• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

vallahi ben de okudum.dedim bir deneyeyim ne kaybederim.tüylerimi kaybettim:)) bu kadarını beklemiyordum ne yalan söyliyim.bundan sonea zinhar başka tarihlerde almam.aycangül arkadaşımıza gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.daha geç daha seyrek çıktılar.

arkdslar 17 sıne yanı yarına aldım seansı ıns etkiisi olur ama adet gunumu tam bılmıyorum bıkac gun var adetime ben bu formu tam okuyamadım ama adet önceside yapılması ıyı degıl dımı adet sorası olsa ıyı olur ama 17 sı de gecıyo o zaman adetıme bıkac gun var o zmn yararlı olmaz mı adet oncesı dıye ama bu tarhte yarın ne dıosnz o konuda?

arkdslar az önce eski yazılan yorumları vs okudumda adet sorasına bu trhlerın gelmesı ıyımıs yanı ama 17 sıne aldm ben yarına hem yüze ıgnelıye hemde vücuda lazere gircem:( yarın adet oncesı oluyo ama ya hepsıne bırden gırsem mı 17sı dıye yarın yoksa yüzümğ yaptrsam da vücut ıcın lazeride adetten soramı yapsam yararı olr ne dıosnuz???

arkdslar 17 sıne yanı yarına aldım seansı ıns etkiisi olur ama adet gunumu tam bılmıyorum bıkac gun var adetime ben bu formu tam okuyamadım ama adet önceside yapılması ıyı degıl dımı adet sorası olsa ıyı olur ama 17 sı de gecıyo o zaman adetıme bıkac gun var o zmn yararlı olmaz mı adet oncesı dıye ama bu tarhte yarın ne dıosnz o konuda?

arkdslar az önce eski yazılan yorumları vs okudumda adet sorasına bu trhlerın gelmesı ıyımıs yanı ama 17 sıne aldm ben yarına hem yüze ıgnelıye hemde vücuda lazere gircem:( yarın adet oncesı oluyo ama ya hepsıne bırden gırsem mı 17sı dıye yarın yoksa yüzümğ yaptrsam da vücut ıcın lazeride adetten soramı yapsam yararı olr ne dıosnuz???

bence adetten sonra ama aycangulun verdiği tarihler dısındaki bir zamanda almaktansa, adetten hemen once de olsa bu tarihlerde almak daha iyi olur. ben sadece 2 aydır takip ediyorum ve etkisini gordum. o yuzden benim kararım bu tarihlerin dısına cıkmamak olurdu.
simdi sen adetini beklersen ve aynı zamanda aycangulun tarihlerine uymak istersen mart tarihlerini beklemek zorunda kalacaksın, o kadar bekleyebilecek durumda mısın, buna sen karar verebilirsin ancak. bekleyemem dersen, yaptır yarın, herhangibir tarihte almaktansa , adetten hemen once de olsa bu tarihte olmak daha iyi gibi geliyor bana..
ama epilasyon pahalı, zor iş, yapmısken en etkili zamanda olsun dersen (ki ben olsam derdim) yarın kendin agda vs ile alıp, martta epilasyona gidebilirsin (epilasyon arasında bu sekilde arada baska yontem kullanmak sakıncalı mı bilmiyorum sadece alternatifleri gorebilmen için yazdım)

Son düzenleme:
anladım canım çok sağol ama martı bekleyemem kı bı an once baslamak ıstıyorum artıkmart ayında adetten sonra ve aycanın verdıgı trhlere uygun gunde gıdıcem mart ayında ayn kacnda olck gunu mart ayının bılıomsnz?

Merhabalarr :) bu başlığa tesadüfen geldim .. bu tarihelr ne zaman bilen birisi yazabilirmi ve tabi saatleride ?? çok fazla mesaj vardı açıkcası okumak üşendirdi sadece bir kaç sayfayı okudum ve başlamak için bir an önce son sayfaya geldim :)

Merhabalarr :) bu başlığa tesadüfen geldim .. bu tarihelr ne zaman bilen birisi yazabilirmi ve tabi saatleride ?? çok fazla mesaj vardı açıkcası okumak üşendirdi sadece bir kaç sayfayı okudum ve başlamak için bir an önce son sayfaya geldim :)

İlk sayfanın ilk mesajında tarih ve saatleri bulabilirsin.

aycangül benim tüyler bu sefer daha erken cikicak gibi gecen ay iyi sonuc almsitim bu ay nluyo anlamadim ben ilk alternatifte aldim ama kollarimdakiler dürtmüs bile ve koltuk altimdakilerde öyle. üstbacakta öyle of ya sence sebebi ne?

aycangül çok teşekkür ederim tüylerimde gercekten çok azalma var takipçinim sayende şu tüylerden sonsuza kadar kurtulacağız

yarını sabırsızlıkla bekliyorum yüzümü halledeceğim.dışarı çıkamıyorum ya kaç gündür.tüyler bitsede kurtulsak.:1:

aycangülüm ben iki gün önce adet oldum cumartesi gün geceden epilasyon yapmayı düşünüorum daha önce adetin son gününe yakın alabilirsiniz demiştin diye hatırlıyorum . 1. alternatifte alacak tüyüm yoktu çünkü 2. ye kaldım gerçii yine çok fazla yok. çok çok tesekkür ediyorum sana 2 uygulamada gözle görülür etkisi oldu... bir de not alın diyorsun ya mesela notlarımızı buraya paylaşsak daha sonra "konuya yadığım cevaplarım" bölümünden de görebiliriz rahatlıkla bu nedenle sana yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum şahsen ben öyle yapıyorum ... bütün tüy savaşçılarına başarılar diliorum :))

aycangülüm ben iki gün önce adet oldum cumartesi gün geceden epilasyon yapmayı düşünüorum daha önce adetin son gününe yakın alabilirsiniz demiştin diye hatırlıyorum . 1. alternatifte alacak tüyüm yoktu çünkü 2. ye kaldım gerçii yine çok fazla yok. çok çok tesekkür ediyorum sana 2 uygulamada gözle görülür etkisi oldu... bir de not alın diyorsun ya mesela notlarımızı buraya paylaşsak daha sonra "konuya yadığım cevaplarım" bölümünden de görebiliriz rahatlıkla bu nedenle sana yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum şahsen ben öyle yapıyorum ... bütün tüy savaşçılarına başarılar diliorum :))

tatlım reglin son iki günü alınır dememmişimdir..belki o an için konuşmuşuzdur öyle birşey ama tavsiye etmem mümkün değil.

ve notlarınızı burda paylaşmayın.bunu zaman zaman yazıyorum ama arada kayboluyor.küçük bir not defteriniz olsun evde.ya da kaybetmeyeceğiniz bir yere not alın.ben istediğimde özelden gönderin istiyorum.

o zman mart ayını bekliyorum ben aycangül?? bi de ben buraya not alırsak yukardan " forum takip-yazdığım mesajlar" dan yazdığımız notlara ulaşabiliriz. bu kadar sayfa arasından arayarak ulaşmayı kasetmemiştim..

o zman mart ayını bekliyorum ben aycangül?? bi de ben buraya not alırsak yukardan " forum takip-yazdığım mesajlar" dan yazdığımız notlara ulaşabiliriz. bu kadar sayfa arasından arayarak ulaşmayı kasetmemiştim..

anladım canım onu demek istediğini.oranında limiti var zaten,belli bir yere kadar saklıyor sonra sırasıyla siliniyor eskiler.
benim yazmayın dememdeki sebep yeni gelen arkadaşların daha da kafa karışıklığı yaşamamaları.

bu akşam inş kurtuluoum tüylerimden umarım bi aksilik çıkmaz yarın akşama kalsın istemioum :25:

Bu başlığı yeni gördüm. ve adetim dün bitti. tam denks geldi bu akşam alıp balıcam bende denemeye bakalım nasıl sonuç vercek..gelişmeleri ve notları paylaşırım...teşekkürler şimdiden :)

oh be, ferahladım :)
vucudumu hallettim, yuzumu de dustan sonra dısarı cıkarken alıcam, cımbızla alıyorum cunku :(

saatleri de yazdım aycangul. buraya yazmayın dediğin icin ajandama not alıyorum, ama biri eskaza gorup de ne bu demesin diye şifreli yazıyorum :1:

Ben de ilk defa geçen sefer denedim. Her zaman ağda yaptıktan sonra 8. gün tüylerim çıkmaya başlardı. Bugün 8. gün ve koltukaltımda daha çıkma belirtisi yok. Bacaklarımı makineyle almıştım. Eskiden olsa bu zamana dek daha fazla tüy çıkardı. Şimdi tek tük görüyorum. Ben ilk denememden fayda gördüm sanırım. İnşallah bir aksilik olmazsa verilen tarihlere uymayı düşünüyorum. Teşekkürler Aycangül :)

Back