• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

merhabalar
ben bu ay tam istediğim gibi yapamadım, cumartesi ogle saatlerinde kasımı ve bıyıgımı aldım hızlıca (cımbızla).. donuste de heryerimi yaparım diyodum olmadı, birz yorgunluk, biraz moralsizlik nedeniyle kaldı o gun, pazar gunduz de hakeza.. ancak pazar aksamına, o da 1 ay daha beklemek zorunda kalmayayım, kacırmayayım tarihi diye kalkıp yaptım epilasyonumu.. o kadar gec saatte yapınca dustan sonra kontrol edip, kalanları tekrar alma durumu da olmadı haliyle... napalım gelecek tarihe kadar idare etsin yeter diyorum artık..
cogu arkadas acıdan bahsetmiş, ben genel olarak da bu konuda cok sıkıntı yasamıyorum, belli bir kaç bolgede acı oluyor ama sonucta dayanılmayacak bişey degil, ya da cok uzun suren bir sey degil sonucta, gene aynıydı durum. ancak bana cok enteresan gelen, hiç kaşıntı olmadı. daha once soylemiştim tuylerimi aldıktan hemen sonra korkunç kaşıntı olur benim cildimde.. gecen ay ilk kez tarihlere uygun yaptıgımda da olmustu. ama bu ay hiç olmadı desem yeridir, çok çok az oldu. insaallah tamamen biter bu kasıntı durumu da.

ben tarihleri kaçırmayayım diye 2.alternetifte tüm ağdamı yaptırdım..lakin 1 hafta sonra reglim başlıyacak bir faydası olmamaışmıdır yani erkenmi çıkar tüyler :(

merhabalar
ben bu ay tam istediğim gibi yapamadım, cumartesi ogle saatlerinde kasımı ve bıyıgımı aldım hızlıca (cımbızla).. donuste de heryerimi yaparım diyodum olmadı, birz yorgunluk, biraz moralsizlik nedeniyle kaldı o gun, pazar gunduz de hakeza.. ancak pazar aksamına, o da 1 ay daha beklemek zorunda kalmayayım, kacırmayayım tarihi diye kalkıp yaptım epilasyonumu.. o kadar gec saatte yapınca dustan sonra kontrol edip, kalanları tekrar alma durumu da olmadı haliyle... napalım gelecek tarihe kadar idare etsin yeter diyorum artık..
cogu arkadas acıdan bahsetmiş, ben genel olarak da bu konuda cok sıkıntı yasamıyorum, belli bir kaç bolgede acı oluyor ama sonucta dayanılmayacak bişey degil, ya da cok uzun suren bir sey degil sonucta, gene aynıydı durum. ancak bana cok enteresan gelen, hiç kaşıntı olmadı. daha once soylemiştim tuylerimi aldıktan hemen sonra korkunç kaşıntı olur benim cildimde.. gecen ay ilk kez tarihlere uygun yaptıgımda da olmustu. ama bu ay hiç olmadı desem yeridir, çok çok az oldu. insaallah tamamen biter bu kasıntı durumu da.

cnm mrh
umarım işe yarar senin aldığın zamanda
sen kaşıntı deyince aklıma geldi
bende aldıktan sonra kıpkırmızı olur benek benek
o olmadı mesela düşünüoum da çok hafifti yani

şubat tarihini merakla beklioum ben yine 2. alternatifi uygularım çünkü 10küsürlü günlerde çıkmaz yani
ama acaba 1 mi daha etkili?

ben tarihleri kaçırmayayım diye 2.alternetifte tüm ağdamı yaptırdım..lakin 1 hafta sonra reglim başlıyacak bir faydası olmamaışmıdır yani erkenmi çıkar tüyler :(

neden böyle düşündüğünü anlayamadım canım..aynı gün yada ertesi gün regl olmayı tercih etmiyoruz ama 1 hafta yeterince uzun bir süre..

merhaba bende yeni katıldım aranıza şubatta ilk yolunmamı yapıcam inş:23::27: bu tarihler kaş bıyık içinde geçerli heralde çünkü onlarda kıl tüy sonuçta:66: benim merak ettiğim sorular birisi bana bu saatleri anlatabilir mi? hadi o saatte müsait olamadık ne olacak? ikincisi de sir ağda ve çam sakızı hangisi daha faydalı oluyor hani bi şeker muhabbeti varya o bakımdan soruyorum benim kuaförüm sir daha çok çıkarıyor diğeri daha faydalı demişti ama sizce ne kadar doğru yardımcı olabilirseniz sevinirim:78::80:

hoşgeldin :)
arkadaşımızın da dediği gibi saatleri dikkate almak şart değil..o dönemde almak yeterli.
denemek istersen de denersin :)
sir mi şekerli mi sorusuna gelince tabi ki sir..kuaförlerde bunu çok iyi bilir.sanırım o kuaförün sir malzemeleri yok ya da zahmetli buluyor.çünkü şekerli olan çok daha ucuz,herhangi bir cihaz gerektirmiyor,her açıdan maliyeti düşük.üstelik temizliği daha kolay..

ben malesef ki yarhleri kaçırdım ya geçen ay ne güzel yapmıştım bu ikinci olucaktı neyse artık şubata kısmetse

arkadaşımızın da dediği gibi saatleri dikkate almak şart değil..o dönemde almak yeterli.
sir mi şekerli mi sorusuna gelince tabi ki sir..kuaförlerde bunu çok iyi bilir.sanırım o kuaförün sir malzemeleri yok ya da zahmetli buluyor.çünkü şekerli olan çok daha ucuz,herhangi bir cihaz gerektirmiyor,her açıdan maliyeti düşük.üstelik temizliği daha kolay..

hmm teşekkür ederim cevaplarınız için :) demek öyle sir daha ii o zaman kuaför değiştiricem demektir.:23: :)

Ben de ilk tarihte almıştım ama kaşıntı oluyor bazen. Çıkmak üzereler mi ki anlamadım:44:

aycangül mrh
ben epilötör ile alıoum ama daha önce lazer yaptırdığım için zaten seyrek yerlerde ve az
sir yapsam parça parça sürmem gerekir
sence epilötörle alıo olmam işe yaramaz mı :26:

ağdada sir ve şekerli dışında bi de bitkisel diye bir alternatif var ki her yerde bulunmuyor. sir bazı bünyelere iyi gelmeyebilir bulursanız bitkisel ağda kullanan yerleri denemenizi öneririm. şekerli ağda tabi ki denemeyin
ben lazere başladım!! ilk seansı 11kasımdaki tarihte yaptırmıştım orada devam etmedim başka bir merkezde de bu cumartesi yaptırdım şimdi hem lazer hem tarihlerin sonuçlarını merakla bekliyorum bakalım

ben malesef ki yarhleri kaçırdım ya geçen ay ne güzel yapmıştım bu ikinci olucaktı neyse artık şubata kısmetse

inşallah canım :)

Ben de ilk tarihte almıştım ama kaşıntı oluyor bazen. Çıkmak üzereler mi ki anlamadım:44:

muhtemelen..bendede çıkarken kaşıntı olur hep..

aycangül mrh
ben epilötör ile alıoum ama daha önce lazer yaptırdığım için zaten seyrek yerlerde ve az
sir yapsam parça parça sürmem gerekir
sence epilötörle alıo olmam işe yaramaz mı :26:

mecbur kaldığımda bende kullanıyorum..ağda daha iyi tabi ki ama sende zor olur..kökünden alıyor deyip şükredeceğiz artık ne yapalım ;)))

ağdada sir ve şekerli dışında bi de bitkisel diye bir alternatif var ki her yerde bulunmuyor. sir bazı bünyelere iyi gelmeyebilir bulursanız bitkisel ağda kullanan yerleri denemenizi öneririm. şekerli ağda tabi ki denemeyin
ben lazere başladım!! ilk seansı 11kasımdaki tarihte yaptırmıştım orada devam etmedim başka bir merkezde de bu cumartesi yaptırdım şimdi hem lazer hem tarihlerin sonuçlarını merakla bekliyorum bakalım

hayırlısı diyelim o zaman :)
inşallah güzel haberlerle dönersin bize :)

canım ben her ay hangi alternatifin daha iyi olduğunu yazıyorum zaten sohbet sırasında.her ay değişir yani..
saat konusunu tarif etmiştim sana yada başkasına,tam hatırlayamıyorum şimdi..geçen hafta yazdıklarımı bi tararsan mutlaka bulursun..yada benim profilimden girip direkt yazdığım cevaplara bak,daha kolay bulursun :)

tesekkür edrim :29:

mecbur kaldığımda bende kullanıyorum..ağda daha iyi tabi ki ama sende zor olur..kökünden alıyor deyip şükredeceğiz artık ne yapalım ;)))

sende epilatör kullanıosan benim için sorun yok :9:
rahatlıkla bu şekilde devam etcem umarım kalan kırpıntılardan da kurtulurum :8:

tskler canım :54:

ben bu ikinci alternatifte sadece bıyıklarımı ve koltuk altımı alabildim rahatsızdım çünkü bacaklarım tam alınacak kıvamda artık şubat ayını bekliyicem sabırla inşallah erken bi tarihtir. aycangül sana minnettarım:116::116:

sende epilatör kullanıosan benim için sorun yok :9:
rahatlıkla bu şekilde devam etcem umarım kalan kırpıntılardan da kurtulurum :8:

tskler canım :54:

inşallah..rica ederim :)

ilk defa bu ay tutturdum aycangül teşekkürler...

şifa olsunn :)

ben bu ikinci alternatifte sadece bıyıklarımı ve koltuk altımı alabildim rahatsızdım çünkü bacaklarım tam alınacak kıvamda artık şubat ayını bekliyicem sabırla inşallah erken bi tarihtir. aycangül sana minnettarım:116::116:

rica ederim :) şubatın ilk yarısı merak etme :)

inşallah..rica ederim :)
kızları okuyunca aklıma geldi yetişebilseydim de kaş ve bıyığıda o gün alsaydım ama 23 ocakta aldım akşam şubat ayında kaş ve bıyığada dikkat etcem
aslında benim çene bölgemde tüylenme var şubat ayının 1.alternatifimde lazer randevusu alıp gitmeyi planlıoum
o yüzden sabırsızlıkla seni beklioum :18:
kardeşim ve anneme de söledim onlarda bu metodu deneyecekler :8:

Back