Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ups 8marta tüylerim alıncak kıvama gelmedi, 16mart da adet tarihim :) bu ay uygulayamayacağım gibi geçtiğimiz ay uyguladım çokta memnun kalmıştım halbuki..
Aycangül, Saç bakım tarihleri de yine bu aynı tarihler mi yani 08 Mart saç kesim boya gibi
tarihleri güncelledim,ilk sayfada bulabilirsiniz.
sürekli takip eden ve konua vakıf arkadaşlarımdan bir ricam olacak.. lütfen soruları yanıtlamaya çalışın, nereye yetişeceğimi şaşırdım soruları okumuyorum birkaç gündür çünkü cevaplamadan içim rahat etmiyor.cevaplamaya kalksam bu kez de diğer işlerim kalıyor,sınavlarıma da 3 haftam kaldı hala derse bile başlayamadım
birde özel mesajlara biraz ara verin, n'olur
ne olur kusura bakmayın,inanın elimden birşey gelmiyor
bir ara saat de vermişsiniz anladığım kadarıyla. o saatlerde yapılanlar daha mı etkili yoksa sadece o saatlerde yapılanlar mı etkili? teşkkr ederim.
Arkadaşlar ilk sayfada 1.alternatif tamam da, 2.alternatif Şubat olarak yazılmış sanırım aycangul yogunluktan şaşırmış :44:
Dimi :26:
Ben 2.alternatife alacağım da ..
Evet haklısın. Aycangül düzeltmiş bile. Önce Şubat yazıyordu.
ben de denemek ıstıyorum ılk kez goruyorum bu topıkı hosumada gıttı yıne burdakı bı arkım onerdı (ona da teskkur edıyorum bu arada) ınanıyorum bı cok kısı memnun gozukuyo :)
ben de kolumdakı tuylerı ılk kez kuaforde sır agdayla aldrıcam amayaza dogru bu ayı saymıyorum yanı
paylasım ıcın tesekkuler
pekı bu ylla cıddı anlamda tuyleındenkurtulan olmsumu 0 tuye merak ettım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
buradan takip edebilirsin..yine ilk sayfada..
şuan sıfır tüy sahibi değilim ama çok ciddi bir azalma ve incelme oldu..boşluklar var..denemenizi tavsiye ederim farkı sizde göreceksiniz..