• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

s.a.kizlar :3:

bir sorum var
ben yüzüme epilasyon yaptiriyorum bugün icinde randevu almisdim ama yanlis anlasilma olmus haftaya cuma ya almis beni :22:
bir dahaki cuma tarih uymuyo :50: marti beklesem ismim "pala " olarak degisebilir :27: acaba diyorum yarin kendim iplemi alsam :44:yoksa haftaya epilasyonmu ??

kızlar reglimin 4.gnü bgn . ama azaldı artık ama 1 haftaya tamamlar benim . yapabir myim ki bu tarhte acba ??
ya su konuyu bliyorum ne zmandr hiç denk getremyorum tarihleri kızıorum kendime :47:

bu yöntemi ilk kez ocak ayında uyguladım ve tüm vucüt tüylerimi aldım.şu an reglım o yüzden biter bitmez şubat ayına göre tekrar alıcam ama genital bölgemde neyi alıcağımı bilmiyorum çünkü o kadar az ve kısalar ki:9: bu yöntemin bu kadar çabuk fayda edeceğini hiç düşünmemiştim,konuyu açan arkadaşım çok teşekkürler,tereddütte olan arkadaşlara önerim kesinlikle denemelisiniz:)

s.a.kizlar :3:

bir sorum var
ben yüzüme epilasyon yaptiriyorum bugün icinde randevu almisdim ama yanlis anlasilma olmus haftaya cuma ya almis beni :22:
bir dahaki cuma tarih uymuyo :50: marti beklesem ismim "pala " olarak degisebilir :27: acaba diyorum yarin kendim iplemi alsam :44:yoksa haftaya epilasyonmu ??

eğer bu tarihlerin faydasını görmek istiyorsan tabiki yarın iple al.. yok ben kendi kendime takılcam diyosan haftaya al.. ama bana sorarsan ki ben bikaç aydır uyguluyom bu yöntemi ve neredeyse bittiler:nazar: kesinlikle ama kesinlikle verilen tarihlere uy.. bence yani.. :52:

aycangülcüm soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım ve bizimle kıymetli bilgini paylaştığın için allah razı olsun senden ...

aycangül yada diğer tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum verilen tarihler çerçevesinde mantıken regli bittikten en az 2 gün sonra mı alıyoruz tüyleri yani reglinin son günlerinde almıyor muyuz acaba ? tamamen bitmediyse diğer ayı mı beklemeliyiz ?

geçmiş mesajlara baktım ama bununla ilgili bir bilgiye rastlayamadım şimdideen çook teşekkürler

birde nacizhane aycangülcüm belki vardır ama ben göremedim benim gibi yeni olanlara sürekli soru sormaya çekinenlere şöyle madde halinde işte örneğin

*regli bittikten sonra en az iki gün sonra tarih uyuyosa alın ,uymuyosa diğer ayın ilk tarihinde alın gibi vs..

mantığını maddeler halinde yazsanız sürekli aynı soruları sormasak olabilir mi ?

eğer bu tarihlerin faydasını görmek istiyorsan tabiki yarın iple al.. yok ben kendi kendime takılcam diyosan haftaya al.. ama bana sorarsan ki ben bikaç aydır uyguluyom bu yöntemi ve neredeyse bittiler:nazar: kesinlikle ama kesinlikle verilen tarihlere uy.. bence yani.. :52:

cevabin icin tesekkür ederim canim :34:

ben gecen ay basladim canim bu tarihlere uymaya 1 ayda bile faydasini gördüm :nazar: gecen ay sadece bikini bölgesi ve bacaklarda diger yerler temizdi bu ayda cok istedim yüz epilasyonumu bu tarihte yaptirmayi ama yanlis anlasilma olmus randevu alirken malesef..
lazer epilasyon yaptirirken kil köklerine dokunmamak gerekiyor ama tarihide kacirmak istemiyorum :26:

Merhaba ben bu başlığı ilk kez okuyorum, ama sizin bu mesajınız biraz kafamı karıştırdı nasıl yani bu tarihlerde epilasyonun işe yaraması için illa iple mi yapılması gerekiyor diğer epilasyon yöntemleri uygulayınca olmuyor mu?
Biraz safça gelebilir soru ama bütün mesajları okumadım tek tek bu mesajı okuyunca kafam karıştı.

Merhaba ben bu başlığı ilk kez okuyorum, ama sizin bu mesajınız biraz kafamı karıştırdı nasıl yani bu tarihlerde epilasyonun işe yaraması için illa iple mi yapılması gerekiyor diğer epilasyon yöntemleri uygulayınca olmuyor mu?
Biraz safça gelebilir soru ama bütün mesajları okumadım tek tek bu mesajı okuyunca kafam karıştı.

ip şartı yok mlek kökünden alınan her yöntem uygun .

aycangul cok tesekkurler hamılelıkden mıdır bilemem ama kolaltım ve bacaklarım okdr seyrekleestı ve ınceldıkı cok tesekkurler bugunde artık bikini bölgemı almayı dusunuyorum acıyacak biliyorum ama sabretmeyı dusunuyorum :) hamıleyım ustelık ileride zorlanmak istemıyorum :) ALLAH RAZI OLSUN senden

ip şartı yok mlek kökünden alınan her yöntem uygun .

Cevabın için çok teşekkürler aeben.

Ek olarak başka bir şey yapmadan sadece belirli günler epilasyon yaparak kılların azalması pek mantıklı gelmiyor ama denemekle hiç birşey kaybetmeyiz üstelik onca olumlu yorum var ben de başlayayım bakayım bu yöntemi uygulamaya başka bir gün alacağımıza o günler alırız değil mi kolay bir uygulamaymış.

evet bu ayda tam zamanında yaptım sonuçları merakla bekliyorum ..
aycan canım diger arkadaşlarıda aradım onlarda başladılar bu ay bakalım onlar nasıl sonuç alacaklar.
bir bakmışız yaza kılsız tüysüz girmişiz .:52::16:
soğğol fıstıgım notlarımı alıyorum.:34::16:

Cevabın için çok teşekkürler aeben.

Ek olarak başka bir şey yapmadan sadece belirli günler epilasyon yaparak kılların azalması pek mantıklı gelmiyor ama denemekle hiç birşey kaybetmeyiz üstelik onca olumlu yorum var ben de başlayayım bakayım bu yöntemi uygulamaya başka bir gün alacağımıza o günler alırız değil mi kolay bir uygulamaymış.

dene mlek memnun kalacaksın . dedigin gibi ne kaybedersin .

Son düzenleme:
ya arkadaşlar ben kollarımı aldırdım ve her kıl kökümde küçük kabarıklıklar oldu sanki hepsi batmış gibi ilk kez böyle bir sorunla karşılaştım kabus gibi :S neden acaba bileniniz var mı
Canım,annem de bu ay aynı problemle karşılaştı,aycangülüm arkadaşa yazdığın msjlarını okudum,aklından aynı soru geçer diye yazayım.Annem farklı bir ürün kullanmadı,fazla tüyü olmadığı için makinayla alıyo genelde,hiç böyle olmazdı diyor.Bütün bacak batık hale gelmiş nerdeyse,neden olduğunu biz de çözemedik.:44:

aycangülcüm soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım ve bizimle kıymetli bilgini paylaştığın için allah razı olsun senden ...
aycangül yada diğer tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum verilen tarihler çerçevesinde mantıken regli bittikten en az 2 gün sonra mı alıyoruz tüyleri yani reglinin son günlerinde almıyor muyuz acaba ? tamamen bitmediyse diğer ayı mı beklemeliyiz ?
geçmiş mesajlara baktım ama bununla ilgili bir bilgiye rastlayamadım şimdideen çook teşekkürler

Canım ben bildiğim kadarıyla yanıt vereyim.İlla regl bittikten en az 2 gün sonra alabiliriz diye bir şey yok.Bir gün sonra da olabilir,3 gün sonra da olabilir,bir hafta sonra da:)Burdaki maksat şu;Reglden önce alındığında,hormonlar farklı olduğundan tüylerin daha çabuk çıkmasına neden oluyor.O yüzden genellikle regl bitimine denk getirmeye çalışıyoruz ki,daha iyi sonuç alalım.Reglin atıyorum 5 gün sürüyordur,tarihte 5. güne denk gelmiştir sanırım o zaman almanda bi sakınca olmaz,zaten bitti bitiyor gibi bi durum oluyor :) Ama ertesi günde tarih uygunsa tamamen bittikten sonra da alabilirsin.Yine de yanlışım varsa aycangül ya da daha bilgili bi arkadaş düzeltir :)

Canım,annem de bu ay aynı problemle karşılaştı,aycangülüm arkadaşa yazdığın msjlarını okudum,aklından aynı soru geçer diye yazayım.Annem farklı bir ürün kullanmadı,fazla tüyü olmadığı için makinayla alıyo genelde,hiç böyle olmazdı diyor.Bütün bacak batık hale gelmiş nerdeyse,neden olduğunu biz de çözemedik.:44:

ben bi düşüneyim,neden olabilir :44:

ben gecen aydan da cok memnun kaldim yani ocak ayindan. hala cikan tüyüm yok diyebilirim o kadar seyrek ve incecik cikanlar varki saymiyorum onlari yani tesekkürler aycangüll Allah razi olsun :16:

sayfalar uzayıp gidiyo.. herkes memnun kalsın ve herkes denesin lütfen ben çok az atladım aycangülün yazdığı tarihleri regl günüme denk gelmişse atladım bir tek başka işlerim varsa iptal ettim epilasyon günü diye yoğun çalışırken işten bile izin aldım kuaföre gittim tekrar işimin başına döndüm bu kadar sadıktım tarihlere ve hala da öyleyim bu yaz bitti tüyler diyodum ama hepsi olmasada %70 ini bitirdim bıkmadan usanmadan devam edin mutlaka ama mutlaka faydasını göreceksiniz aycangülüm saol gülüm :54::16:

cevabin icin tesekkür ederim canim :34:

ben gecen ay basladim canim bu tarihlere uymaya 1 ayda bile faydasini gördüm :nazar: gecen ay sadece bikini bölgesi ve bacaklarda diger yerler temizdi bu ayda cok istedim yüz epilasyonumu bu tarihte yaptirmayi ama yanlis anlasilma olmus randevu alirken malesef..
lazer epilasyon yaptirirken kil köklerine dokunmamak gerekiyor ama tarihide kacirmak istemiyorum :26:

seninki çok çetrefilli bi konu yani kararı sen vermelisin. lazer tarihiyle bu tarih çakışsa evet iyi olurdu ama olmamış. bundan sonra ya sadece lazer ya sadece bu başlıktaki yöntem.

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
sonunda yakaladım tarihleriiii
bende bu şefere nail oldum reglimmm bitti ve tüyleirmi tam tarihinde alabildimmmm
yeni bittiiirdim epilasyonuuuu
haydi rasgele bakalımmmmmmmm:24::24::24::24::24::24:

Back