemiyorum fakat cok kararsiz kaldim.belli bir mens tarihi beklemiyorum fakat yine 2.yimi baz alayim? cok coook basarilar sinavlarindabende sizi seviyorum
bende kurtuldum tüylerimden nihayet,gerçi daha yarısı çıkmamıştı ama olsun yinede aldım..diğer yarısınıda 2.alternatifte alırım artık.
hepimize şifa olsun
bu da size benden "dünya kadınlar günü" hediyesi olsun
bende sizi seviyorum
bende kurtuldum tüylerimden nihayet,gerçi daha yarısı çıkmamıştı ama olsun yinede aldım..diğer yarısınıda 2.alternatifte alırım artık.
hepimize şifa olsun
bu da size benden "dünya kadınlar günü" hediyesi olsun
konuyu açan arkadaşa ve size teşekkür ediyorum. artık bu tarihlerden ben de takip etmeye çalışacam =)
aycangül merhaba, başın çok sıkışık biliyorum ama rica etsem nisan ayındaki günleri bana özelden atabilir misin? epilasyon için gittiğim yer ancak bir ay sonraya randevu verebiliyor ve bu ay randevu almazsam nisan günlerini kaçırıcam. 100 mesaj sınırlaması hala kalkmadığı için özelden yazamıyorum.
yine 8 nisana alabilirsin canım..öncesi ve sonrası ne olur şimdiden bilemiyorum ama 8 nisan kesin:) bunu randevu alması gereken tüm arkadaşlar dikkate alsın lütfen, biliyorsunuz çok soruluyor ve ben burada olamıyorum her zaman.
aycangul canım merhaba özel msj atmıstım yogunsundur tahminimce buradan yazayım
bana dönüş yapmıstın 2.alternafit olarak 20 marta tarih vermiştin ama 2.alternafitlerin tarihi 20ye tekabul etmiyor..
hangisine alayım ne dersin vermiş oldugun gün ve saat mi ?
aycangul canım merhaba özel msj atmıstım yogunsundur tahminimce buradan yazayım
bana dönüş yapmıstın 2.alternafit olarak 20 marta tarih vermiştin ama 2.alternafitlerin tarihi 20ye tekabul etmiyor..
hangisine alayım ne dersin vermiş oldugun gün ve saat mi ?
acele işe şeytan karışmış
inşallah canım yaaa hepimiz kurtulalım şu fazla yüklerden:)yaza kadar muhakkak kurtulmam lazım 4,5 ay sonra kızımcım doğuyor nasip olursa...Ben ilk geçen ay denedim ve sonuçtan çok memnunum
az önce ilk defa bıyıklarımı aldım
( daha önce bir sefer iğneli yaptırmıştım acıdan devam edemedim. özellikle burun altına gelen yerlerde, umarım bıyıklarda da işe yarar)
aycangül merhaba, başın çok sıkışık biliyorum ama rica etsem nisan ayındaki günleri bana özelden atabilir misin? epilasyon için gittiğim yer ancak bir ay sonraya randevu verebiliyor ve bu ay randevu almazsam nisan günlerini kaçırıcam. 100 mesaj sınırlaması hala kalkmadığı için özelden yazamıyorum.
yine 8 nisana alabilirsin canım..öncesi ve sonrası ne olur şimdiden bilemiyorum ama 8 nisan kesin:) bunu randevu alması gereken tüm arkadaşlar dikkate alsın lütfen, biliyorsunuz çok soruluyor ve ben burada olamıyorum her zaman.
ama sekiz nisan adet günümden 2-3 gün öncesine düşüyor kii(( allah'ım ne çözümsüz bir insanım (
o zaman sana daha kötü bir haberim var ! ben yanlış bilgi vermişim..doğrusu 12 nisan... yani direkt regl dönemine gelecek malesef..
bundan kötüsü olamaz deme! olur
nisanda iki alternatif olmayacak; tek tarih!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?