Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

kız Allah iyiliğini versin.. şok oldum yani resmen.. "ya ben hangi topikteyim, noluyo yaw?" surat ifademi görmen lazımdı.. üzgünüm, haklısın.. dolmuş taşmış farkında değilim.. ufaklıktan bakınacak vakit bulamıyom ki, yazıp kaçıyom hemen.. tamamdır, bomboş artık..

Aycangülüm,bu ay resmen şoktayım ben.Bu nasıl bir azalmadır Bi kere komple acayip bir incelme var,azalma da tabi.Bacaklarımın üst kısmı biraz gayret etsem sayarım o kadar yani.Bikini bölgesi ben de şok etkisi yarattı:) Bu kadar beklemiyordum,özellikle son 2 tarihten bu yana çok güzel sonuçlar alıyorum,kaldı ki önümüzdeki ay 1 sene olacak,bu yönteme başlayalı.Böyle güzel giderse inşallah yaza pek tüysüz giricem

aycangül sana bişey sormak istiyorum
ben ağustos ayından beri takip ediyorum seni
bikini bölgem çok incelmiş durumda, bunu daha önce söylemiştim
yalnız derimin altında nokta kadar tüy kılığına girmiş bişeyler çıkıyo çekip çıkartıyorum
sence onlar ölmüş kıl kökleri olabilr mi?
evet de lütfen evet evet de

Süpermiş. Çok teşekkür ederim Aycangül. Başka bilmemiz gereken bir şey var mı? :)
sanırım yok :)

işte böyle mesajlar bana şu duyguyu yaşatıyor :

sivilce gibi sıktığında minicik bir kum tanesi gibi çıkıyorsa EVET :) artık kök yok demektir :)

galiba ben bu ay tarihlere uyamıycam ,bacaklarımı yarın ya da cuma alıcam ,cumartesi doktora gidicem çünkü
Aslında diğer yerlerde de çok batık olmuştu 1 ay ara veriyim diyodum ama bir yandan da yaz gelmeden tarihlere uyabileceğim kadar uyayım diyodum.Son kararım da tarihleri kaçırmamak olmuştu.Ama bacağımı almak zorundayım şimdi.

sivilce gibi sıktığında minicik bir kum tanesi gibi çıkıyorsa EVET :) artık kök yok demektir :)

ay onlardan bende bi sürü çıkıyor bikini bölgemde ay bana bi heycan bastı ben onları çıkamayan kıllarım sanıyordum anaaam nası sevindimmmm
Önceden tüy alma işinden nefret ederdim fakat artık aycangül sayesinde o tarhileri iple çeker oldum hemen alayım kurtulayım hemde azalsın diyeee yihuuuu İşlerin hep yolunda gitsin inşallah aycangül allah raazı olsun

ben yeni takip etmeye başladım tarihleri .... ilk defa geçtiğimiz tarihe uyarak almaya başladım.... şimdi yeni yeni çıkıyolar ve öyle cansızlar ki anlatamam martta vereceğin tarihi iple çekiyorum ilk seferinde bu kadar gözle görülür bi incelme beklemiyordum .. çok şaşırdım.. teşekkürler aycangül

ay gelsin artık şu mart ın tarihi

ağlama canım ya..az kaldı vericem..
ama içimde şeytani bir taraf mı vardır nedir, yarışma sonucu gibi son dakika açıklayasım var
bi aksilik olur da kaçırırsınız diye kıyamıyorum, yoksa yapardım şimdiye kadar

rica ederim canım,çok mutlu oldum :)

bende gecen tarihte ilk defa yaptim acaba tek bende mi ciktilar diyordum ama baskalarindada baslamis sanirim.kollarimda kirilanlar olmus onlar belli zaten ama diger yerler gercekten zayif gorunuyor umarim yeni tarihe kadar kotu supriz yapmazlar.sadece dudak ustunden memnun kalmadim simdilik bugun mecbur 5-6 tel aldim

aycanım fıstıgım mart tarihlerini bende bekliyorum ama sadece merakdan henüz tam çıkmadılar bile
3 aydır uyguluyorum, geçen ayda verdigin saate göre yaptım . bu ay daha etkili sanki. ilerki günlerde dahada belli olur ...sanki kıllar tüye dönüşüyor . kendim görmesen 2.3. ayda bukadar etki ettigine inanmazdım
aycanım birde şuna dikkat ettim benim gözlemim tabi. bacaklarda dahda etkili bu yöntem . ilk orayı alıyorum aceba ondanmı ??????

Son düzenleme:
kızlar bende de işe yaradı sanırım. şubatta uyguladım ilk defa şu an biraz çıktı ama onlar epilasyon sırasında kırılanlar diye düşünüyorum. kökünden alınanlar çıkmadı daha. mart tarihlerini iple çekiyorum hepsinden kurtulacam hain kılların

bende farki daha iyi anlayabilmek icin keske foto cekseydim diyorum

yapma aycangül ya şubat 1. alternatifte alacaktım adet günüme denk geliyo diye alamadım, adetim gecikti şubat 2. alternatif olayım dedim bu seferde tam adetime denk geldi martı bekliyorum , psikolojim bozulacak

aycangül valla evlenmeden seninle tanıştığım için çok mutluyum.benimkilerin bazıları çıkmadı bile.sana güveniyorum.biteceğine inanıyorum bu derdin.çok teşekkür ederim canım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…