3 cu uygulayisim.
gecen ay ilk defa genital bolgeyi kokten halledim dedim,
yarisini kokten aldim ve kokten aldigim bolgede hala birsey cikmadi.
Keske disimi s,kip tamamen alsaydimda ne guzel simdi nerdeyse hic kalmamis olurdu..
Hmm umarım bende senin gibi memnun kalırım.
Bende uzun zaman sonra jileti bi kenara bırakıp agda&eldiven ortaya karısık halletmeye calıstım bikini bölgeini.
Üst kısımlar kolay oldu ama asagılarda cok zorlandım..
Bir daha ki sefere halledebilirsin belki.
Jilet malum çok sert cıkarıyor incelmesini istiyorum. Ağda o zaman daha kolay olur.
Insallah canim,
Ben henuz alta tam gecis bile yapamadim,
canim cok tatli yaa
Neyse ustlerden kurtulimda devami gelir insallah.
Daha yaz tatiline 6 ay var,
Her ay bu kadar etki gorursek yaza kadar tertemiz oluruuzzz
Meraba arkadaşlar ben yeni gördüm burayı böyle bir gezindim şoookkkk oldum eğer gerçekten bu kadar kolay ise söyleyecek bir söz bulamıyorm ben çok kıllı biriyim hormonlarımından dolayı ve her epilasyon 3 saatimi feda ediyorum ağlaya ağlaya neden ben kız oldum erkek olsaydım keşke diyordum şimdi ben ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olunb bende yapmak i-stiyorummmm bana gün saati kim verecek
[ı]merhaba canım bende daha cok yeniyim ... Ilk sayfada verilen günleri ve saatleri uygulamaya calıstım ... Saatlerini kaçırsan bile o günlerde yapmak çok önemli ...
Bende yeni yeni öğreniyorum ...
Kökünden alcaksın ve günlere uyacaksın ... Harita var 1.sayfada 1.bölge 2.bölge vs ... Hangi şehirdeysen bölgen orasıdır ...
Aycangul yani konu sahibi aylar yaklastıkca veriyor tarihleri saatleri ...
Söyleyebilceklerim bunlar .. Birde her ay 2 alternatif oluyormus .. Birisi regl dönemine denk gelirse diğer alternatifte degerlendirebilirsin ..
Bilmem anlatabildim mi ?[/ı]
ya teşekür ederim ama ilk sayfaya baktığımda 2011 ocak ayı yazıyor ayriyeten orada bir harita var oraya baktım anlayamadım ben izmirde yim 1 le 2 arasında kalıyor sanki izmir
[ı]rica ederim canım ... Başında 2011 yazıyor evet sanırım düzeltilmemiş o ama aşağısında 2012 yazıyor dikkatli bak ..
Ayrıca izmir 1.bölge ... Haritada çok net
Gerçi şubat ayı çok yaklastı ki şimdiki zamanlar uymasa bile şubat uyar sana [/ı]
canım ya evet fark ettim yeni ama kafam karıştı ya rica etsem şimdi şubat ayında hangi tarih olacak benim için anca öyle anlayacam ilgin için çok teşekkür ederim
kızlar slm
bende cmt akşam 20,00-21,00 saatleri arası
koltukaltı paket tüm bacakları aldım acıma çok azdı zaten bacaklarım hiç acımaz
daha önce lazer yaptırmıştım ama tamamlayamadım kalanlarla uğraşıoum ama epilatör ile alıoum kırılmadan alınıo
bu benimde ilk denememdi saate uyamıoum çalıştığım için ama umarım hepimize faydalı olur
şubat tarihini merakla beklioum
aycangül tesekkürler Eki Görüntüle 332048
sanırım saatleri arada sırada veriyor günlere uymakta buyuk etkidir zannediyorum...
şifa olsun benimde ilk denememdi saatlere uyamadım ...
arkadaşlar ben geldimm...
var mı problem ?
bilgi sahibi arkadaşlar dikkatle,titizlikle yardımcı olmuştur şüphesiz..şimdiiye kadar hep oldukları gibi,teşekkür ediyorum hepsine :)
2011 tarihiyle ilgili mesajı gördüm..haklısınız değiştirdim..yeni yıl başlarında genelde yaşanan bir durumdur:)
Hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?