arkadaşlar yarın gece 02:58de son deilmiydi yoksa bu gecemi son
Bu gece son canım..02.58 de 14 ocak oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar yarın gece 02:58de son deilmiydi yoksa bu gecemi son
bugün bende yaptım bakalım neler olacak.02:58 sonsa yatmadan kasımı felanda alayım artık toptan temizlik olsun:)
kızlar ben bugün ağda yaptırdım.vücut yağı sürüyorlar gidenler bilir.eve gelince ben belli bi bölgeye tüy dökücü sprey sürdüm. bakacağım alerji yapmazsa tamamen süreceğim.düşündüm ki tüy dökücüler eğer kılların özelliğini bozup dökülmesini sağlıyorsa köklere etki edebilir..
Tamam canım o zaman :) Ne olur ne olmaz dedeim de.Annem denemişti hemen etki etmişti.Sende de aynı mı olacak merak ediyorum.Bilgi verirsin di mi? :)
Özel mesaj yazamadığım için mecburen buraya yazıyorum. Belki merak eden diğer arkadaşlar da bilgi sahibi olurlar.
visnereceli,
Çarşamba günü, çörekotunu su bardağıyla ezmiştim, çok iyi ezilmemişti. Cuma günü yani dün havan aldım. Havanla ezip içtim. Ve sonuç; az önce regl oldum. Bugün de içmeyi düşünüyordum, gerek kalmadı. Genellikle 30-35 gün arasında regl olurum. Geçen ay, ayın 11i idi, bu ay 14ü oldu. Yani çörek otu kullanmasam da belki olurdum. Belki de çörek otundan kaynaklandı. Bilemiyorum artık. Yardımların için teşekkür ederim.
Peki regl dönemlerinde saç bakımı uygulamasının bir faydası olur mu? Yarın yağ günüymüş. Kaçırmak istemiyorum.
bu çörekotu adet olmak için değil mi? ben d ebu ay yine hüsran ile bitti gebelik hayalim. kimyasalmış. bir an önce adet olmak için içsem mi acaba? evde robotla çeksem olur mu? bir de bunun bir ölçüsü var mı bir çay kaşığı vs gibi?
1 çay bardağı kaynamış suya,1 çay kaşığı dövülmüş çörekotu koyup,içiyorsun.Eğer istersen çok az şeker koy.Yalnız dikkat!Adetin geldikten sonra içme,yoğunlaştırıyormuş.
visnerecelinin tarifi:
Rica ederim. visnerecelinin tarifi deyince sanki reçel tarifi veriyor gibi olmuşum. :)cok tesekkurler!