Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sayfalar uzayıp gidiyo.. herkes memnun kalsın ve herkes denesin lütfen ben çok az atladım aycangülün yazdığı tarihleri regl günüme denk gelmişse atladım bir tek başka işlerim varsa iptal ettim epilasyon günü diye yoğun çalışırken işten bile izin aldım kuaföre gittim tekrar işimin başına döndüm bu kadar sadıktım tarihlere ve hala da öyleyim bu yaz bitti tüyler diyodum ama hepsi olmasada %70 ini bitirdim bıkmadan usanmadan devam edin mutlaka ama mutlaka faydasını göreceksiniz aycangülüm saol gülüm
aycangül tüy ve saç topiğini görünmeden de olsa sürekli takip ediyorum.bide bu tür den hesaplamalar la bebek cinsiyeti belirleme takvimi oluşturuyorlar.sen bu tür hesaplamalar yapabilirmisin acaba?sen herşeyi biliyorsun.belki bilgin vardır .mesela şöyle:şubat 22 -24 arası erkek bebek,27-30 arası kız bebek gibi.....tabi ben örnek olsun diye yazdım kafadan kimse ciddiye almasın bu tarihleri.annenin doğum bilgilerini gün-ay -yıl olarak alıyorlar..2 kızım var.eşim erkek bebek istiyor.beni bilgilendirirmisin?baby chose diye bi yer var netten girince çıkıyor.böyle bir takvim veriyorlar ama paralı..o takvimi alacak gücüm gerçekten yok.hoşça kal aycangül..
bi fikrin var mı ?bu konuda aycangül
merhabalarrr
topiğin sessiz takipçisiydim ama aycangül saatleri istediği için yazıyorum aklandım paklandım aycangülcüm saatleri ne zaman istersen yazabilirim hepsini not aldım kol bacak koltuk altı özel bölge yüz hepsini tek tek yazdm walla
Merhaba aycangül ben daha bugun farkettim bu başlıgı, siz de durum nasıl şuan acaba uzun süredir bu yöntemi kullanıyormuşsunuz tamamen mi bitti yoksa daha az mı geliyor acaba bilgi verirseniz sevinirim belki daha önce yazmıssınızdır ama ben göremedim. Teşekkür ederim şimdiden :97:
Ben de reglimin 4. günü demeden 2. kez aldım. İlk tarihte de almıştım, bikini bölgem az çıkmış :) Bu sefer koltukaltlarımı da aldım, xlocone'u öneren kimse vallahi Allah razı olsun, hayatımda ilk kez koltukaltlarımı alabildim :) Bir dahaki tarihe bakalım ne kadar fark edecek :)
bende aldım hepsini bitirdim bende saat verebilirim istersen aycangül ama tek tek değil başlayıp bitirdiğim saati verebilirim istersen. bu arada ben sevgilimide denek olarak kullandım bakalım bir erkekte faydası olacakmı:):)
ben agda yapmıyorum hiç.. bazı bölgleri önce eldivenle alıyorum kalanmarıda makineyle . bacaklarımıda sürekli makineyle alıyorum bu ay zaten fazla çıkmadı .tüylerini makineyle alanlar bana bilgi verebilirlermi yani makineyle aldiginizdada ayni etkiyi görebiliyormusunuz. yoksa agda yaptiginizdami daha gec cikiyor.
yeni tarihler ne acaba, benim adetim bitmedi 2. alternatife yetişemedim.. bu yeni tarihin ilk alternatifini uygulayacağım
merhaba o nedir ben hiç bilmiyorum :S