benim gene 2-3 gün sonra reglim varnapsam bilemedim şimdi.
tatlım ben hiç deneme derim çok can yakıcı olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlarr
Bende dolunayı bekleyenlerdenim..
Çok şükür ki regl dönemim sonunda dolunay gerçekleşio..
Birde bu yöntemi deneyelim bakalım şakkıdı
Nihahaha sonunda 24 ağustoss![]()
Akşam komple yolunacağım bende xD
ben de şu an adetliyim
yarın biticek gibi
yarın yapmayı düşünüyorum
aycangul önceki sayfada salı günü yapamayanlar ertesi gün mutlaka yapsın o da etkili olur demişsin
benim tam adet bitimine denk geliyor
bundan yararlanayım dedim
yapmasam mı şimdi?
umarım hayrını görürsün. bir ay deneyip gelip bana kafa tutmada,dolunaya para saymış gibi :))
bendee..ama doğru dürüst yapabilirmiyim bilmiyorum.iftardan sonra açmıyormuş bizim kuaförler ohaoldumsmile
tatlım ben hiç deneme derim çok can yakıcı olur
regl olacaksan alma derim.zaten bu dolunayı bulunduğu burçtan dolayı çok gözüm tutmadı :) ama bende yapıcam akşam.
bekleyebilirsen 30 yada 31 ağustos akşamlarından birinde yap.bu tarihler ara tarihler oluyor aynı zamanda.ben bu tarihlerden daha önce çok güzel sonuç aldım ama bu kez regl dönemime geldği için değerlendiremeyeceğim.
geçen defaki kadar acımadı. aldım malesef çünkü 30 31 regl olucam hiç alma şansım yok. bi aydahada bekliyemem almaya karar verdim o yüzden.
30 unda dolunay olcak mı ki :S
boğa burcunda olucağı için mi? ama küçülen fazda
hayır canım.dolunay 24 ündeydi.bu dolunay sonunda verdiğimiz,"ara tarih" yada "alternatif" dediğimiz günler.
ve evet boğa burcun da ve küçülen fazda olacak ay.alternatif dediğimizede bakma,işlevi epey büyük..
örneğin 3 ağustosta aldım ben kaşımı be bıyığımı.yine aynı döneme rastlıyor.hala çıkmadı.parmağımla kontrol ediyorum sürekli elimle bile hissetmiyorum düşün.her hafta çıkanları toplardım daha önceleri.sadece tek tarafımda bir kaç tane çıktı.
belki okumuşsundur ama sık sık yazmaya çalışıyorum bunu..tüm sayfaları okumayan arkadaşlar için..
ayın etkisine ben de inanıyorum..
yani bu ay 30-31 inde alıcaz tüylerimizi, cok fazla sayfa oldugu için hepsini okuyamadım ama her ay böyle "yolunma" tarihlerini yazmanı ısrarla isteriz kaydirigubbakcemile3 çok teşekkurler
evet okudum. inanıyorum da ayrıca. ayın etkisiyle sular gel git yapıyor vücudumuzun büyük bir çoğunluğunun su olduğunu düşünürsek aydan etkilenmememiz imkansız basit bir mantıkla.