• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

bende katıldım kızlar size hadi hayırlısı olsunnn...bakalım önümüzdeki ay nasıl olcak.. bu arada tarihleri kaydettim aycangül:9:

sayfalar uzayıp gidiyo.. herkes memnun kalsın ve herkes denesin lütfen ben çok az atladım aycangülün yazdığı tarihleri regl günüme denk gelmişse atladım bir tek başka işlerim varsa iptal ettim epilasyon günü diye yoğun çalışırken işten bile izin aldım kuaföre gittim tekrar işimin başına döndüm bu kadar sadıktım tarihlere ve hala da öyleyim bu yaz bitti tüyler diyodum ama hepsi olmasada %70 ini bitirdim bıkmadan usanmadan devam edin mutlaka ama mutlaka faydasını göreceksiniz aycangülüm saol gülüm :54::16:

tebrikler sana :46: buda ii yorumlarla bizi mutlu ettiğin için :38:

ben dün akşam koltuk altı göbek paket ve kaş arasını aldım
bu akşamda bacaklarımı alcam zaten çok az
ama epilatörüm kötü olduğu için uzun sürüo dünde o yüzden bacaklarım kaldı
bugün inş sonlandırcam :8:

aycangül tüy ve saç topiğini görünmeden de olsa sürekli takip ediyorum.bide bu tür den hesaplamalar la bebek cinsiyeti belirleme takvimi oluşturuyorlar.sen bu tür hesaplamalar yapabilirmisin acaba?sen herşeyi biliyorsun.belki bilgin vardır .mesela şöyle:şubat 22 -24 arası erkek bebek,27-30 arası kız bebek gibi.....tabi ben örnek olsun diye yazdım kafadan kimse ciddiye almasın bu tarihleri.annenin doğum bilgilerini gün-ay -yıl olarak alıyorlar..2 kızım var.eşim erkek bebek istiyor.beni bilgilendirirmisin?baby chose diye bi yer var netten girince çıkıyor.böyle bir takvim veriyorlar ama paralı..o takvimi alacak gücüm gerçekten yok.hoşça kal aycangül..

bi fikrin var mı ?bu konuda aycangül

merhabalarrr
topiğin sessiz takipçisiydim ama aycangül saatleri istediği için yazıyorum aklandım paklandım aycangülcüm saatleri ne zaman istersen yazabilirim hepsini not aldım kol bacak koltuk altı özel bölge yüz hepsini tek tek yazdm walla :1:

Merhaba aycangül ben daha bugun farkettim bu başlıgı, siz de durum nasıl şuan acaba uzun süredir bu yöntemi kullanıyormuşsunuz tamamen mi bitti yoksa daha az mı geliyor acaba bilgi verirseniz sevinirim belki daha önce yazmıssınızdır ama ben göremedim. Teşekkür ederim şimdiden :97:

bi fikrin var mı ?bu konuda aycangül

malesef canım,hiç bir fikrim yok.anladığım kadarıyla kadının bilgilerini alarak yapıyorlar da cinsiyeti belirleyen erkek!

merhabalarrr
topiğin sessiz takipçisiydim ama aycangül saatleri istediği için yazıyorum aklandım paklandım aycangülcüm saatleri ne zaman istersen yazabilirim hepsini not aldım kol bacak koltuk altı özel bölge yüz hepsini tek tek yazdm walla :1:

özelden gönderebilirsin hemen,senin durumun farklı biliyorsun,kaybolmadan gönder bana:)

Merhaba aycangül ben daha bugun farkettim bu başlıgı, siz de durum nasıl şuan acaba uzun süredir bu yöntemi kullanıyormuşsunuz tamamen mi bitti yoksa daha az mı geliyor acaba bilgi verirseniz sevinirim belki daha önce yazmıssınızdır ama ben göremedim. Teşekkür ederim şimdiden :97:

ben kendimi denek gibi kullandığım için beni baz almanız doğru olmaz öncelikle.ben bazen tarihlerin dışına çıkıyorum
bazen olumsuz olabilir mi diye düşündüğüm zamanlarda alıyorum..o nedenle bazı arkadaşlarımda olduğu gibi % 70-80 azalmadan bahsedemiyorum.
ancak tüm bu olumlu olumsuz zamanları denememe rağmen büyük değişim var eskisine göre.dudak üstünde ve ufak tefek yerlerde rahatsız edici birşey kalmadı.
bacaklarımda ve genital bölgede renkleri ve sıklığı değişti mesela.eskiden çifter çifter çıkan köklerden artık tek çıkıyor.birde ekim ayıydı sanırım tüm deri altı tüylerimden kurtuldum.her ay epilasyon sonrasında elimde iğneyle onları çıkarır,yeniden epilatörle üzerinden geçerdim.o aydan beri tek bir tane bile olmadı:nazar:

bu aydan itibaren yaza kadar denemeyi bırakıp düzenli almayı düşünüyorum.yaz hazırlığı diyelim yani :)
önümüzdeki aylarda daha sağlıklı bilgi verebilirim.

2.kez de aldım tüylerimi inşallah bu sefer daha fazla etkisini göreceğim :)

Ben de reglimin 4. günü demeden 2. kez aldım. İlk tarihte de almıştım, bikini bölgem az çıkmış :) Bu sefer koltukaltlarımı da aldım, xlocone'u öneren kimse vallahi Allah razı olsun, hayatımda ilk kez koltukaltlarımı alabildim :) Bir dahaki tarihe bakalım ne kadar fark edecek :)

Ben de reglimin 4. günü demeden 2. kez aldım. İlk tarihte de almıştım, bikini bölgem az çıkmış :) Bu sefer koltukaltlarımı da aldım, xlocone'u öneren kimse vallahi Allah razı olsun, hayatımda ilk kez koltukaltlarımı alabildim :) Bir dahaki tarihe bakalım ne kadar fark edecek :)

merhaba o nedir ben hiç bilmiyorum :S

bende aldım hepsini bitirdim bende saat verebilirim istersen aycangül ama tek tek değil başlayıp bitirdiğim saati verebilirim istersen. bu arada ben sevgilimide denek olarak kullandım bakalım bir erkekte faydası olacakmı:):)

ayy sukurler olsun bende yetistim o kadar sabotaja ragmen:21: ben cok guveniyorum bu olaya nerdeyse 3 ay once bilmeden uygun tarihte almisim bacaklarimi 3 ay icinde mecburen jilet kullandim ama yok kesinlikle eskisinin yarisi kadar bile yok:21:nokta nokta bolgeler var ama cikmiyorlar ne zamandir-bu arada ben beyaz tenli ve siyah tuyluyum:25: tam lazerlik ama onada kafam tam yatmiyor
turkiye saatini baz aldim sanirim dogru yaptim.cok sagol aycangul:46::46:

bende dün kollarimi, koltuk altimi aldim ve bikini bölgemi aldim. yani 2. alternatifi kullandim... bu benim ilk deneyimim.. bacaklarimi bugün alacaktim ama yetisemedim :( cok üzgünüm bu yüzden.. yinede alsammi bugün diye düsünüyorum

Son düzenleme:
aycangül bugün sabahtan uyandim ve bikini bölgemin kenarlarini makineyle gectim ilk alternatifte almama ragemn cikmislardi. diger yerlere dokunmadim cünkü agda almadi kisalar.

bacaklarimi, kollarimi üzerinden tekrar makineyle gectim olan tüyler alinsin diye. koltuk altimda cikmisti onuda dün gece agdayla aldim.
makineyle uzun süredir almamistim baklaim bu nasil olcak.ben ikinci alternatifide degerlendireym diye gecende aldigim halde üzerinden geceyim dedim.

tüylerini makineyle alanlar bana bilgi verebilirlermi yani makineyle aldiginizdada ayni etkiyi görebiliyormusunuz. yoksa agda yaptiginizdami daha gec cikiyor.

yeni tarihler ne acaba, benim adetim bitmedi 2. alternatife yetişemedim.. bu yeni tarihin ilk alternatifini uygulayacağım

tüylerini makineyle alanlar bana bilgi verebilirlermi yani makineyle aldiginizdada ayni etkiyi görebiliyormusunuz. yoksa agda yaptiginizdami daha gec cikiyor.
ben agda yapmıyorum hiç.. bazı bölgleri önce eldivenle alıyorum kalanmarıda makineyle . bacaklarımıda sürekli makineyle alıyorum bu ay zaten fazla çıkmadı .
yeni tarihler ne acaba, benim adetim bitmedi 2. alternatife yetişemedim.. bu yeni tarihin ilk alternatifini uygulayacağım

bir kaç hafta beklersin sanırım . ilk sayfaya yazar .önümüzdeki ay aycangül...

Son düzenleme:
yaa bu başlığı yeni farkettim. galiba geç kaldım. bir dahaki sefere ne zaman acaba bilgilendirirseniz sevinirim

merhaba o nedir ben hiç bilmiyorum :S

xylocaine uyuşturucu bir sprey canım.eczanelerde satılıyor.epilasyon yapmak istediğin bölgeye sıkıp hemen alıyorsun tüylerini.acı hissini azaltıyor.ben onu değil ama anestol kullandım,anestol uyuşturucu krem sürüp 1 saat bekledim sonra ağda yaptım(bikini bölgesi)%100 uyuşmasa da işimi baya bir kolaylaştırdı.

Back