• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

3 cu uygulayisim.
gecen ay ilk defa genital bolgeyi kokten halledim dedim,
yarisini kokten aldim ve kokten aldigim bolgede hala birsey cikmadi.
Keske disimi s,kip tamamen alsaydimda ne guzel simdi nerdeyse hic kalmamis olurdu..

Hmm umarım bende senin gibi memnun kalırım.
Bende uzun zaman sonra jileti bi kenara bırakıp agda&eldiven ortaya karısık halletmeye calıstım bikini bölgeini.
Üst kısımlar kolay oldu ama asagılarda cok zorlandım..
Bir daha ki sefere halledebilirsin belki.

Jilet malum çok sert cıkarıyor incelmesini istiyorum. Ağda o zaman daha kolay olur.

bi saat önce temizliğimi bitirdim cumartesi akşamı 2 saat bu gün 3 saat hallettim istediğim yeri çok şükür çok çok mutlu oldum biraz daha fazla uğraştum bugün canım haylice yandi gerçi ama olsun bi ay rahatım :):) ben tüy azaltıcı krem de kullanıorum belki ondandır belki tarihlerden- belki de her ikisinden- azalma gördüm bu beni daha da mutlu edior inşallah kökten hallederiz. verilen saatlere uyamadım , kaçırdım gündüzdü diye neyse ben de son durumlar böyle :)) hepimize şifa olur inşallah :))

aycangül faydallı bi denek olur muyum bilmiorum ama cumartesi 18.00-20.00 ile pazar 17.45-18.50 ve 22.30-00.30 arasında yaptım epilasyonumu.

kızlar bende dün kuaföre gittim 10 dk kada tüm bacak ve bikini bölgesi bitti, ve gerçekten çok az acı hissettim ve kuaförüme söyledim,
ilk defa duydum dedi sonuçtan beni de haberdar et dedi,

ama sonuçtan çok memnun kalacağına emin değilim :)))) inşallah biter de birdaha gitmem

bi de kızlar bişey söylemek istiyorum hani diyosunuz ya 3 saat 5 saat uğraştım diye
kuaförler bu işi çok çabuk ve uygun fiyata yapıyor yani tavsiye edrim uğraşmaya değmez.

Hmm umarım bende senin gibi memnun kalırım.
Bende uzun zaman sonra jileti bi kenara bırakıp agda&eldiven ortaya karısık halletmeye calıstım bikini bölgeini.
Üst kısımlar kolay oldu ama asagılarda cok zorlandım..
Bir daha ki sefere halledebilirsin belki.

Jilet malum çok sert cıkarıyor incelmesini istiyorum. Ağda o zaman daha kolay olur.

Insallah canim,
Ben henuz alta tam gecis bile yapamadim,
canim cok tatli yaa:1:
Neyse ustlerden kurtulimda devami gelir insallah.
Daha yaz tatiline 6 ay var,
Her ay bu kadar etki gorursek yaza kadar tertemiz oluruuzzz:16:

bu ay ilk tarihlerde ağrı çeken var mı? ben ozellikle bikini bolgesinde neredeyse aglayacaktım. acaba neden oyle oldu?

Insallah canim,
Ben henuz alta tam gecis bile yapamadim,
canim cok tatli yaa:1:
Neyse ustlerden kurtulimda devami gelir insallah.
Daha yaz tatiline 6 ay var,
Her ay bu kadar etki gorursek yaza kadar tertemiz oluruuzzz:16:

Yavaş yavaş gelir canım devamı .. Dün bende çok git gel yasadım acaba alabildiğim kadar alsam da bıraksam mı falan filan derken zar zor basardım.
Dediğin gibi yaza kadar her ay güzelce etkisini görürsek birşey kalmaz ...

Çok merak şimdi uzama süresi nasıl olcak...
:15:

Meraba arkadaşlar ben yeni gördüm burayı böyle bir gezindim şoookkkk oldum eğer gerçekten bu kadar kolay ise söyleyecek bir söz bulamıyorm ben çok kıllı biriyim hormonlarımından dolayı ve her epilasyon 3 saatimi feda ediyorum ağlaya ağlaya neden ben kız oldum erkek olsaydım keşke diyordum şimdi ben ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olunb bende yapmak i-stiyorummmm bana gün saati kim verecek

Meraba arkadaşlar ben yeni gördüm burayı böyle bir gezindim şoookkkk oldum eğer gerçekten bu kadar kolay ise söyleyecek bir söz bulamıyorm ben çok kıllı biriyim hormonlarımından dolayı ve her epilasyon 3 saatimi feda ediyorum ağlaya ağlaya neden ben kız oldum erkek olsaydım keşke diyordum şimdi ben ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olunb bende yapmak i-stiyorummmm bana gün saati kim verecek

MErhaba canım bende daha cok yeniyim ... İlk sayfada verilen günleri ve saatleri uygulamaya calıstım ... Saatlerini kaçırsan bile o günlerde yapmak çok önemli ...
Bende yeni yeni öğreniyorum ...
Kökünden alcaksın ve günlere uyacaksın ... Harita var 1.sayfada 1.bölge 2.bölge vs ... Hangi şehirdeysen bölgen orasıdır ...
Aycangul yani konu sahibi aylar yaklastıkca veriyor tarihleri saatleri ...

Söyleyebilceklerim bunlar .. Birde her ay 2 alternatif oluyormus .. Birisi regl dönemine denk gelirse diğer alternatifte degerlendirebilirsin ..
Bilmem anlatabildim mi ? :1:

[ı]merhaba canım bende daha cok yeniyim ... Ilk sayfada verilen günleri ve saatleri uygulamaya calıstım ... Saatlerini kaçırsan bile o günlerde yapmak çok önemli ...
Bende yeni yeni öğreniyorum ...
Kökünden alcaksın ve günlere uyacaksın ... Harita var 1.sayfada 1.bölge 2.bölge vs ... Hangi şehirdeysen bölgen orasıdır ...
Aycangul yani konu sahibi aylar yaklastıkca veriyor tarihleri saatleri ...

Söyleyebilceklerim bunlar .. Birde her ay 2 alternatif oluyormus .. Birisi regl dönemine denk gelirse diğer alternatifte degerlendirebilirsin ..
Bilmem anlatabildim mi ? :1:
[/ı]

ya teşekür ederim ama ilk sayfaya baktığımda 2011 ocak ayı yazıyor ayriyeten orada bir harita var oraya baktım anlayamadım ben izmirde yim 1 le 2 arasında kalıyor sanki izmir

ya teşekür ederim ama ilk sayfaya baktığımda 2011 ocak ayı yazıyor ayriyeten orada bir harita var oraya baktım anlayamadım ben izmirde yim 1 le 2 arasında kalıyor sanki izmir

Rica ederim canım ... Başında 2011 yazıyor evet sanırım düzeltilmemiş o ama aşağısında 2012 yazıyor dikkatli bak ..
Ayrıca İzmir 1.bölge ... Haritada çok net :34:

Gerçi şubat ayı çok yaklastı ki şimdiki zamanlar uymasa bile şubat uyar sana
:34:

cumartesi günü bikini bölgesi hariş her yerimi halletmiştim
pazar günü bikini b. için kuaföre gidicektim
benim uyuz regl 4 gün önce geldi, kuaföre gidemedim kaldım ayy nasıl sinirlendimmm yaaa gitti alternatifler:47:

[ı]rica ederim canım ... Başında 2011 yazıyor evet sanırım düzeltilmemiş o ama aşağısında 2012 yazıyor dikkatli bak ..
Ayrıca izmir 1.bölge ... Haritada çok net :34:

Gerçi şubat ayı çok yaklastı ki şimdiki zamanlar uymasa bile şubat uyar sana
[/ı]:34:

canım ya evet fark ettim yeni ama kafam karıştı ya rica etsem şimdi şubat ayında hangi tarih olacak benim için anca öyle anlayacam ilgin için çok teşekkür ederim

canım ya evet fark ettim yeni ama kafam karıştı ya rica etsem şimdi şubat ayında hangi tarih olacak benim için anca öyle anlayacam ilgin için çok teşekkür ederim

Rica ederim canım ne demek :34:
Ama Şubat ayı tarihleri henüz açıklanmadı "aycangul" onları zamanı gelince bildiriyor bizlere ...
Sen sürekli takipte ol ... Ve her zaman 1.sayfada oluyor ki sağolsun daha rahat bulalım diye ...

kızlar slm
bende cmt akşam 20,00-21,00 saatleri arası
koltukaltı paket tüm bacakları aldım acıma çok azdı zaten bacaklarım hiç acımaz
daha önce lazer yaptırmıştım ama tamamlayamadım kalanlarla uğraşıoum ama epilatör ile alıoum kırılmadan alınıo
bu benimde ilk denememdi saate uyamıoum çalıştığım için ama umarım hepimize faydalı olur

şubat tarihini merakla beklioum

aycangül tesekkürler $135.gif

kızlar slm
bende cmt akşam 20,00-21,00 saatleri arası
koltukaltı paket tüm bacakları aldım acıma çok azdı zaten bacaklarım hiç acımaz
daha önce lazer yaptırmıştım ama tamamlayamadım kalanlarla uğraşıoum ama epilatör ile alıoum kırılmadan alınıo
bu benimde ilk denememdi saate uyamıoum çalıştığım için ama umarım hepimize faydalı olur

şubat tarihini merakla beklioum

aycangül tesekkürler Eki Görüntüle 332048

sanırım saatleri arada sırada veriyor günlere uymakta buyuk etkidir zannediyorum...
şifa olsun benimde ilk denememdi saatlere uyamadım ...

sanırım saatleri arada sırada veriyor günlere uymakta buyuk etkidir zannediyorum...
şifa olsun benimde ilk denememdi saatlere uyamadım ...

umarım etkilidir tatlım çünkü saatlere uyamam ben büyük ihtimal
bide ben sir ağda olayına takıldım epilatörle yapıoum ben ama :26:

arkadaşlar ben geldimm...

var mı problem ?

bilgi sahibi arkadaşlar dikkatle,titizlikle yardımcı olmuştur şüphesiz..şimdiiye kadar hep oldukları gibi,teşekkür ediyorum hepsine :)

2011 tarihiyle ilgili mesajı gördüm..haklısınız değiştirdim..yeni yıl başlarında genelde yaşanan bir durumdur:)

arkadaşlar ben geldimm...

var mı problem ?

bilgi sahibi arkadaşlar dikkatle,titizlikle yardımcı olmuştur şüphesiz..şimdiiye kadar hep oldukları gibi,teşekkür ediyorum hepsine :)

2011 tarihiyle ilgili mesajı gördüm..haklısınız değiştirdim..yeni yıl başlarında genelde yaşanan bir durumdur:)

Merhaba aycangül ben yeniyim aranızda baya baya öğrendim .. Temizliğide yaptım artık bakalım neler olcak tarihlere uydun saatlere uyamasam da ...
Merak ettiğim şey bu bilgileri nereden ögreniyorsun bakıyorsun tarihleri saatleri vs ...

Teşekkürler

Back