• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ups 8marta tüylerim alıncak kıvama gelmedi, 16mart da adet tarihim :) bu ay uygulayamayacağım gibi :( geçtiğimiz ay uyguladım çokta memnun kalmıştım halbuki..

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum ik defa uygulayacağım bu yöntemi işe yarıycağını düşünüyorum aycangül sanada çok tşk ediyorum paylaşım için.Birde bişey saracaktım benim çene altında tüyler var onları iplemi alsam yoksa ağda bantlarıylamı hangisini önerirsiniz.

tarihleri güncelledim,ilk sayfada bulabilirsiniz.
sürekli takip eden ve konua vakıf arkadaşlarımdan bir ricam olacak.. lütfen soruları yanıtlamaya çalışın, nereye yetişeceğimi şaşırdım :( soruları okumuyorum birkaç gündür çünkü cevaplamadan içim rahat etmiyor.cevaplamaya kalksam bu kez de diğer işlerim kalıyor,sınavlarıma da 3 haftam kaldı hala derse bile başlayamadım :43:
birde özel mesajlara biraz ara verin, n'olur :(
ne olur kusura bakmayın,inanın elimden birşey gelmiyor:50:

Son düzenleme:
ben de denemek ıstıyorum ılk kez goruyorum bu topıkı hosumada gıttı yıne burdakı bı arkım onerdı (ona da teskkur edıyorum bu arada) ınanıyorum bı cok kısı memnun gozukuyo :)
ben de kolumdakı tuylerı ılk kez kuaforde sır agdayla aldrıcam amayaza dogru bu ayı saymıyorum yanı :34:
paylasım ıcın tesekkuler :34:
pekı bu ylla cıddı anlamda tuyleındenkurtulan olmsumu 0 tuye merak ettım :46:

bir ara saat de vermişsiniz anladığım kadarıyla. o saatlerde yapılanlar daha mı etkili yoksa sadece o saatlerde yapılanlar mı etkili? teşkkr ederim.

tarihleri güncelledim,ilk sayfada bulabilirsiniz.
sürekli takip eden ve konua vakıf arkadaşlarımdan bir ricam olacak.. lütfen soruları yanıtlamaya çalışın, nereye yetişeceğimi şaşırdım :( soruları okumuyorum birkaç gündür çünkü cevaplamadan içim rahat etmiyor.cevaplamaya kalksam bu kez de diğer işlerim kalıyor,sınavlarıma da 3 haftam kaldı hala derse bile başlayamadım :43:
birde özel mesajlara biraz ara verin, n'olur :(
ne olur kusura bakmayın,inanın elimden birşey gelmiyor:50:

Aycangül'ümm kolay gelsin yoğun bir zamanındasın anlaşılan :16:
Dualarım seninle, ben elimden geldikçe cevap vermeye çalışacağım ..

bir ara saat de vermişsiniz anladığım kadarıyla. o saatlerde yapılanlar daha mı etkili yoksa sadece o saatlerde yapılanlar mı etkili? teşkkr ederim.

Bazı zamanlarda Aycangül saatler de veriyor, o zaman haritaya bakarak uygun zamanda yaptığımızda güzel zamanlar içinden daha da güzellerini seçmiş oluyoruz ama o saatte yapamıyorsak yine o günlerde yapmak iyi tabi ..

Arkadaşlar ilk sayfada 1.alternatif tamam da, 2.alternatif Şubat olarak yazılmış sanırım aycangul yogunluktan şaşırmış :44:

Dimi :26:

Ben 2.alternatife alacağım da ..

merhaba aycangül;

ilk alternatif bana kısa gibi geldi acaba yanılıyormuyum?sınavlarında çok başarılı olacağından emin ol benim gibi sana dua eden çok vardır.kolay gelsin...

@ Crystall,
Her ay degisiyor bu canim.
Daha once bir keresinde 2,5 saatlik zaman vermisti.
bende en etkili o iki bucuk saat icinde yaptigim epilasyon oldu :15:

yarin kuaforun onunden gecerken, persembe gunu agda icin randevu almaya caliscam.:16:
Bacaklarimdaki izler gitmeye basladi, yaza kadar tertemiz olurum insallahhh!!!

ben de denemek ıstıyorum ılk kez goruyorum bu topıkı hosumada gıttı yıne burdakı bı arkım onerdı (ona da teskkur edıyorum bu arada) ınanıyorum bı cok kısı memnun gozukuyo :)
ben de kolumdakı tuylerı ılk kez kuaforde sır agdayla aldrıcam amayaza dogru bu ayı saymıyorum yanı :34:
paylasım ıcın tesekkuler :34:
pekı bu ylla cıddı anlamda tuyleındenkurtulan olmsumu 0 tuye merak ettım :46:

şuan sıfır tüy sahibi değilim ama çok ciddi bir azalma ve incelme oldu.:32:.boşluklar var.:53:.denemenizi tavsiye ederim:34: farkı sizde göreceksiniz..:34:

aycangül sanırım 2. alternatifte regl olucam :( ilk alternatifte almamda sakınca varmı çünkü ertesi hafta olabilirim çabuk çıkmasına etki edermi okadarda uzatmıştım uff:(

bu tarihler regl dönemimizin sonrasına denk gelmezse nolacak peki? bide tüyleri regl bittikten kaç gün sonra almak en etkilidir arkadaşlar? cevaplarsanız sevinirim çok merak ediyorum :44:

Back