• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

merhaba adet dönemi benim kafamı karıştırdı biraz. 5 aylık bebeğim var emzirdiğim için adet görmüyorum. birinci ya da ikinci alternatif farkeder mi acaba. şubatta ikinci alternatifte gitmiştim epilasyona.:44::44::44:

Regl olmuyorsan hiç fark etmez, Aycangül hamilelerin bu avantajı kullanmasını söylüyor.
Senin de aynı şey bence.

boşver,bizde marketten alırız :)
işlletmeci55 e bi güle güle kullan yazayım dedim, duramamışım:1:
dün tüm gün ve geceyi derse ve okumaya ayırınca,günlük sarfetmem gereken kelimeler içimde kaldı tabi:)
bugün dökülecekler iyi kötü demeden, katlanın artık :1:

senin inadını bana yollasanda işe yaramaz :) siteyi bir arkadaşım yapacaktı,ben hiç anlamam çünkü. ücretsiz olduğu için herhalde bir türlü yaptıramadım.ee hoca ne demiş:parayı veren düdüğü çalar! şimdi böyle sokak tabiriyle beleşçi gibi göründüm ama öyle değil işin aslı.
kısacası ihtiyacı olan herkese elini uzatan aycangül,kendi ihtiyacı olduğunda avcunu yalar.ihtiyacı giderilmediği gibi bir de üstüne hayalkırıklığı ve kırgınlık biner! bende karar verdim bundan sonra kimseden küçücük bir yardım istemeyeceğim.dolayısıyla site yatar fundacım:) ağustosa kadar yapılırsa ne ala, ağustosta yeniden yıllık ücret ödemeye hiç niyetim yok.
bak bugün bir dokun,bin dökülsün durumu var bende gördün mü :1: en iyisi bugün yazmayayım buraya:)[/QUOTE]

boş veremem anneme de verecem ben...sağlık açısından çok yararlı :51: canım ya üzülme herşeyin hayırlısı belki biz seni bulamayacaktık bak bur da hep beraberiz ne güzel bazen bıkıyorum çok yoruluyorum senin ve arkadaşların yazdıklarını görünce moral buluyorum sayende kendime bakmaya başladım diğer türlü hiç bir şeyden haberim yoktu.:37: şimdi her şeye verecek cevabım var:32::32::32: ne çok bilgin var diyorlar bende içimden aycan gül sağolsun diyorum.tabi onlara gülüyorum:1:

ya arkadaşlar herkes aycangülden neden tarih alıyor soruyor ben anlayamadım fazla takipde edemedim tüy almayla ne ilgisi var ???

ayın belirli bir döneminde kıllarımızı alıyoruz. o dönemi aycan gül biliyor ve tarihleri 1. sayfada yayınlayıp her ay güncelleme yapıyor.o tarihlerde aldığımız zaman kıllarımızda azalma oluyor.bazen zamanı olursa kişiye özel çalışma yapıyor.bazende bölgelere göre saat veriyor.ben kendi adıma çok memnunum gördüğüm kadarıyla deneyenlerin çoğu memnun

boşver,bizde marketten alırız :)
işlletmeci55 e bi güle güle kullan yazayım dedim, duramamışım:1:
dün tüm gün ve geceyi derse ve okumaya ayırınca,günlük sarfetmem gereken kelimeler içimde kaldı tabi:)

Sağol fundasu sen yazmasanda ben yazmışsın gibi hissettim hehe :17:

inşallah canım:)
bu mesajı gördüğümde çok sevindim.nedenine gelince:sadece regl sonuna getirerek 1-2 yılda tüylerden kurtulunabilir mi acaba diye bir soru varda kafamda.çünkü gelen bazı mesajlar bunu savunur nitelikteydi.
şimdi senin mesajını okuyunca bunun için 1-2 yıl değil,yılların gerektiğini anladım :) üstelik hala devam ettiğin anlaşılıyor.
demekki tek başına yetmiyor,iyi sonuç alanlarda farkında olmadan ay'dan yardım almışlar:)
bilgi basamaklarını topluca atlamış gibi oldum,teşekkür ederim:) malum bunu denemek yıllar gerektirir.

Aycangül, ben de yıllardır olmasa da 5-6 yıldır düzenli olarak regl önemi sonrasında alıyorum. Bende de azalma var, ama dediğin gibi ayın dönemlerinden kaynaklanmış olabilir.

Ben 27 yaşındayım bundan önce genelde regl sonrasında alırdım. tek başına tüy azaltmıyor. sadece bir daha ki regl dönemine kadar dengeli uzamasını sağladı.

Ben yıllardır adet bitiminden sonraki 1 hafta içinde alırım tüylerimi. Bunun en önemli faydası hiç acımaması hatta kendiliklerinden geliyor kıllar. Bu yüzden buna inandım ben, bu ay farketmeden doğru tarihte almışım. 18 Şubat:) O zaman ben de varım diyorum.
Teşekkürler Aycangül... Emeğine sağlık... Önümüzdeki ay unutmam inşallah...da buraya bakmadan yolunmam...

Ben 27 yaşındayım bundan önce genelde regl sonrasında alırdım. tek başına tüy azaltmıyor. sadece bir daha ki regl dönemine kadar dengeli uzamasını sağladı.

aycangül, bunu bende düşünüyordum, bazı aylar çok iyi sonuç alıyorum ama iki ay üst üste iyi sonucu tutturamıyorum sanırım adetinde etkisi var çünkü çok iyi sonuç aldığım aylar adetimin 2-3gün sonrasına denk geliyor. bir sonraki ayda ilk tarihte adetli 2. tarihtede adetim biteli 1,5 hafta olmuş oluyor ve sonucu da önceki alışım kadar iyi olmuyor. aynı sonucu tekbaşına özel tarihle yada tek başına adet sonrası da alamıyorum... belki formul, özel tarihsaat+adet sonrasıdır, nedersin?

canım yanlış anlamışsın galiba.yukarıda ki mesajları da okursan daha iyi anlayacaksın.regl sonrası almak kalıcı bir sonuç vermiyor sadece biraz kolaylık sağlıyor.etkisini gördüğümüz şey tamamen ayın etkisi.
ama elimizde imkan var ise,sorun olmayacaksa zamanlama açısından verdiğin formül doğru. o yüzden regl sonrası alternatifi kullanmanızı istiyorum.ama mümkün olmuyorsa strese girmeye hiç gerek yok.çok büyük etkisi yok.
yalnız! regl olmadan hemen önce ya da regl sırasında yapmıyoruz hala!

Son düzenleme:
mart tarihleri verildimi aycangül bende ilk defa uyguladım ve fark etti gibi :16: :39:

hayır henüz vermedi ..
marta yakın ilk sayfalardan takip edebilirsiniz.
her ay güncelleniyor 1.sayfa .. karısıklık olmasın diye hep 1.sayfada yayınlıyor aklınızda bulunsun ..

Bu konuyu gördüm ve sırf bu yüzden üye oldum.
Mart ayı tarihlerini bekliyorum ve yorumlardan yola çıkarak oldukça umutluyum, inşallah işe yarar.
Zaten kaybedeceğim bir şey yok, denemekte fayda var. ^^

bende martı bekliyorum.Dip bucak temizlik gerek:18:
Regl yeni bitti.İnşallah haftaya olursa bir an önce temiz hissetmek istiyorum.

Mart 17 saat 17:00'a aldım lazer randevumu..İnşallah denkgelir tarihlerle...
Gerçi aklıma bir soru takılıyor:Tarihleri kullanarak "kökünden" almak gerekiyor
Lazerde kökten alım yok.seansa gitmeden önce jiletle alıyorum.makine köklere etki ediyor.tarihlere paralel gitmeye çalışıyorum ama lazerde işe yarar mı düşünüyorum son zamanlarda

Bu konuyu gördüm ve sırf bu yüzden üye oldum.
Mart ayı tarihlerini bekliyorum ve yorumlardan yola çıkarak oldukça umutluyum, inşallah işe yarar.
Zaten kaybedeceğim bir şey yok, denemekte fayda var. ^^

bende martı bekliyorum.Dip bucak temizlik gerek:18:
Regl yeni bitti.İnşallah haftaya olursa bir an önce temiz hissetmek istiyorum.

8 Mart öğleden sonra dedi aycangül bilginize
arada geçmiş sayfaları karıştırıverin bi zahmet

Aycangül ben saçımı boyamayı düşünüyorum. Saç boyama bakımı falan hep bu günlere mi denk gelmeli? Geçen alternatifte bacaklarımı aldım bu ayın günlerini de sabırsızlıkla bekliyorum. Not almayı da unutmuyorum. :42: Saçımı da aynı gün mü boyamalıyım? Teşekkür ediyorum tekrar tekrar :1:

merhaba;
uuuuuuuuuuuuuuzun bir zamandır misafir olarak takipteydim alışveriş yapmadan önce sizin görüşlerinizi öğreniyordum ama bu konuya dayanamadım ve artık bende konuşmak istiyorum:)ben aycangül'e çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldu bu zamanlar
nasip olursa 5 ay sonra doğum var ve ben bu konuda sıkıntılıydım limon tuz da kullandım evet yandım ama çok fayda sağladı teşekkürler aycangül

Back