• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

dun gece yaptım ama bittim valla 2 saat sürdü her yerimi aldım desem yeridir :52:
genitalde çok bi yol alamadık. bacaklardan çok memnunum. bıyık bolgesınde de tuyler gucsuzlestı sarı cıkıo artık.
genıtalde de bugunlerı gorsem baska bısı ıstemem. dun cok acıdı ama heryerım nedendır anlamadım ama bıtırdım yıne de :52:

aycangul sen birgün gidersen biz naparız yaa :52:

Aycangül yoğunluktan sorumu görememişsin galiba.
Bu ay olmam gereken tarihte hasta olamadım...
2. tarihlere denk gelir de öyle kalırım diye dün aldım ben de.
Acaba hata mı yaptım?Başa mı dönerim?

Aycangül yoğunluktan sorumu görememişsin galiba.
Bu ay olmam gereken tarihte hasta olamadım...
2. tarihlere denk gelir de öyle kalırım diye dün aldım ben de.
Acaba hata mı yaptım?Başa mı dönerim?

neden başa dönesin ki sonuçta doğru bir tarihte almışsın tüylerini
bazen özel durumlarda aycangülün verdiği tarihlerin dışında almak zorunda kalıyoruz yine de geri giden birine rastlamadım bu topikte

Son düzenleme:
dun gece yaptım ama bittim valla 2 saat sürdü her yerimi aldım desem yeridir :52:
genitalde çok bi yol alamadık. bacaklardan çok memnunum. bıyık bolgesınde de tuyler gucsuzlestı sarı cıkıo artık.
genıtalde de bugunlerı gorsem baska bısı ıstemem. dun cok acıdı ama heryerım nedendır anlamadım ama bıtırdım yıne de :52:

benim de canım normalde çok acıdı yaaaa niye acebaaa :26:

ilk alternatifi hiç olmazsa bazı bölgeler acısından kullanmayı başardım. maalesef doktor işlerim yüzünden tarihlere uyamıyorum inşallah gelecek ay yakalarım :)

Bende dün gece hallettimm gerçi çok az çıkmışlardı :9:
Bir kaç kişi daha çok canım yandı demiş,benim de aksine bu sefer hiç canım yanmadı:44:
Teşekkürler aycangül iyi ki varsınnn :16::16:

Saatleri kaçırdım mı şimdi yani? :(
Şimdi alsam bir işe yarar mı acaba? :/

ayy bende bacakta ve bıyıkta baya bı yol kat ettım cnm ama genıtalde pek bı ılerleme yok gıbı ıns oradada beklıorum bu mucizevi olayıı :1:

bende 17 martta bıyık ve kaslarımı aldırcam bu takvıme gore bakalım hayırlısı en kısa zamanda (yazın ) da kollarımı aldırıcam tarıhlere bakarak

2. alternatifi değerlendircem ama epilatör bozulmuş :30: annem söyledi
şimdi nası panik oldum ağdaya gitsem bacaklarım yok denecek kadar az yani tüm bacağa ağda sürecek bi durum yok koltuk altı da öyle paket için gidebilir aslında
yada hemen yeni bi epilatör almalıyım :10:

bu tarihleri kaçırmak istemioum faydası gözlemlioum çünkü :8: herkese de sölüoum

neden başa dönesin ki sonuçta doğru bir tarihte almışsın tüylerini
bazen özel durumlarda aycangülün verdiği tarihlerin dışında almak zorunda kalıyoruz yine de geri giden birine rastlamadım bu topikte

Tam faydasını görmeye başlamışken yine çok çıkar mı diye panikledim bir an:1::1:
Sağ ol cevapladığın için....:16::16:

benim de canım normalde çok acıdı yaaaa niye acebaaa :26:

nedendir bilmiyorum benimde canım acıdı...bu arada mens dönemim biter bitmez aldım... yanlış birşey yapmadım dimi... 2. alternatifi mi beklemeliydim.. :19: o kadar da sabremedim inşallah doğru zamanda aldım... :26: bıyık ve bacaklar için 2. altarnatifi bekliyorum.. :18:

bende dün temizlendim. 1 dememede bir faydası olmadı bana ama azimliyim inşallah olacak. bu arada çok şanslıyım mart ve nisan ayı harihleri hep reglimden sonraki tarihlere denk geliyor çok sevindirik bir durum:) Aycangül çok teşekkürler.

Back