Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

yarın ben de bacakları halledeyimm diğer altenatifte de yumoşu inşallah

Aycangüll Allah yardımcın olsun

Merhaba hanımlar

bende yetişebildiğim tüm tarihleri kullanıyorum bir yıldır.. hiç olmazsa kaşlarımı alıyorum çok faydasını gördüm belki tüy meselesi bitmez ama tüylerin uzama süresi uzadı bu bile yeter..

tertemiz günler anacımmm

evet canım onun için sordum. çok sağol

ilk defa geçen ay denemek istedim tam tarihinde yapamadım.araştırma yaptım ayın küçülen fazında alçalan ay günlerinde yaptığım için birazda olsa faydasını gördüm.Eğer burada verilen tarihlerde yapamayacaksanız bence o tarihleri kaçırmayın.ayrıca gün içinde Venüs vaya Mars saatinde yapabilirseniz daha etkili olur.bugün için saat 17:16 19:37 de başlayabilirsiniz.Bu saatler İzmir için geçerli.Diğer iller ise bu saatler de yapabilir çünkü sadece dk farkı olacaktır.Herkese kolay gelsin:)

konu başlığı dikkatimi çekti bi bakayım dedim dün tesadüfen ben tüylerimi almıştım tam da tarihte almışım bundan sonra uygulamaya devam ederim bakalım faydasını görecekmiyim..

Rica ederim,aycangülüm senin yaptıklarının yanında bizimki ne ki:) GECE_KUSU,morfin çok güldürdünüz beni :)))

Ay gittim aldırdım bugün, çok şükür
Hafifledim sanki, sağ ol aycangül. İnşallah işe yarar bu ayki tarihler

Geçen tarihlerde bilmeden bacağımı almıştım ve hala doğru düzgün çıkmadılar, çok kısalar.
Galiba işe yarıyor, diğer yerleri de halletseymişim keşke.
Aycangüüüül çok sağ ol. İnşallah böyle devam eder.
Kaç gündür de bakmıyordum buraya iyi denk geldim
Ve bu gece mi son yoksa yarın mı?

bu gece son cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…