Şuan bu konu bana ilaç gibi geldi arkadaslar özellikle herkesin olumlu sonuc alması..
Bende hormon bozuklugu var ve 4-5 günde bir tüylerimin cıkmasındanve almaktan yoruldum gercekten bunalıma girdim artık
Bu ay denicem bu yöntemi hormonal bozukluktan dolayı etki eder mi bilmıyorum ama eger bende de işe yararsa konu sahibi arkadasım
cok büyük bir sevap işlemiş olcak bol bol dua alcak benden
önceden hiç tüylerim olmasın isterken 3-4 haftada bir cıkmasına sikayet ederken şimdi bulundugum durumda eski haliimin kıymetini daha iyi anladım.
şimdi isterse hiç bitmesin ama gec cıksın diyorum ve istiyorum
aycangül kardeş epilasyonu akşammı yapmak gerekir peki
merhaba kızlar. bu çörek otu nasıl kullanılıyor. önceki sayfalara baktım biraz ama bulamadım
glsns, çörekotunu ben,bi arkadaşımızın adet gecikmesi olduğu için yazmıştım.Tüylerle alakalı bir durum değil yani,kafanız karışmasın.
Benim işlem tamamKızlar siz ne alemdesiniz?
Canım hoşgeldin.Umarım sen de istediğin gibi bir etki elde edersin.Maalesef bizler hep elimizdekinin kıymetini kaybedince anlarız ya öyle olmuş seninki de,geçmiş olsun.Şükretmek lazım.
duccio,aycangül bu ara çok yoğun msjını göremeyebilir o yüzden ben cvp yazmak istedim.Bu ay belli saat aralığı olmadığı için gündüz ya da akşam sen ne zaman müsaitsen ne zaman istersen yapabilirsin.Bazen de aycangül saat aralığı veriyor gündüz gece nasıl denk gelirse o zaman alıyoruz.Ama bu ay dediğim gibi sana bağlı.Aycangülün verdiği tarih ve saatlere kadar yapman yeterli.Kolay gelsin.
Benim işlem tamamKızlar siz ne alemdesiniz?
Canım hoşgeldin.Umarım sen de istediğin gibi bir etki elde edersin.Maalesef bizler hep elimizdekinin kıymetini kaybedince anlarız ya öyle olmuş seninki de,geçmiş olsun.Şükretmek lazım.
duccio,aycangül bu ara çok yoğun msjını göremeyebilir o yüzden ben cvp yazmak istedim.Bu ay belli saat aralığı olmadığı için gündüz ya da akşam sen ne zaman müsaitsen ne zaman istersen yapabilirsin.Bazen de aycangül saat aralığı veriyor gündüz gece nasıl denk gelirse o zaman alıyoruz.Ama bu ay dediğim gibi sana bağlı.Aycangülün verdiği tarih ve saatlere kadar yapman yeterli.Kolay gelsin.
bi soru daha ilk defa başlıcam ve bu ayki verdiğiniz bütün tarihler özel durumuma uyuyo tecrübelerinize ve bilgilerinize dayanarak sizce hangi gün yapıyım?
duccio
Aycangül, eğer şartlarınız uygun olursa 2. alternatifi değerlendirin demişti. :)
Adetin gecikti gelmesi için diyorsun di mi?Yanlışlık olmasında:) Bir çay bardağı sıcak suya,bir çay kaşığı dövülmüş çörekotunu karıştrıp içiyosun canım.Ama adetin gelince devam etme...ben de adet gecikmesi için sordum canım.
Rica ederiim:)O zaman aramıza hoşgeldin...teşekürler ilk defa deniycem bende burda deneyen bir çok insan faydasını görmüş bende görürüm inşallah
hoşbulduk canımilgin için tesekkür ederim..umarım hepimiz istedıgımız sonucu alırız :)
tşkler sen denedinmi :)
14 ocakta yapiim bari..
cok anlayamadımm ama denemek istiyorum söle bir sorun var. büyük olasılıkla bir kac gün sonra regl olcaaam
ve regl dönemine yakın canım cok acıyor
Bir sonraki alternatifte yapabilirsin ağdanı canım. Hem reglin bitmiş olur, canın da acımaz
21 Ocak 2012 Cumartesi , saat 01:40' tan
23 Ocak 2012 Pazartesi 02:38'e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
Bu günlerde yapabilrsin yani...
14 Ocak 2:58 de süre doluyor. Yani, şu an itibariyle yaklaşık 26,5 saat süren var. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?