Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

:26:Ben bi ip ucu alsam bari
2. alternatif 19undan önceye denk geliyormu
Ha bide 1. alternatif :18:
Bu hafta sonu iğneliyi düşünüyorumda

:26:Ben bi ip ucu alsam bari
2. alternatif 19undan önceye denk geliyormu
Ha bide 1. alternatif :18:
Bu hafta sonu iğneliyi düşünüyorumda

bir arkadaş da randevü için sormuştu canım
aycangül 8 mart öğleden sonraya randevü almasını söyledi
yani 8 mart kesin epilasyon günümüz

bir arkadaş da randevü için sormuştu canım
aycangül 8 mart öğleden sonraya randevü almasını söyledi
yani 8 mart kesin epilasyon günümüz

:26:Tamda malum günlerime denk geliyor
Zaten ilk alternatifler hep bi iki gün öncesine denk geldiği için 2.leri kullanıyorum

Ne bahtsızmışım ben yaayine ilk alternatif regl tarihim
3 aydır takipteyim adam akıllı bu tarihlerde, yolamadım şu tüyleri ona yanıyorum

Son düzenleme:
tüyleri almak için sabırsızlanan tek topluluk aycangül'ün takipcileri. . ben 1. alternatifte her yeri aldım 10 gün sonra hastalandım. ama özellikle bikini bölgesinde sonuç süper (aslında benim de bir foto çekesim var ). kocaman kocaman boşluklar var çook mutluyum aycangülü seviyorum.. bacak bölgesinde zaten var boşluklarım. kollarda sonuc alamadım ama bu benım bır türlü kırmadan alalamamamdan kaynaklanıyor. mart için sabırsızlanıyorummm

ay ben bu ay çok şanssızım galiba ya (( pazartesi doktora gideceğimden ayıp olmasın diye bir daha kontrol etmem lazım. e 8'ine kadar da tekrardan olmaz sanırım tek umudum hamilelik olursa ikinci alternatif!

Ayneen, Subatta ilk alternatifte epilasyonumu yaptim, ama hafta ici oldugu icin mecburen ogun bir gunun ardindan aksam saatlerinde yaptim,
tam alamamisim her yerimi. Ikinci alternatiftede regl olmustum, Baya uzuldum ama yinede gozle gorulur seyreklesme var bacaklarimda..
Allah tuttugunu altin etsin aycangulun. Bizi buyuk bir dertten kurtariyor

Aycangül tarihleri ne zaman vereceksin.

Ben de 2. alternatifte koltuk altlarımı almıştım.15 gün geçmesine rağmen çok seyrek çıktılar ki normalde en fazla 10 günde alma noktasına gelirlerdi.Kökleri kuruyasıcalar

Teşekkürler aycangülüm...

Son düzenleme:
lazer epilasyon için 8mart akşamına aldım randevumu bekliyorum ben de
9unda da iğneli için randevu almaya çalışcam yer varsa yoksa da ikinci alternatif de benim için uygun çünkü aradaki zamanda regl de olmuş olurum muhtemelen 13ünde olacam .herhalde ilk tarih 8i gibiyse ikincisi 20si civarı olur tahminen

inşallah bu sefer kırmadan bırakmadan tam yaparız temizliği ilk alternatifte tam almalık olacak benimkiler. .

Son düzenleme:
Mart ayı tarihlerini ne zaman paylaşacaksınız Tşk ederim

Aycangül çok teşekkür ediyoruz . Her ay senden gelecek tarihleri bekliyorum . Sadece geçen ay tarihi atlamak zorunda kaldım
Etkisini farkedebiliyorum acil olarak Mart tarihlerine ihtiyacım var
Çok teşekkürler

merhaba Aycangül çok teşekkür ederim sana bu tarihlerle sorunuma çözüm bulmaya başladım fakat mart ayı tarihleri ilk sayfada görünmüyor ne zaman alacağız mart ayında ben ikinci alternatife kalacağım fakat tarihleri bilmiyorum yardımcı olursan çok sevinirim.

arkadaşlar kusura bakmayın tek tek cevaplayamıyorum mesajlarınızı yoğunluktan dolayı, beni çok mutlu eden mesajlar var :)
genel olarak merakınızı gidereyim tarihleri tam olarak yazana kadar.
8 mart öğleden sonra ve akşam ilk alternatifimiz.
ikincisi ise ortalama 16 mart olacak.
detaylı olarak vereceğim yakında..

Merhaba, bende bu pencereden bakmaya karar verdim tüy durumuma :)
Aslında bazen geç çıktığında anlam veremeyip neden ki diye düşünürken arkadaşım bu konuyu gösterince nedenini de öğrenmiş oldum sayenizde.
Bu aydan itibaren bende verdiğiniz zamanlamalara uyacağım.
Verdiğiniz tarihleri kişiye özel mi belirliyorsunuz günlerini yoksa genel tarihler mi?
Teşekkürler.

mart ayı tarihlerini göremiyorum .tekrar girer misin ?yada görebilen varsa bana da yazarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…