Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Hoşgeldin Aycangülümm ..
Kullanamadığım tarihlerde pek bir buruk hissediyorum kendimi malum regl dönemi ..

hoşgeldin canım..
inşallah güzel sonuçlar alırsın:)
saatlere uyman şart değil zaten..yeterki bu dönemler içinde yap.
burç geçişlerini uzman tv de ay takvimi olarak bulabilirsiniz.ay taktikleri adlı kitapta da önümüzdeki 4 yılın takvimini bulabilirsin.
uzun zamandır bu konuyu araştırıyorum..dolunaydan önce alınmasının doğru olmadığı kadim bir bilgi zaten..özellikle anadoluda daha çok biliniyor..
ben sadece bu iki haftalık dönemi biraz daha kısıtlamaya çalıştım.
önce marakımdan dolayı konuyla ilgili kitaplardan birinin yazarıyla mail trafiği yaşadım:) gelen bilgi dolunaydan sonraki oğlak burcunca yapılması yönündeydi..sonrası tamamen kendi emeğim ve çabam..her ayım yeni birşey denemekle geçiyor bu yüzden..
tabi geçen yaz öğrendim ki yabancı sitelerde de mevcutmuş bazı bilgiler.. önce çok sinirlendim:) var olan bir bilgiye ulaşmak için mi bu kadar zaman harcadım,çabaladım diye:)ancak o sitelerde de birbirinden farklı bilgiler vardı.yani yine iş başa düştü..
bu süreçte bir çok şeyi yaşadıkça paylaştım zaten,şimdi hatırlayamıyorum..
diğer detaylarıda burada paylaşmıyorum..malum herkese açık bir ortam..

hoşgeldin aycangül..
ben ve birkaç arkadaşım bu ayki verdiğin saatleri kaçırdık bölge olarak.. gece girdik bişey yoktu sabahta girmemiştin ve ben şahsın olarak istediğim saatte gider aldırırım kuaföre diye düşündüm.. ama saat 3 gibi bi baktım bölge bölge saat vermişsin keşke daha önceden söyleseydin saat vericeğini kaçırdık çünkü

İlgine cevabına çok teşekkür ederim umarım güzel sonuclar alıcam dediğin gibi :)

aycangul bir sorum olacak
simdi bu ay ben mecburen adetden once ilk tarihlerde uyguladım. hamilelik ihtimali var diye. sonra adet gunum degisti ve gec de olsa adet oldum ikinci alternatifleri de kacirdim. Her neyse asıl sorum su simdi muhtemelen subat ayının ilk tarihleri 10'undan once olmaz. bu durumda buyuk ihtimal ben ilk tarihi kaciririm ikinci tarihe kadar da facia olabilir beklemek:)
boyle bir durumda mecburen tarih dışı bir temizlik yapsam ne olur? aylardır uğraştığım şey güme mi gider?

soylemeyi unuttum, düşündüğüm o ki mecbur kalırsam bir kere alternatif dışı bir de en azından ikinci alternatif tarihte temizlik yapayım diyorum.

hoşbulduk masalım..hakikaten üzülüyor insan değil mi :)

Valla üzülüyorum ilk tarihi kullandım ama malum regl döneminden sonra çıkanlar oluyor özellikle bikini bölgesinde diğer bölgeler iyi durumda da ..
Bir dahaki tarih şubatın ilk yarısında olur mu ?

:44: kizlar biriniz yardimci olabilirmi bana

:44: kizlar biriniz yardimci olabilirmi bana

canım ben her ay hangi alternatifin daha iyi olduğunu yazıyorum zaten sohbet sırasında.her ay değişir yani..
saat konusunu tarif etmiştim sana yada başkasına,tam hatırlayamıyorum şimdi..geçen hafta yazdıklarımı bi tararsan mutlaka bulursun..yada benim profilimden girip direkt yazdığım cevaplara bak,daha kolay bulursun :)

soylemeyi unuttum, düşündüğüm o ki mecbur kalırsam bir kere alternatif dışı bir de en azından ikinci alternatif tarihte temizlik yapayım diyorum.

mecbursan yapacak birşey yok zaten,strese girme sakın..reglin biter bitmez alırsın.
sonrada bizimle birlikte devam ederin :)

1. alternatifde ilk günü saat 15:30-16:00 da kaş bıyık, bikini aldırmıştım şuanda alınması gereken hale geldi ama adetli olduğum için 2. alternatifi değerlendiremedim. önceki ay çok süper sonuç almıştım, geçen ayın 1. alternatifinden bu ayın 1. alternatifine kadar ancak çıkmıştı ki almasamda idare ederdi yani. bu ay daha 10 gün olmadan çıktı, sinir olduuuuumm. bir türlü 2 ay üstüste süper sonuç alamıyorum nasıl bir şanssa bendeki bir ay sihirli saate tesadüf ediyorum, bir ay boş geçiyor. 2 ay tutturabilsem belki 3. aya tertemiz olucam.
üstelik şimdi adetim bitince almak zorundayım düzen bozulacak(( acaba 2. alternatifde alsamıydım..

Aycangulcum slm bende verdigin bilgiler dahilinde yaptim fakat soyle bir sorun oldu reglim bitt yaptim ondan sonra son damlalar gelir ya sacmasapan ole oldu yani nolcak simdi

biraz şanssızlık olmuş evet..ama sürekli aynı şe olacak diye birşey yok..reglin biter bitmez alıp sonra bizimle devam edersin:)

merhaba bende yeni katıldım aranıza şubatta ilk yolunmamı yapıcam inş bu tarihler kaş bıyık içinde geçerli heralde çünkü onlarda kıl tüy sonuçta benim merak ettiğim sorular birisi bana bu saatleri anlatabilir mi? hadi o saatte müsait olamadık ne olacak? ikincisi de sir ağda ve çam sakızı hangisi daha faydalı oluyor hani bi şeker muhabbeti varya o bakımdan soruyorum benim kuaförüm sir daha çok çıkarıyor diğeri daha faydalı demişti ama sizce ne kadar doğru yardımcı olabilirseniz sevinirim:78::80:

önemli olan verilen tarihler arasında almak canım
saatler sana uymazsa verilen tarihler içerisindeki herhangi bir saatte almalısın
aycangül o saatleri "etkisi daha çok olabilir" diyerekten veriyo

ağda meselsine gelince; bana kalırsa sir agda çok çok daha iyi ikisini de kullanmış biri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…