boşver,bizde marketten alırız :)
işlletmeci55 e bi güle güle kullan yazayım dedim, duramamışım
dün tüm gün ve geceyi derse ve okumaya ayırınca,günlük sarfetmem gereken kelimeler içimde kaldı tabi:)
bugün dökülecekler iyi kötü demeden, katlanın artık
senin inadını bana yollasanda işe yaramaz :) siteyi bir arkadaşım yapacaktı,ben hiç anlamam çünkü. ücretsiz olduğu için herhalde bir türlü yaptıramadım.ee hoca ne demiş
arayı veren düdüğü çalar! şimdi böyle sokak tabiriyle beleşçi gibi göründüm ama öyle değil işin aslı.
kısacası ihtiyacı olan herkese elini uzatan aycangül,kendi ihtiyacı olduğunda avcunu yalar.ihtiyacı giderilmediği gibi bir de üstüne hayalkırıklığı ve kırgınlık biner! bende karar verdim bundan sonra kimseden küçücük bir yardım istemeyeceğim.dolayısıyla site yatar fundacım:) ağustosa kadar yapılırsa ne ala, ağustosta yeniden yıllık ücret ödemeye hiç niyetim yok.
bak bugün bir dokun,bin dökülsün durumu var bende gördün mü
en iyisi bugün yazmayayım buraya:)[/QUOTE]
boş veremem anneme de verecem ben...sağlık açısından çok yararlı
canım ya üzülme herşeyin hayırlısı belki biz seni bulamayacaktık bak bur da hep beraberiz ne güzel bazen bıkıyorum çok yoruluyorum senin ve arkadaşların yazdıklarını görünce moral buluyorum sayende kendime bakmaya başladım diğer türlü hiç bir şeyden haberim yoktu.
şimdi her şeye verecek cevabım var
ne çok bilgin var diyorlar bende içimden aycan gül sağolsun diyorum.tabi onlara gülüyorum