Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bugün kaçırdım saati, yarın herhangi bir saatte mi alayım? İlk denemem olacak ne yapacağımı şaşırdım..
Merhaba benimde ilk denemem bende saatten haberim yoktu bi öğrendim kaçırmışım ama bugün de olur diye aldım valla ..Burda ki bazı arkadaslarda almıs ...
Umarım işe yarar..
denemek istiyorum sanırım deneyeceğim dikkat eederim önerilerine
3 aydır almıyor musun aman allahım ne kadar güzel :)
bende ilk kez bugünden itibaren uymaya basladım :) inşallah etkisi olcak
eldiven evet çok güzel tık tık kopuyor temiz masraflıda değil .. ağdayla yapıs yapıs ay deli oluyorum ben ... ama sir agdaya alısabilmek çok istiyorum
Dün takipdeydim saat falan verilmemişti öğlen bir baktım ne göreyim saat de verilmiş anlıyacağın bugünüm de boş geçti, takipde kalacam saat verilmezse yarın herhangi bir saatte alacam. Umarım işe yarar.
ben emla yı tavsiye ettim ama şimdi biraz araştırdım yan etkisi varmış çok doktora sormuşlar kan kanseri yapıomuş çok zor durumlarda kullanılması gerekiyormuş bu nednele kötü birşeye ben sebep olmak istemem araştırmadan alma sakın ben de daha kullanmıcam hafta içi doktora sorarım ben de..
aynen katılıyorum eldiven ucuz temiz ama biraz uzun sürüyo:)) tabi genital bölge için diyorum bunu .
Arkadaşım bu emla kremini bende duydum alsam mı diye düşünüyorum etkisini görürmüyüm ... Acı bakımından
Fiyatı ne kadar acaba :44:
Hmm anladım canım çoğu yorumlarda etkisini görmüş :) Bende bacaklarımı hallettim demin umarım görürüm etkisini ...
Şu emla denen kremi sende kullanıor musun ?
Kuzum ben emla kremi hiç kullanmadım ama çok duydum..
Tek tüp halinde satıldığını bilmiyordum öyle deneyeyim bari bende
Bende şimdi araştırıyordum da tatlım zararlı oldugu yönünde yorumlar okudum .. Ne bileyim hersey bi dert .. Hem asker bekliyoruz hem yolunuyoruz
Azalması bile bir mucize olur. Çok umutluyum
Hadi canımm öylemiymiş bende araştırayım,gerçi burda kullanıp memnun olan çok duydum ben :44:
Valla ya hem askerlik hem yolunmak,neyse biz azaltalım evlenince rahat ederiz
Memnunluk dogrudur tatlım hani acıyı azaltıyor da bilemedim valla ... Dediğin gibi yolunalım şimdiden :)
oo maşallahh ben aldığımda 25ti 57 mi olmuş
o parayı kuaföre verrim çatır çatır her yerimi aldırırım valla
ben de bikini bölgesi her yeri hallettimm yarın da bikini b. için ağdaya gidicem
inşallah bu ay çok etkili olur hepimizde
Ne gibi zararı varmış ki canım ?
ya ikinci bölgenin saati kaçtı? Aycangül bugün ikinci bölgenin saati kaç ? istediğimiz saatte alabiliyormuyuz, kusura bakma ben henüz yeniyim:)
bugün için saat vermedi. gece 02.38'e kadar yapabilirsin