Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Bugün de kollarımı aldım arkadaşlar hadi bakalım şifa olsun ... Bu işin tutmasını çok istiyorum ...

Merak ettiğim şu
"Aycangul" arkadaşımız tarihleri saatleri kısacası bu bilgileri nereden öğreniyor bi fikriniz bilginiz var mı ?
Hani olur ya onun paylaşamadığı zamanlar biz bakalım.

kesinlikle araştırmana kaıtlıyorum bende bir arkadaşımdan duymuştum kızılderililer de dolunay da yaparmış o işi:) bende yapraklı takvimlerde her ay dolunayı takip ettim öyle denedim amasabırla uzun süre devam etmediğimden tam sonuç alamamıştım. şimdi tekrar başlıcam senin araştırma tarihlerinde:)

acaba biri bi anlatabilir mi kısaca tekrardan:) ilk sayfayı okudum ama, yapmamız gereken mesela yarın 22 ocakta gece verilen saate kadar ağdamızı yapmıs olmak mı? :S
ondan sonra arada hiç yapmayıp bir ay sonrayı mı beklememiz gerekiyor? yoksa arada yapabiliyoruz ama o günlerde de özel olarak mı yapıyoruz? regl ile ilgisi nedir? benim reglim bir bucuk hafta kadar sonra olarak., şimdi almam bir işe yaramayacak mı yani? yardımcı olursanız cok sevinirim

Son düzenleme:

Merhaba aycangülün verediği tarihler 1.alternatif 2. alternatiif diye hangis regl sonrasına geliyorsa o tarihte alman iyi sonuç veriyor ve verilen saate kadar almak gerekiyor tüyleri bir ay beklemen gerekmez ama iyi sonuç için beklemende fayda var bugün almanda işe yarayacak sanıyorum ki benim bildiklerim bunlar

Keske aycangulu daha once tanisaydim.
Belirgin bir sekilde gecen sefer aldigim yerler acaip bir azalma var.
Hala inanamiyorum, hatta dun yengelerime felanda durumu anlatim.
Artik ailecek bu gunlere uyacagiz galiba
Eger bu sekilde tuylerim azalmaya devam ederse,
yaztatiline kadar tertemiz oluruum.
Oh miis gibii

teşekkür ederim canım dikkat edeyim. yarına kadar tüy işini halledeyim bakalım nasıl bir sonuç olacak. bir dahaki ne de regl im den sonra yaparım artık :)

bende tüy sorunundan bıkmış durumdayım ama şubat döneminee uyabilcem sanırımm
şuan çok kısalarrrrr zaten düzensiz bir kıl yapım var
şubat tarihleirni ne zaman verir acaba aycangül?

bende tüy sorunundan bıkmış durumdayım ama şubat döneminee uyabilcem sanırımm
şuan çok kısalarrrrr zaten düzensiz bir kıl yapım var
şubat tarihleirni ne zaman verir acaba aycangül?

Bende şuan tertemizim ... 2 günde hallettim her yerimi ... Komple
Şubat sonuna uyan bi zaman verebilirse o zamana kadar cıkar tüylerim alırım ... Şubatın basında verirse o zamana kadar cıkmayacagı için almam sanırım alamam ...

Acaba her ay 2 alternatif mi oluyor ?

Ne güzel memnun kalmışsınız .. Kaç kez uyguladınız tahminen .. Yani ne kadar zamanda etkisini gördünüz ... Ben ilk başlıyorum bu Ocak ayıyla ..

bende fransızım konuya yeni takip etmeye başladımm
şubat ayında uyguluycam sanırım bende
illa agdamı yapmak lazımm epilasyon vs yapılabilirmi?

bende fransızım konuya yeni takip etmeye başladımm
şubat ayında uyguluycam sanırım bende
illa agdamı yapmak lazımm epilasyon vs yapılabilirmi?

Epilasyonda kökten bi işlem ama kırabiliyor bazen sanırım agda daha etkilidir ...

Esas amaç kökten almak ama buna eminim

Hadi bakalım umarım memnun kalırız :116:

Şifa olsun herkese.
Bugün kollarımı aldırdım ve neredeyse hiç acımadı, hiçç
aycangül nasıl dua ettim sana bilemezsin =)

Şifa olsun herkese.
Bugün kollarımı aldırdım ve neredeyse hiç acımadı, hiçç
aycangül nasıl dua ettim sana bilemezsin =)

Bu arada psikolojik olarak mı bilmiyorum ama söylemeden geçemicem sanki bu tarihler daha mı az acıyor ben 2 gündür yolundum da pek acı hissetmedim eskiye oranla ...
Üstelik ilk yapıyorum :26:Yani ilk kez uydum bu tarihlere ...

evet her ay 2 alternatif oluyor. biri 10'lu diğeri 20'li tarihlere denk geliyor genelde

Kesinlikle acı çok daha az oluyor bu tarihlerde.
Ben normalde ses çıkarmam ama gözlerim dolar ağlarım nerdeyse ağda sırasında, ama bu tarihlerde hiç öyle olmuyorum

evet her ay 2 alternatif oluyor. biri 10'lu diğeri 20'li tarihlere denk geliyor genelde

Teşekkürler cevap için ... 20 li zamanlar olması iyi .. O zamana cıkar tüylerim yine 2.seansımı gerçekleştiririm ..

Kesinlikle acı çok daha az oluyor bu tarihlerde.
Ben normalde ses çıkarmam ama gözlerim dolar ağlarım nerdeyse ağda sırasında, ama bu tarihlerde hiç öyle olmuyorum

Bende farkettim gerçekten acının az olmasını .. Ağda yaparken acıdan sinirden agladımı bilirim

iyi aksamlar kizlar ben agda ile hic denemedem genellikle jilet ile yapiyorum bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim

ilk altarnatifde bikini bölgemi aldim pek bisey fark etmedim aci acisindan
ikinci altarnetifde bacaklarim aldim süpeeerrr cok az acidi

aycangul

simdi ben hepmi ikinci altarnetifi tercih etmeliyim ? Birde saat verilmis ama ben anlayamadim saat olayini ve ben yurt disindayim bu

saatleri nasil degerlendirebilirim ??

tekrar tesekür ederim kolayliklar diliyorum

iyi aksamlar kizlar ben agda ile hic denemedem genellikle jilet ile yapiyorum bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim

Ama bundan olumlu sonuc beklemen için jileti bırakman gerekiyor arkadasım ... Yani kökten almak şart :26:

Ne güzel memnun kalmışsınız .. Kaç kez uyguladınız tahminen .. Yani ne kadar zamanda etkisini gördünüz ... Ben ilk başlıyorum bu Ocak ayıyla ..

3 cu uygulayisim.
gecen ay ilk defa genital bolgeyi kokten halledim dedim,
yarisini kokten aldim ve kokten aldigim bolgede hala birsey cikmadi.
Keske disimi s,kip tamamen alsaydimda ne guzel simdi nerdeyse hic kalmamis olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…