Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

bu tarihler regl dönemimizin sonrasına denk gelmezse nolacak peki? bide tüyleri regl bittikten kaç gün sonra almak en etkilidir arkadaşlar? cevaplarsanız sevinirim çok merak ediyorum :44:

iki tane alternatif veriliyo hangisi regl sonrasın ageliyosa o zaman temizlen eğer uymuyosa tarihler bi dahaki ayı beklemek zorundasın.bu verilen tarihler de alman lazım

aycangül sanırım 2. alternatifte regl olucam ilk alternatifte almamda sakınca varmı çünkü ertesi hafta olabilirim çabuk çıkmasına etki edermi okadarda uzatmıştım uff

Hızlı çıkmasını etkiliyor tabi regl dönemi ama 1 hafta kadar bir zaman varmış o yüzden 1. tarihi kullanabilirsin.

resmen gün sayıyorum yaa 6.50 ye kadar yazıyo ya bu sabah dimi yani bir yanlışlık yok ? :44:

aycangül bu ay bende ilk defa denicem ama acayip inanıyorum olumlu bir etki alıcağıma sana çok teşekkür ederim 17 yaşındayım şimdiden tüylerden kurtulmak çok hoş olucak teşekkürler teşekkürler teşekkürlerr Aycangül

slm kızlar benim ilk alternatifte reglimin 4. günü olacak çok azalıyo ama hangisinde yapacağımı şaşırdım

slm kızlar benim ilk alternatifte reglimin 4. günü olacak çok azalıyo ama hangisinde yapacağımı şaşırdım

Ne var şaşıracak.2. alternatifi kullanacaksın.Basit yani.Ya 1 ya da 2.İyi ki ayda 4 tarih vermiyorsun Aycangül
Halimiz nice olurdu???

Sen 2. alternatifi bekle derim. Aycangülde öyle der sanırım :))

Bende perşembeyi iple çekiyorum inşallah bi problem olmaz bu kadar beklerken alamazsam kafayı yerim. :)

günaydın kızlar
1.ALTERNATİF regl dönemine gelio her zaman olduğu gibi 2.ALTERNATİFi değerlendircem

epey şanslı gidioum tarihler açısından 4 uygulamamı yapıcam bacaklar yok denecek kadar az o kadar mutluyum ki
paket bölgesinde biraz sıkıntım var ama inanıoum oda olumlu sonuçlar verecek bir kaç ay içinde

Ne kadar kısa süreymiş epilasyon tarihlerimiz.
Geçen ay ne güzel rahat rahat halletmiştik.
Yarını iple çekiyorum.

bende ilk kez bu ay denicem. 1altarnatifi.....
hamileyim inşallah hamilelik bitene kadar tüylerde baya bi azalır......

ya kızlar ben bıyık bölgesine denemek istiyorum, sonuçta kaybedeceğim bir şey yok. iki sorum var, bilenler cevaplayabilir mi?

1. bıyıklarımı sir ağda ile alıyorum, kalanları da ip ile hallediyorum. ip, yöntemin etkisini bozar mı?
2. ayda bir kere mi bıyıklarımı alıcam? 4. gündn sonra çıkmaya başlıyor benimkiler. pala remzi gibi dolaşmayayım ortalıklarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…