acaba biri bi anlatabilir mi kısaca tekrardan:) ilk sayfayı okudum ama, yapmamız gereken mesela yarın 22 ocakta gece verilen saate kadar ağdamızı yapmıs olmak mı? :S
ondan sonra arada hiç yapmayıp bir ay sonrayı mı beklememiz gerekiyor? yoksa arada yapabiliyoruz ama o günlerde de özel olarak mı yapıyoruz? regl ile ilgisi nedir? benim reglim bir bucuk hafta kadar sonra olarak., şimdi almam bir işe yaramayacak mı yani? yardımcı olursanız cok sevinirim
Merhaba aycangülün verediği tarihler 1.alternatif 2. alternatiif diye hangis regl sonrasına geliyorsa o tarihte alman iyi sonuç veriyor ve verilen saate kadar almak gerekiyor tüyleri bir ay beklemen gerekmez ama iyi sonuç için beklemende fayda var bugün almanda işe yarayacak sanıyorum kibenim bildiklerim bunlar
bende tüy sorunundan bıkmış durumdayım ama şubat döneminee uyabilcem sanırımm
şuan çok kısalarrrrr zaten düzensiz bir kıl yapım var
şubat tarihleirni ne zaman verir acaba aycangül?
Keske aycangulu daha once tanisaydim.
Belirgin bir sekilde gecen sefer aldigim yerler acaip bir azalma var.
Hala inanamiyorum, hatta dun yengelerime felanda durumu anlatim.
Artik ailecek bu gunlere uyacagiz galiba
Eger bu sekilde tuylerim azalmaya devam ederse,
yaztatiline kadar tertemiz oluruum.
Oh miis gibii
Bende şuan tertemizim ... 2 günde hallettim her yerimi ... Komple
Şubat sonuna uyan bi zaman verebilirse o zamana kadar cıkar tüylerim alırım ... Şubatın basında verirse o zamana kadar cıkmayacagı için almam sanırım alamam ...
Acaba her ay 2 alternatif mi oluyor ?
bende fransızım konuya yeni takip etmeye başladımm
şubat ayında uyguluycam sanırım bende
illa agdamı yapmak lazımm epilasyon vs yapılabilirmi?
Şifa olsun herkese.
Bugün kollarımı aldırdım ve neredeyse hiç acımadı, hiçç
aycangül nasıl dua ettim sana bilemezsin =)
Bende şuan tertemizim ... 2 günde hallettim her yerimi ... Komple
Şubat sonuna uyan bi zaman verebilirse o zamana kadar cıkar tüylerim alırım ... Şubatın basında verirse o zamana kadar cıkmayacagı için almam sanırım alamam ...
Acaba her ay 2 alternatif mi oluyor ?
Bu arada psikolojik olarak mı bilmiyorum ama söylemeden geçemicem sanki bu tarihler daha mı az acıyor ben 2 gündür yolundum da pek acı hissetmedim eskiye oranla ...
Üstelik ilk yapıyorum :26:Yani ilk kez uydum bu tarihlere ...
evet her ay 2 alternatif oluyor. biri 10'lu diğeri 20'li tarihlere denk geliyor genelde
Kesinlikle acı çok daha az oluyor bu tarihlerde.
Ben normalde ses çıkarmam ama gözlerim dolar ağlarım nerdeyse ağda sırasında, ama bu tarihlerde hiç öyle olmuyorum
iyi aksamlar kizlar ben agda ile hic denemedem genellikle jilet ile yapiyorum bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim
Ne güzel memnun kalmışsınız .. Kaç kez uyguladınız tahminen .. Yani ne kadar zamanda etkisini gördünüz ... Ben ilk başlıyorum bu Ocak ayıyla ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?