• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ben de hiç bir zaman 1. alternatifi uygulayamıoum 9 martta regl olcam büyük ihtimalle.
onun için yine 2. alternatife kaldım ama şikayetci diilim
çünkü zaten pek bişi yok tek tük gelmeye başladılar yeni yeni.
bu ay 3 denemen olacak.

Teşekkürler aycangül $135.gif

ayçangüüüülll

gecen ay ilk alternatifte temizliğimi büyük bi inanç içerisinde yaptım
benim ilk denememdi normalle aynı sürede cıktı tüylerde gecikme olmadı ama kesinlikle yüzde 30 azalma var belki daha bile fazla !! üstelik O KADAR İNCELDİLER Kİ !!
bu genital bölgem için boyle. koltukaltımda cok bi etkisini göremedim ama zaten ordakiler hem cok az hem cok inceydi.
bacaklarımı ise ikinci alternatifte aldım her alışımda 1 hafta içinde tekrar cıkmasına ragmen bu sefer hala CIKMADILAR!!!!
sabırsızlıkla cıkmalarını bekliyorum ilk alternatifte tekrar alıp azalmayı gözlemleyebilmek için.
TEŞEKKÜRLERİN VE İYİ DİLEKLERN BU DURUM KARSISINDA YETERSİZ KALACAGINI DÜŞÜNÜYORUM :)
İNŞALLAH TÜYSÜZ KAL :)))))

kaşlarım ve diğer bölgelari ilk alternatifte almayacağım aycangül.çünkü çıkmadılar.çok az çıkan var onlarda zannedersem kırılanlar.kaşlarımda aynı durumda ..allah senden razı olsun.tam 1 yıl oldu bu senin topiğini keşfedeli.allahın izniyle sadece bu yaz alıcam heralde.önümüzdeki kış bitmiş olacak gibi.tüylerden kurtulduktan sonra ne olur şu genital bölge renginide bacaklarımızla aynı renkte yapalım..bir çözüm lütfenn..

arkadaşlar mesajlarınıza döneceğim sonra,şimdi yazıp kaçacağım hemen..
bir öncwki sayfaya tarihleri yazdım..netleştirince ilk sayfaya yazacağım.şimdilik bir sayfa geri gidin lütfen.

Bende katılmak istiyorum aranıza ama ne yapacağımı hiç bilmiyorumm...
Banada yardımcı olur musunuz lütfenn..

kaşlarım ve diğer bölgelari ilk alternatifte almayacağım aycangül.çünkü çıkmadılar.çok az çıkan var onlarda zannedersem kırılanlar.kaşlarımda aynı durumda ..allah senden razı olsun.tam 1 yıl oldu bu senin topiğini keşfedeli.allahın izniyle sadece bu yaz alıcam heralde.önümüzdeki kış bitmiş olacak gibi.tüylerden kurtulduktan sonra ne olur şu genital bölge renginide bacaklarımızla aynı renkte yapalım..bir çözüm lütfenn..

tüyler bitince rengi de biraz daha açılıyor canım. 4 sene önce lazer epilasyon yaptırdım, daha öncesindede çok çok koyu değildi ama şimdiki gibi de değildi. lazenden sonra altlarda az birşey tüy kaldı şimdi tüysüz yerler beyaz sadece tüylü yerler koyu renk duruyor...
birde suna dumankayanın limonlu bir tarifi vardı tv de duymuştuk 2-3 sene önce, kardeşim kararan koltuk altlarına denemişti işe yaradı demişti, tarifi hatırlamıyorum ama netten bakarsan bulursun sanırım.

arkadaşlar kusura bakmayın tek tek cevaplayamıyorum mesajlarınızı yoğunluktan dolayı, beni çok mutlu eden mesajlar var :)
genel olarak merakınızı gidereyim tarihleri tam olarak yazana kadar.
8 mart öğleden sonra ve akşam ilk alternatifimiz.
ikincisi ise ortalama 16 mart olacak.
detaylı olarak vereceğim yakında..

9 mart yok mu yani tarihlerdeee

ilk sayfada sadece mart tarihleri yazıyor ama tarih ve saatler yok mu yoksa ben mi goremiyorum. bazen boyle seylerle karsılasıyorum da ondan soruyorum :)

ay rüyamda mart tarihleri 20 martmış 1 de 2. de
aycangüle diyorum hani 8 marttı diye mesaj atıyorum kk dan .kafayı bununla bozmuşum demekki ya
:1::1:

Kızlar,sanırım aycangül çok yoğun,merak etmeyin bir iki güne kadar günceller tarihleri.Hepimiz beklemedeyiz,yani aycangül tarih vermese yandık ki ne yandık :1:

arkadaşlar kusura bakmayın tek tek cevaplayamıyorum mesajlarınızı yoğunluktan dolayı, beni çok mutlu eden mesajlar var :)
genel olarak merakınızı gidereyim tarihleri tam olarak yazana kadar.
8 mart öğleden sonra ve akşam ilk alternatifimiz.
ikincisi ise ortalama 16 mart olacak.
detaylı olarak vereceğim yakında..

Ayy aycangul harikasin Çok sevindim
2. Alternatif uydu bana kaçırmak zorunda kalmaktan korkuyordum

bu kaşlarla ve bıyıklarla 8 marta kadar nasıl işe gideceğim. en iyisi şimdi alıp ikinci alternatife kadar çıkmaları için dua etmek. diğer yerlerimi şubat ikinci alternatifte almıştım. daha çıkmadılar.

Back