• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangül merhaba, iyi olmanı umuyorum..
Benim tüylerim daha yeni yeni çıkmaya başlıyor ama bazıları siyah nokta gibi duruyor deri altındalar sanırım..
Çıkamıyor mu acaba onlar, birde ben epilasyonla alıyorum sanırım ondan değil mi ? :31::31:
(Bacak bölgesinde ki tüylerden söz ediyorum kimisi yeni yeni çıkıyor )
Teşekkürler :16:

iyiyim canım,çok teşekkür ederim.
bende de var onlardan.bacaklarımı alalı 35 gün oldu.sadece mink siyah nokta halinde olanlar var,yüzeye çıkmamışlar.
2.alternatifte tüylerimi aldıktan sonra uzayacaklarını tahmin ediyorum.meydanı boş bulunca hızlı uzuyorlar genellikle:)
sende de öyle olacaktır, bir sonraki almanda da onlardan sonsuza kadar kurtulmuş olacaksın,son çırpınışları anlayacağın :)

bende de var onlardan.bacaklarımı alalı 35 gün oldu.sadece mink siyah nokta halinde olanlar var,yüzeye çıkmamışlar.
2.alternatifte tüylerimi aldıktan sonra uzayacaklarını tahmin ediyorum.meydanı boş bulunca hızlı uzuyorlar genellikle:)
sende de öyle olacaktır, bir sonraki almanda da onlardan sonsuza kadar kurtulmuş olacaksın,son çırpınışları anlayacağın :)

heh evet tatlım aynen öyle tüylerim cıkmaya baslamıs seyrek seyrek ama dediğin gibi yüzeyen cıkmayan cıkamayan minik siyah noklalar var kökleri sanırım :) bunları köküne kibrit suyu ya
:1:bende 2.alternatife alacagım cıkanları bakalım nasıl bi sürece girecek onlar ayyy kurtulalım kurtulalım hepimiz birlikte :)

üst bacagımda hala cıkan yok allahım cok mutluyum ya
:52: 1 ay olcak nerdeyse :16:

ayyy darısı bana yaaa valla nasıl uzadılarr hemen alıcam reglim bitisn 2. altarnatiftee
bundna sonrada o günleree denk getirmeye çalışıcamm

yalnız bende çok batık oluşuyo ya acaba 1 ay ara mı versem yaza doğru.Ayrıca zaten şu anda hepsi aynı anda uzamıyolar.Yeni yeni çıkıyo bazıları.Ara vermek için de nispeten daha az etkili olan bir ayda ara vermek istiyorum.Ama bunu önceden nasıl bilebiliriz?
İşte onu bilemeyiz,Belki de ara verdiğin ay senin için çok özel ve önemli bir ay olacak canım,aycangül her zaman söyler ay atlamayın diye.Bende de batıklar çok,şöyle bir şey önereceğim sana,bana da bir tanıdığım söyledi büyük oranda azalmış onun batıkları.Kabak lifi var ya kese gibi ama lifli lifli oluyor.Banyoya her girdiğinde bacaklarını sabunla,duş jeliyle neyle istersen köpürt ve kabak lifiyle iyice kesele,bastıra bastıra yap ama tenini zedeleme,onun ayarlamasını sen yaparsın artık.Ben 2 kez yaptım etkili gibi.Denemekte fayda var.

sabahtan nemlendirmiştim canım aksamına da aldım. bugun 4. gun ve kılların%70 i jiletle almış gibi diken diken. kuzenim 2 hafta önce almıs. kollarımız aynı durumda. :( napıcam ben
bernacım aycangülün söylediği gibi kuaförde aldır bir de nemlendirmeye alacağın gün değil de bir kaç gün öncesinden başlarsan daha iyi olur.

ah vişnereçeli sorma, Allahtan kış, yoksa yaz olsa bu bacaklar bu koltuk altıyla nası dururdum.
çok şükür ki az kaldı

Kış kurtarıcımız zaten canım;e hadi bi kaç gün daha gez sen öyle tüylü bamya,tüylü bamya :9: Az kaldı,dayan :)

yasasın, son 2 gun..
sevgili yolu bekler gibi günleri sayıyorum resmen :1:

ayyy evt yaaa yolunu bekliouz doğru
ben 2 gündür farkedioumda çok seyrek ve cılızdı zaten ama ayrıca bacağımda tutuoum mesela kopup gelio
ben önceden lazer yaptırmıştım onun etkisiyle bu cansızlık birleşince oldu sanırım :8:

aycangül tüy ve saç topiğini görünmeden de olsa sürekli takip ediyorum.bide bu tür den hesaplamalar la bebek cinsiyeti belirleme takvimi oluşturuyorlar.sen bu tür hesaplamalar yapabilirmisin acaba?sen herşeyi biliyorsun.belki bilgin vardır .mesela şöyle:şubat 22 -24 arası erkek bebek,27-30 arası kız bebek gibi.....tabi ben örnek olsun diye yazdım kafadan kimse ciddiye almasın bu tarihleri.annenin doğum bilgilerini gün-ay -yıl olarak alıyorlar..2 kızım var.eşim erkek bebek istiyor.beni bilgilendirirmisin?baby chose diye bi yer var netten girince çıkıyor.böyle bir takvim veriyorlar ama paralı..o takvimi alacak gücüm gerçekten yok.hoşça kal aycangül..

mrb arkdslar ben yormlarınızı cok okuyamadım ama tuyler ıcın anladıgım kadarıyla belırlı gunlerde yapılırsa azalma oldugunu solemıssınız ben yarın yuzume ve vucuduma lazer yaptırcam ama yarın ayın 16sı 17sınde olrsamı ıyı olur doru anlamısmıyım acıl cvp yazabılrmsnz yarın 13 de randevum var da doru anlamısmıyım:D???

Ben de cumartesi akşamını bekliyorum, hele bir reglim geçsin de :) Geçen ilk tarihte de almıştım epilasyon makinesiyle, özellikle bikini bölgesinde hala tık yok, normalde ufak ufak biz burdayız demeleri lazımdı :) Bacaklarımda az olduğundan çok anlamadım henüz, cumartesiye belli olur dertleri :)

duygu canım doru anlamısmıyım ben 16 ya da 17 sınde mı yapılırsa ıyı olur yanı bı de adetıme 4-5 gun var benm bırı bılgı verebılırmı yarın seansım var yoksa ertelıcem seansı

mrb arkdslar ben yormlarınızı cok okuyamadım ama tuyler ıcın anladıgım kadarıyla belırlı gunlerde yapılırsa azalma oldugunu solemıssınız ben yarın yuzume ve vucuduma lazer yaptırcam ama yarın ayın 16sı 17sınde olrsamı ıyı olur doru anlamısmıyım acıl cvp yazabılrmsnz yarın 13 de randevum var da doru anlamısmıyım:D???
Evet canım doğru anlamışsın.

duygu canım doru anlamısmıyım ben 16 ya da 17 sınde mı yapılırsa ıyı olur yanı bı de adetıme 4-5 gun var benm bırı bılgı verebılırmı yarın seansım var yoksa ertelıcem seansı
Tüyler alındıktan 2 gün sonra regl oluncaksa Aycangül alınmasını önermiyor. Senin madem 4-5 gün var, bence alabilirsin.

yalnız sız ağdadan bahsedıosnz ben lazer yaptırıcam bır de ıgnelı yapılcak yuzume o zmnda bu konu gecerlı degılmı? 17-19 subat arası olrsa ıyı olr ynı dıosnz dımı

yalnız sız ağdadan bahsedıosnz ben lazer yaptırıcam bır de ıgnelı yapılcak yuzume o zmnda bu konu gecerlı degılmı? 17-19 subat arası olrsa ıyı olr ynı dıosnz dımı

yo sadece agdadan bahsetmiyoruz canim her turlu epilasyondan bahsediyoruz o tarihlere uygun yaptirirsan daha cabuk ve daha guzel sonuc alirsin

arkdslar 17-19 subat da alınması dorumus ama benm seansım yarın ıcın 16sında yanı o zmn ıyı olmaz dımı ıptl mı etsem?

Back