Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkdslar 17 sıne yanı yarına aldım seansı ıns etkiisi olur ama adet gunumu tam bılmıyorum bıkac gun var adetime ben bu formu tam okuyamadım ama adet önceside yapılması ıyı degıl dımı adet sorası olsa ıyı olur ama 17 sı de gecıyo o zaman adetıme bıkac gun var o zmn yararlı olmaz mı adet oncesı dıye ama bu tarhte yarın ne dıosnz o konuda?
arkdslar az önce eski yazılan yorumları vs okudumda adet sorasına bu trhlerın gelmesı ıyımıs yanı ama 17 sıne aldm ben yarına hem yüze ıgnelıye hemde vücuda lazere gircem yarın adet oncesı oluyo ama ya hepsıne bırden gırsem mı 17sı dıye yarın yoksa yüzümğ yaptrsam da vücut ıcın lazeride adetten soramı yapsam yararı olr ne dıosnuz???
Merhabalarr :) bu başlığa tesadüfen geldim .. bu tarihelr ne zaman bilen birisi yazabilirmi ve tabi saatleride ?? çok fazla mesaj vardı açıkcası okumak üşendirdi sadece bir kaç sayfayı okudum ve başlamak için bir an önce son sayfaya geldim :)
aycangülüm ben iki gün önce adet oldum cumartesi gün geceden epilasyon yapmayı düşünüorum daha önce adetin son gününe yakın alabilirsiniz demiştin diye hatırlıyorum . 1. alternatifte alacak tüyüm yoktu çünkü 2. ye kaldım gerçii yine çok fazla yok. çok çok tesekkür ediyorum sana 2 uygulamada gözle görülür etkisi oldu... bir de not alın diyorsun ya mesela notlarımızı buraya paylaşsak daha sonra "konuya yadığım cevaplarım" bölümünden de görebiliriz rahatlıkla bu nedenle sana yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum şahsen ben öyle yapıyorum ... bütün tüy savaşçılarına başarılar diliorum :))
o zman mart ayını bekliyorum ben aycangül?? bi de ben buraya not alırsak yukardan " forum takip-yazdığım mesajlar" dan yazdığımız notlara ulaşabiliriz. bu kadar sayfa arasından arayarak ulaşmayı kasetmemiştim..