• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

tenefüse çıktım :1:
arkadaşlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler hepinize :70:
gözüme çarptı ilk alternatif daha önemli gibi birşey okudum.. böyle bir kural yok ama bu ay için imkanı olanlar 2.alternatifi beklesin derim..daha iyi gibi geliyor..
hatta birkaç denekte denemeyi planlıyorum.
ya da buraya yazarım isteyen gönüllüler uygular :)
Ben de ilk alternatiften sonra uygulayacağım, hem regl öncesine geliyor ama ne yapalım, diğeri de regl sırasına denk geldiği için mecburum. Paylaşırım yine de olan biteni,

Elbette bilgi veririm. Biraz önce çörek otu aldım. Yalnız çörek otunu nasıl döveceğim? :) (Dövülmüş çörek otu demişsin ya)

Bu arada konu dışına çıktım herkesten özür dilerim. :)

Öğütülmüş formu da satılıyor aslında, aktardan almıştı eşim bir keresinde.

şimdiii:)

sağlığım ve sınavlarım için dualarınıza şöyle kocamaaaannnnn bir AMİN diyeyim.

yeni arkadaşlara HOŞGELDİNİZ diyeyim :)

çörek otunun öğütülmüşü değerini yitirir,kullanmadan önce öğütülmeli!

birdeee regl sonrası konusunu abartmayın..amacımız ve yöntemimiz regl sonrası almak değil! bunu sadece destekleyici olarak kullanıyoruz.
yoksa doğru an belirlendiğinde regl halinde bile etki edebiliyor bu yöntem.örneklerini yaşadık ama siz denemeyin! o şanslı anı yakalamak kolay değil.

yani regl yeni bitecek olanlar gönül rahatlığıyla 2. alternatifi kullanabilir.

şimdiii:)

sağlığım ve sınavlarım için dualarınıza şöyle kocamaaaannnnn bir AMİN diyeyim.

yeni arkadaşlara HOŞGELDİNİZ diyeyim :)

çörek otunun öğütülmüşü değerini yitirir,kullanmadan önce öğütülmeli!

birdeee regl sonrası konusunu abartmayın..amacımız ve yöntemimiz regl sonrası almak değil! bunu sadece destekleyici olarak kullanıyoruz.
yoksa doğru an belirlendiğinde regl halinde bile etki edebiliyor bu yöntem.örneklerini yaşadık ama siz denemeyin! o şanslı anı yakalamak kolay değil.

yani regl yeni bitecek olanlar gönül rahatlığıyla 2. alternatifi kullanabilir.

aycangülüm inşallah sınavların çok güzel geçer bende arkadaşların dualarına gönülden kocaman birr aminnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum....

bişey sormak istiyorum bu çörek otunu nasıl yapıyoruz hergünmü ? nasıl oluyo artık ne bulursak yapcak durumdayız kadınlar olarak.:51:

ellerine sağlık aycangül yeni tarihler gelmiş. 14 ocak 2:58 cumayı cumartesiye bağlayan gece dimi.?

Evet. 13 Ocak gece 12.00 den sonra 14 Ocak oluyor. Yani, 14 Ocak 2:58 Cumayı Cumartesiye bağlayan gece oluyor.

aycangülüm inşallah sınavların çok güzel geçer bende arkadaşların dualarına gönülden kocaman birr aminnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum....

bişey sormak istiyorum bu çörek otunu nasıl yapıyoruz hergünmü ? nasıl oluyo artık ne bulursak yapcak durumdayız kadınlar olarak.:51:

Bu çörek otu olayı, gecikmiş regl için uygulanıyormuş. Regl olana kadar devam edilip, başlayınca bırakılıyormuş. Benim 2 gün gecikti. Bugün içmeye başladım. Umarım bana da faydası olur.

Ayy çok mutluyum aycangül geldi, tarihlerimizi getirdi.
İnşallah daha iyisindir canımmm, dualarımız seninle :16:

ocak tarihlerinide eklemiş aycangül çok sağol ya :21::21::21: umarım bu ay herşey çok daha iyi olur hepimiz için
ben yarın önlede kızımı okula bıraktıktan sonra yani saat 12.45 de alacağım yüzümdeki tüyleri
işlerim var diğer bölgeleri akşam alırım ,bakalım bu ay nasıl geçecek
aycangül çok teşekkür ederiz canım allah kolaylık versin, zihin açıklığı versin, emeklerini boşa çıkarmasın AMİİİİİN

ocak tarihi eklenmiş ve 12 ocak var cok sukur. doktora gidicem mecbur kalacaktım tarih disina cıkmaya. Neyse simdi hemen hallederim. Umarım doktor da iyi seyler soyler bana

kızlar ben hiç bişey anlamadım bana anlayabileceğim şekilde anlatırmısınız çok merak ettim bende uygulamak istiyorum

kızlar ben hiç bişey anlamadım bana anlayabileceğim şekilde anlatırmısınız çok merak ettim bende uygulamak istiyorum

eğer şuan da regl değilsen ve 2-3 içinde olmıycaksan tüylerini alıyosun. ayın durumuna göre belirlenen tarihlerde tüylerimizi alıyoruz. ilk sayfada bilgiler ve ayrıntılar yazıyo

aycangül geçmiş olsun, sınavlarında da başarılar diliyorum. ben bugün regl oldum, ikinci tarihi kullanabilcem, denek olabilirim

doktora gitmek zorunda oldugum için bugun bikini taraflarını aldım yarin koltukaltını almayı dusunuyorum. eger her sey yolunda gider de hakkaten hamile olursam ve tekrar tuyler cıkacak olursa ikinci alternatifleri de deneyecegim yani bu ay boyle her tarihi test etme ihitmalim var. dua edin su hamilelik isi icin ne olur!

Şuan bu konu bana ilaç gibi geldi arkadaslar özellikle herkesin olumlu sonuc alması..
Bende hormon bozuklugu var ve 4-5 günde bir tüylerimin cıkmasındanve almaktan yoruldum gercekten bunalıma girdim artık
Bu ay denicem bu yöntemi hormonal bozukluktan dolayı etki eder mi bilmıyorum ama eger bende de işe yararsa konu sahibi arkadasım
cok büyük bir sevap işlemiş olcak bol bol dua alcak benden
:16:

önceden hiç tüylerim olmasın isterken 3-4 haftada bir cıkmasına sikayet ederken şimdi bulundugum durumda eski haliimin kıymetini daha iyi anladım.
şimdi isterse hiç bitmesin ama gec cıksın diyorum ve istiyorum :14:

merhaba kızlar. bu çörek otu nasıl kullanılıyor. önceki sayfalara baktım biraz ama bulamadım

onu biraz gulsuyu ile sivilastirip suruyorusn bi dr soylemisti ama cok pis kokuyormus ve bir ara haberlerde cikmis galiba biri zehirlenip olmus yani hic buna bulasma derim

Back