Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu akşam inş kurtuluoum tüylerimden umarım bi aksilik çıkmaz yarın akşama kalsın istemioum
kolay gelsin kizlaaarrr
Bu başlığı yeni gördüm. ve adetim dün bitti. tam denks geldi bu akşam alıp balıcam bende denemeye bakalım nasıl sonuç vercek..gelişmeleri ve notları paylaşırım...teşekkürler şimdiden :)
oh be, ferahladım :)
vucudumu hallettim, yuzumu de dustan sonra dısarı cıkarken alıcam, cımbızla alıyorum cunku
saatleri de yazdım aycangul. buraya yazmayın dediğin icin ajandama not alıyorum, ama biri eskaza gorup de ne bu demesin diye şifreli yazıyorum
Ben de ilk defa geçen sefer denedim. Her zaman ağda yaptıktan sonra 8. gün tüylerim çıkmaya başlardı. Bugün 8. gün ve koltukaltımda daha çıkma belirtisi yok. Bacaklarımı makineyle almıştım. Eskiden olsa bu zamana dek daha fazla tüy çıkardı. Şimdi tek tük görüyorum. Ben ilk denememden fayda gördüm sanırım. İnşallah bir aksilik olmazsa verilen tarihlere uymayı düşünüyorum. Teşekkürler Aycangül :)
Aycangül acaba saat verecek misin bu günler için? Akşama evden bakamayacağım da :)
Aycangul merhaba ben 1.alternatifte almistim bacaklarimi ama gece gec saatte oldugu icin kalanlar olmustu bugun yine makineyle ustunden gecsem olurmu?bidahaki ayimi bekliyim?
Aycangülcüm ben nemlendirmeyi unuttum.
Ne oluyo ki nemlendirincee..
aycangülcüm mrb mart ayındaki ilk tarih ne acaba? şuan bacak ve koltukaltı aldım fakat genital kısa olduğu için bi sonrakinde alıyım diyorum ama aradaki tarih çok fazlaysa almayı deniyim
ya arkadaşlar ben kollarımı aldırdım ve her kıl kökümde küçük kabarıklıklar oldu sanki hepsi batmış gibi ilk kez böyle bir sorunla karşılaştım kabus gibi :S neden acaba bileniniz var mı
aman kaşlara dikkat.yen bir şekil deneme,geri dönüşü zor olabilir!bende bugün başladım koltuk altı çene aldım öğlen gibi bacaklarımı akşama halledeceğim, kaş-bıyık işide yarın kuaföre kalıyor. inşallah olumlu sonuç alırım ilk kez deneyeceğim çok heyecanlıyım. haydi kızlar tüylerle savaşma zamanı.......
kızlar ben 12 diye bekliyodum ama 14 ünde başladı reglim 19 u da reglimin son günlerine denk geliyo alabilirim ben de diymi yoksa tamamen bitince mi almam gerekiyo yanlış bişey yapmak istemiyorum :26:
aycangülcümm msj kutun dolmuş özel msj attım sana
yarın lazere başlıyorum ve uygun tarihe denk geldiği için çooook mutluyummmmm
aycangul geçen ay bir ağdacıda aldırmıştım ve tamamına adsayı sürüp toz beziyle çekti resmen sanırım kırıklar oluştu bu ay başka yere aldırdım aldırdığım gün kabarmaya başladı tavuk derisi gibi.senin bu ayki ilk tarihinde aldırdım ogünden beri kabarığım hiç böyle olmazdım.
kızlar bende bu yöntemi duymuştum ancak ayın eskisi nedir bilmiyordum. aycangül e teşekkür ediyorum. bende bugün başladım umarım işe yarar. sonucu burdan yazarım.