Benim işlem tamam Kızlar siz ne alemdesiniz?
Canım hoşgeldin.Umarım sen de istediğin gibi bir etki elde edersin.Maalesef bizler hep elimizdekinin kıymetini kaybedince anlarız ya öyle olmuş seninki de,geçmiş olsun.Şükretmek lazım.
duccio,aycangül bu ara çok yoğun msjını göremeyebilir o yüzden ben cvp yazmak istedim.Bu ay belli saat aralığı olmadığı için gündüz ya da akşam sen ne zaman müsaitsen ne zaman istersen yapabilirsin.Bazen de aycangül saat aralığı veriyor gündüz gece nasıl denk gelirse o zaman alıyoruz.Ama bu ay dediğim gibi sana bağlı.Aycangülün verdiği tarih ve saatlere kadar yapman yeterli. Kolay gelsin.
Şuan bu konu bana ilaç gibi geldi arkadaslar özellikle herkesin olumlu sonuc alması..
Bende hormon bozuklugu var ve 4-5 günde bir tüylerimin cıkmasındanve almaktan yoruldum gercekten bunalıma girdim artık
Bu ay denicem bu yöntemi hormonal bozukluktan dolayı etki eder mi bilmıyorum ama eger bende de işe yararsa konu sahibi arkadasım
cok büyük bir sevap işlemiş olcak bol bol dua alcak benden
önceden hiç tüylerim olmasın isterken 3-4 haftada bir cıkmasına sikayet ederken şimdi bulundugum durumda eski haliimin kıymetini daha iyi anladım.
şimdi isterse hiç bitmesin ama gec cıksın diyorum ve istiyorum
Canım hoşgeldin.Umarım sen de istediğin gibi bir etki elde edersin.Maalesef bizler hep elimizdekinin kıymetini kaybedince anlarız ya öyle olmuş seninki de,geçmiş olsun.Şükretmek lazım.
aycangül kardeş epilasyonu akşammı yapmak gerekir peki
duccio,aycangül bu ara çok yoğun msjını göremeyebilir o yüzden ben cvp yazmak istedim.Bu ay belli saat aralığı olmadığı için gündüz ya da akşam sen ne zaman müsaitsen ne zaman istersen yapabilirsin.Bazen de aycangül saat aralığı veriyor gündüz gece nasıl denk gelirse o zaman alıyoruz.Ama bu ay dediğim gibi sana bağlı.Aycangülün verdiği tarih ve saatlere kadar yapman yeterli. Kolay gelsin.