ya kızlar ben bıyık bölgesine denemek istiyorum, sonuçta kaybedeceğim bir şey yok. iki sorum var, bilenler cevaplayabilir mi?
1. bıyıklarımı sir ağda ile alıyorum, kalanları da ip ile hallediyorum. ip, yöntemin etkisini bozar mı?
2. ayda bir kere mi bıyıklarımı alıcam? 4. gündn sonra çıkmaya başlıyor benimkiler. pala remzi gibi dolaşmayayım ortalıklarda?
kızlar bugun dolunayı gördüm 2 gün üst üste dolunay cıkarmı fikriniz var mı
evet bugun dolunay var gökte
dolunay konusuna açıklık getireyim. iki gündür ayın gördüğünüz şekli dolunay değil. evet ilk bakışta dolunay gibi duruyor ancak ay kendisini bugün saat 11:39da tamamladı. bir daha ki sefere dikkatli bakarsanız mutlaka bir yanının henüz eksik olduğunu,tam yuvarlak olmadığını görürsünüz.
bunu bir bilgi olarak veriyorum sadece,yoksa takip eden arkadaşların çok iyi bildiği gibi biz sadece dolunayda yapmıyoruz epilasyonumuzu; dolunaya göre ayarlamıyoruz,o gelip bizim ağda günümüze eşlik ediyor
dolunay konusuna açıklık getireyim. iki gündür ayın gördüğünüz şekli dolunay değil. evet ilk bakışta dolunay gibi duruyor ancak ay kendisini bugün saat 11:39’da tamamladı. bir daha ki sefere dikkatli bakarsanız mutlaka bir yanının henüz eksik olduğunu,tam yuvarlak olmadığını görürsünüz.
bunu bir bilgi olarak veriyorum sadece,yoksa takip eden arkadaşların çok iyi bildiği gibi biz sadece dolunayda yapmıyoruz epilasyonumuzu; dolunaya göre ayarlamıyoruz,o gelip bizim ağda günümüze eşlik ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?