Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Benim işlem tamam Kızlar siz ne alemdesiniz?

Canım hoşgeldin.Umarım sen de istediğin gibi bir etki elde edersin.Maalesef bizler hep elimizdekinin kıymetini kaybedince anlarız ya öyle olmuş seninki de,geçmiş olsun.Şükretmek lazım.

aycangül kardeş epilasyonu akşammı yapmak gerekir peki

duccio,aycangül bu ara çok yoğun msjını göremeyebilir o yüzden ben cvp yazmak istedim.Bu ay belli saat aralığı olmadığı için gündüz ya da akşam sen ne zaman müsaitsen ne zaman istersen yapabilirsin.Bazen de aycangül saat aralığı veriyor gündüz gece nasıl denk gelirse o zaman alıyoruz.Ama bu ay dediğim gibi sana bağlı.Aycangülün verdiği tarih ve saatlere kadar yapman yeterli. Kolay gelsin.

merhaba kızlar. bu çörek otu nasıl kullanılıyor. önceki sayfalara baktım biraz ama bulamadım

glsns, çörekotunu ben,bi arkadaşımızın adet gecikmesi olduğu için yazmıştım.Tüylerle alakalı bir durum değil yani,kafanız karışmasın.

teşekürler ilk defa deniycem bende burda deneyen bir çok insan faydasını görmüş bende görürüm inşallah

hoşbulduk canım ilgin için tesekkür ederim..umarım hepimiz istedıgımız sonucu alırız :)

bi soru daha ilk defa başlıcam ve bu ayki verdiğiniz bütün tarihler özel durumuma uyuyo tecrübelerinize ve bilgilerinize dayanarak sizce hangi gün yapıyım?

Bende ilk defa bu ay deinicem kizlar yarin insallah :18:

ablamlara annemede haber verdim ailecek yolunucaz yani

birde bazi arkadaslar acininda az oldugunu söylemisler ay insallaahh öyledir benim okadar kizariyorki bacaklarim ve acayip kabariyor herbir kil kökü görenler sok oluyo

ay olmaz insallah :18:

ben de adet gecikmesi için sordum canım.
Adetin gecikti gelmesi için diyorsun di mi?Yanlışlık olmasında:) Bir çay bardağı sıcak suya,bir çay kaşığı dövülmüş çörekotunu karıştrıp içiyosun canım.Ama adetin gelince devam etme...

teşekürler ilk defa deniycem bende burda deneyen bir çok insan faydasını görmüş bende görürüm inşallah
Rica ederiim:)O zaman aramıza hoşgeldin...

hoşbulduk canım ilgin için tesekkür ederim..umarım hepimiz istedıgımız sonucu alırız :)

Rica ederim:)aycangül olmayınca devreye mecburen biz giriyoruz :) İnşallah canım. Hepinize iyi yolunmalar

cok anlayamadımm ama denemek istiyorum söle bir sorun var. büyük olasılıkla bir kac gün sonra regl olcaaam
ve regl dönemine yakın canım cok acıyor

cok anlayamadımm ama denemek istiyorum söle bir sorun var. büyük olasılıkla bir kac gün sonra regl olcaaam
ve regl dönemine yakın canım cok acıyor

Bir sonraki alternatifte yapabilirsin ağdanı canım. Hem reglin bitmiş olur, canın da acımaz

21 Ocak 2012 Cumartesi , saat 01:40' tan
23 Ocak 2012 Pazartesi 02:38'e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
Bu günlerde yapabilrsin yani...

Son düzenleme:

zaten ben genelde reglinden sonra yapardım bakalımmm heycanlandım şimdi...

yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz :)

vişnereçelim çok çok çok sağol canım

ağdasını yapan arkadaşlarım sıhhatler olsun :) şifa olsun..

raravis muhteşem haberi bekliyoruz canım en kısa zamanda ve bence vereceksin

2.alternatif için (cumartesi gündüz) saat vereceğim denek olmak isteyen arkadaşlarım için..malesef çok hevesli olmama rağmen ben değerlendiremiyorum çünkü o gün sınavda olacağım..

ayrıca sağlığıma ve sınavlarıma eettiğiniz değerli duaşar için binlerce kez ve tekrar tekrar teşekkürler..sımsıkı sarılıyorum size

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…