• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ağlama canım ya..az kaldı vericem..
ama içimde şeytani bir taraf mı vardır nedir, yarışma sonucu gibi son dakika açıklayasım var :1::47::1:
bi aksilik olur da kaçırırsınız diye kıyamıyorum, yoksa yapardım şimdiye kadar :1:

:26:Ben bi ip ucu alsam bari
2. alternatif 19undan önceye denk geliyormu :16:
Ha bide 1. alternatif :18:
Bu hafta sonu iğneliyi düşünüyorumda

:26:Ben bi ip ucu alsam bari
2. alternatif 19undan önceye denk geliyormu :16:
Ha bide 1. alternatif :18:
Bu hafta sonu iğneliyi düşünüyorumda

bir arkadaş da randevü için sormuştu canım
aycangül 8 mart öğleden sonraya randevü almasını söyledi
yani 8 mart kesin epilasyon günümüz

bir arkadaş da randevü için sormuştu canım
aycangül 8 mart öğleden sonraya randevü almasını söyledi
yani 8 mart kesin epilasyon günümüz

:26:Tamda malum günlerime denk geliyor
Zaten ilk alternatifler hep bi iki gün öncesine denk geldiği için 2.leri kullanıyorum

Ne bahtsızmışım ben yaa:43:yine ilk alternatif regl tarihim:43:
3 aydır takipteyim adam akıllı bu tarihlerde, yolamadım şu tüyleri ona yanıyorum:43::43::43::43:

Son düzenleme:
tüyleri almak için sabırsızlanan tek topluluk aycangül'ün takipcileri. . :27: ben 1. alternatifte her yeri aldım 10 gün sonra hastalandım. ama özellikle bikini bölgesinde sonuç süper (aslında benim de bir foto çekesim var :27: ). kocaman kocaman boşluklar var çook mutluyum aycangülü seviyorum.. bacak bölgesinde zaten var boşluklarım. kollarda sonuc alamadım ama bu benım bır türlü kırmadan alalamamamdan kaynaklanıyor. mart için sabırsızlanıyorummm

ay ben bu ay çok şanssızım galiba ya :((( pazartesi doktora gideceğimden ayıp olmasın diye bir daha kontrol etmem lazım. e 8'ine kadar da tekrardan olmaz sanırım :( tek umudum hamilelik olursa ikinci alternatif!

tüyleri almak için sabırsızlanan tek topluluk aycangül'ün takipcileri. . :27: ben 1. alternatifte her yeri aldım 10 gün sonra hastalandım. ama özellikle bikini bölgesinde sonuç süper (aslında benim de bir foto çekesim var :27: ). kocaman kocaman boşluklar var çook mutluyum aycangülü seviyorum.. bacak bölgesinde zaten var boşluklarım. kollarda sonuc alamadım ama bu benım bır türlü kırmadan alalamamamdan kaynaklanıyor. mart için sabırsızlanıyorummm

Ayneen, Subatta ilk alternatifte epilasyonumu yaptim, ama hafta ici oldugu icin mecburen ogun bir gunun ardindan aksam saatlerinde yaptim,
tam alamamisim her yerimi. Ikinci alternatiftede regl olmustum, Baya uzuldum ama yinede gozle gorulur seyreklesme var bacaklarimda..
Allah tuttugunu altin etsin aycangulun. Bizi buyuk bir dertten kurtariyor:16:

Aycangül tarihleri ne zaman vereceksin.

Ben de 2. alternatifte koltuk altlarımı almıştım.15 gün geçmesine rağmen çok seyrek çıktılar ki:46::46::46::46: normalde en fazla 10 günde alma noktasına gelirlerdi.Kökleri kuruyasıcalar:27::27:

Teşekkürler aycangülüm...:54:

Son düzenleme:
lazer epilasyon için 8mart akşamına aldım randevumu bekliyorum ben de
9unda da iğneli için randevu almaya çalışcam yer varsa yoksa da ikinci alternatif de benim için uygun çünkü aradaki zamanda regl de olmuş olurum muhtemelen 13ünde olacam .herhalde ilk tarih 8i gibiyse ikincisi 20si civarı olur tahminen

Ayneen, Subatta ilk alternatifte epilasyonumu yaptim, ama hafta ici oldugu icin mecburen ogun bir gunun ardindan aksam saatlerinde yaptim,
tam alamamisim her yerimi. Ikinci alternatiftede regl olmustum, Baya uzuldum ama yinede gozle gorulur seyreklesme var bacaklarimda..
Allah tuttugunu altin etsin aycangulun. Bizi buyuk bir dertten kurtariyor:16:

inşallah bu sefer kırmadan bırakmadan tam yaparız temizliği ilk alternatifte tam almalık olacak benimkiler. .

Son düzenleme:
Mart ayı tarihlerini ne zaman paylaşacaksınız Tşk ederim

İŞTE ŞUBAT 2012 EPİLASYON TARİHLERİ :)

1.ALTERNATİF

08 Şubat 2012 Çarşamba, saat 20:32' den
10 Şubat 2012 Cuma günü saat 06:08' e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

2.ALTERNATİF

17 Şubat 2012 Cuma , saat 08:03' ten
19 Şubat 2012 Pazar 10:21'e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

LÜTFEN KONU İÇİNDEKİ MESAJLARINIZDA YA DA SİTE İÇİNDEKİ BAŞKA KONU BAŞLIKLARINA ALINTI YAPMAYIN!

Artık biliyorsunuz..hangi seçenek regl sonrasına geliyorsa o tarih sizin için en uygun tarihtir..

BU AY SAAT VERMİYORUM !!!
BU NEDENLE AŞAĞIDAKİ HARİTAYI DİKKATE ALMAYIN LÜTFEN
!!!

sizden ricam hangi bölgeyi hangi saatte aldığınızı detaylı olarak not almanız !!!

Eki Görüntüle 195081

yöntemimi sizi detaylarla boğmadan anlatacak olursam:

ay dünyayı ve canlıları çeşitli şekillerde etkiler..28 günlük dönümünde her 2,5 günde bir, farklı etkilerle karşımıza çıkar..
küçülen ay fazın da karşımıza çıkan 5 ( 2,5 + 2,5 ) günlük süre ise tüylerimizi olumsuz etkilemekte..
büyükannelerimizin “ayı tam görmeden tüylerinizi temizlemeyin” sözünü duyanlar vardır.
ayı tam görmekten kasıt, tüyleri dolunayı görmeden önce almamaktır.onlar dolunaydan yeniaya kadar olan 14 günlük süreyi kullanırlardı..böylece doğru zamanları yakalama şansları olur,tüyleri bizler gibi güçlenmez ve bir süre sonra da tüylerinden kendiliğinden kurtulurlardı..
ben biraz daha detaya girdim ve yukarıda ki bilgiye ulaştım..böylece işi tesadüfe bırakmamış oldum.çünkü bahsedilen 14 günün tamamı şansı büyük ölçüde arttırmış olsa da aynı etkiye sahip değil..
konuyu ilk açtığımda bende onlar gibi düşünüyordum tabi :) hatta daha çok dolunaya odaklanmıştım..sonraki 13 günü alternatif olarak görüyordum..hem araştırmaya hem de denemeye devam ettim..(tabi benimle birlikte buradaki birçok arkadaşımda denedi)
ayrıca yine burada paylaşılan bilgiler de çok işime yaradı..
geçen bir yılı aşkın sürede bu işin dolunaydan ibaret olmadığını anladım..
yıl içinde sadece üç dolunayın etkili olduğunu,bunların dışında ise başka tarihlerin daha önemli gördüm..
şimdi bu tarihleri sizlerle paylaşıyorum..her ay bu mesajı güncelliyor ve uygun tarihleri yazıyorum..
küçülen ay fazında iki farklı dönemi paylaşıyorum..bunların arası yaklaşık bir hafta..
bu iki ayrı dönemden (yaklaşık 2,5 günlük) kendinize uygun olanı seçip tüylerinizi kökünden alıyorsunuz..(herhangi bir şey sürmenize gerek yok.ancak kullandığınız bir ürün varsa devam edebilirsiniz tabi..)
peki uygun derken neyi kastediyorum?
tüylerimizi aldıktan kısa süre sonra regl olursak tüylerimiz daha çabuk ve sert çıkıyor..
yani regl döneminizden sonraya rastlayan tarih sizin için doğru tarih..
hepsi bu :)
nasıl bir etkisi oluyor derseniz?
önce tüylerinizin daha geç yada seyrek çıktığını göreceksiniz..tabi birde kalınlığında ve renginde fark göreceksiniz..belki de bunların hepsini aynı dönemde :)
sonra bazı tüyleri tuttuğunuzda zahmetsizce çıkacak kökünden..bu tüylerle vedalaşın çünkü bir daha orada olmayacaklar :)
bu şekilde en zayıf tüylerinizden başlayarak her ay bir kısmıyla vedalaşacaksınız..
tüyleriniz çok güçlüyse bu biraz daha zaman alacak doğal olarak..(bir de yöntemi bir uygulayıp bir uygulamazsanız..istikrar önemli yani)
birkaç cümle daha ekleyip bitireceğim merak etmeyin :)
limon-tuz uygulayalım mı diye sorular geliyor..ben kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlar tüylerinin daha çabuk ve sert çıktığını yazdılar..
bir de yöntemi uygularken sabırlı olmak gerekiyor..bazı arkadaşlar ilk seferde etkisini görüyor..bazıları ise daha sonra..
tüy konusunun biyolojik bir konu olduğunu unutmayalım..bazı aylarda biyolojik etkilerle daha önce aldığımız sonucu alamayabiliriz..ama sonraki aylar da normale dönecektir..
bir de bu yöntemi konuyla ilgili sağlık sorunu (hormonlar gibi) olmayanlar için paylaşıyorum..onlar da uygulayabilir tabi ama bizlerle aynı sonucu alırlar mı ya da alsalar bile kalıcı olur mu bilemiyorum..
şimdilik aklıma gelenler bunlar..gerekirse yeni bilgiler eklerim..
sevgiler hepinize :)

sonuçları merak eden arkadaşların fikir edinmesi için, ilk günden itibaren yazılan mesajlardan bir derleme yapmaya çalıştım :) 282. sayfada bulabilirsiniz..ve sonraki sayfalarda :)

Aycangül çok teşekkür ediyoruz . Her ay senden gelecek tarihleri bekliyorum . Sadece geçen ay tarihi atlamak zorunda kaldım
Etkisini farkedebiliyorum acil olarak Mart tarihlerine ihtiyacım var
Çok teşekkürler

merhaba Aycangül çok teşekkür ederim sana bu tarihlerle sorunuma çözüm bulmaya başladım fakat mart ayı tarihleri ilk sayfada görünmüyor ne zaman alacağız mart ayında ben ikinci alternatife kalacağım fakat tarihleri bilmiyorum yardımcı olursan çok sevinirim.

arkadaşlar kusura bakmayın tek tek cevaplayamıyorum mesajlarınızı yoğunluktan dolayı, beni çok mutlu eden mesajlar var :)
genel olarak merakınızı gidereyim tarihleri tam olarak yazana kadar.
8 mart öğleden sonra ve akşam ilk alternatifimiz.
ikincisi ise ortalama 16 mart olacak.
detaylı olarak vereceğim yakında..

Merhaba, bende bu pencereden bakmaya karar verdim tüy durumuma :)
Aslında bazen geç çıktığında anlam veremeyip neden ki diye düşünürken arkadaşım bu konuyu gösterince nedenini de öğrenmiş oldum sayenizde.
Bu aydan itibaren bende verdiğiniz zamanlamalara uyacağım.
Verdiğiniz tarihleri kişiye özel mi belirliyorsunuz günlerini yoksa genel tarihler mi?
Teşekkürler.:6:

Back