• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangülüm,nasıl oldun? Tarihleri eklemişsin sağol canım.

Aycangülüm ama bu hayıt hemen etki etmiyor.Bir süre kullanmak lazım.O düzene sokuyor da çörekotu hemen etki ediyor sanırım teyzem söylemişti,annem denemişti ordan biliyorum:) Yine de incelesin arkadaşlar tabi de ben de bilgilerimi paylaşayım istedim:)

buna da şükür canım,daha iyi olacağım inşallah,sağol :)
sorunun nedenini yok etmek lazım,her ay uğraşmasın dedim :)

aycangülüm çok sağol.:38:..emeğine sağlık canım..:17::17:.ben 1.yi kullanacağım.:34:..2.de regl oluyorum:5:...tekrar tekrar sağol canım...:9::9::9:.rabbim gönlüne göre versin...:16::16::16::16:
sana yazmayı unutmuşum:)
teşekkür ederim canım,AMİN,hepimize inşallah :70:

Son düzenleme:
Canım,ben yazmıştım:)Şanslısın ki bak gördüm yazını,arada kaynamadı :)1 çay bardağı kaynamış suya,1 çay kaşığı dövülmüş çörekotu koyup,içiyorsun.Eğer istersen çok az şeker koy.Yalnız dikkat!Adetin geldikten sonra içme,yoğunlaştırıyormuş.
visnereceli, çok teşekkür ederim. Özel mesajını da okudum. İçin rahat etsin öyle bir şüphe yok. :)

aycangul, her konuda imdadımıza yetişiyorsun. Tekrar teşekkürler...

tenefüse çıktım :1:
arkadaşlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler hepinize :70:
gözüme çarptı ilk alternatif daha önemli gibi birşey okudum.. böyle bir kural yok ama bu ay için imkanı olanlar 2.alternatifi beklesin derim..daha iyi gibi geliyor..
hatta birkaç denekte denemeyi planlıyorum.
ya da buraya yazarım isteyen gönüllüler uygular :)
Eğer şartlarım uygun(Regl durumu) olursa denek olmaya razıyım. :)

gizemliprenses tatlım durumu net olanlar için geçerli.malum çok uğraştırıyor,tam da sınav haftası..
olmadı ben genel olarak veririm uygun olanlar deneyip not alır.böylece haberleşme trafiğinden de kurtulmuş olurum :)

merhaba aycangul cüm öncelikle coook tesekkürler bilgilerin icin :29:
daha öncede böyle birsey duymustum ama anlamamistim burayada yeni üye oldum
kesinlikle denemek istiyorum
2 güne regl im biter hangi tarih 1. mi 2. mi birde almanyadayim 1 saat gerideyiz bunuda hesaba katmalimiyim yani senin verdigin saatten 1 saat eksikmi hesaplamaliyim :44:

kolay gelsin bilmiyorum ama cok inandim ben buna hemen denemek istiyorum

hatta tüylerimle vedalastim bile bazilari ile belki görüsemem bidaha diye :5: :1:

buna da şükür canım,daha iyi olacağım inşallah,sağol :)
sorunun nedenini yok etmek lazım,her ay uğraşmasın dedim :)

Tamam canım:)İyi olmana sevindim.

visnereceli, çok teşekkür ederim. Özel mesajını da okudum. İçin rahat etsin öyle bir şüphe yok. :)

Tamam canım o zaman :) Ne olur ne olmaz dedeim de.Annem denemişti hemen etki etmişti.Sende de aynı mı olacak merak ediyorum.Bilgi verirsin di mi? :)

Hayır yahuu tabiiki öyle hesaplanmıyor :) ilk sayfada aycangül 2 alternatif tarih veriyor ve hangisi regli bitimine denk geliyorsa o tarihlerde alıyorsun. O soruyu soran arkadaşın tesadüf eseri 13 ünde bittiği için 14 ü yazdım. Yani senin reglin bugün bitse sende ilk alternatif olan 12 sinde alıcaksın. Anlatabildim mi??? :37:

Bu arada aycagül yokken cevap veriyorum ama bilgim dahilinde. Herşey aycangül ve araştırmaları tarafından belirleniyor sağolsun. Ben mesaj hakkımı doldurmak için cevap veriyorum :D bi kabahatim olursa affola aycangülcüm ;)

tenefüse çıktım :1:
arkadaşlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler hepinize :70:
gözüme çarptı ilk alternatif daha önemli gibi birşey okudum.. böyle bir kural yok ama bu ay için imkanı olanlar 2.alternatifi beklesin derim..daha iyi gibi geliyor..
hatta birkaç denekte denemeyi planlıyorum.
ya da buraya yazarım isteyen gönüllüler uygular :)

geçen seferki tarihlerden ilki bana uymamıştı,ikinci tarihte de faydasını göremedim,ama bu ay şanslıyım,ilk tarih regl bitimine denk geliyor.zaten yaramazsa da on günde orman kaçkınına döndüğüm için ikinci tarihi de kullanırım.not:tanıdıklarımdan tarihe uyanlar acımadı demişlerdi ve memnunlar.benim acıdı ve çabucak çıktılar.iki üç kişilik istatistik olmaz biliyorum ama gene de söyleyeyim dedim.(keşke her ayın tarihi böyle denk gelse,ilk tarih işe yarasa bile mutlaka kırılan alamadığımız tüyler kalıyor çünkü) bu arada aycangül inşallah biraz daha iyisindir...dualarımız seninle :126:

Aycangülüm ben bu ay yine ilk tarihlerde alıcam geçen sefer ilk tarihlerde aldığım bölgeleri ama ikinci tarihlerede bırakıcam bakalım bir bölgeyi nasıl etkilicek diye. Deneğe ihtiyacın olursa bende burdayım:)

Bu ay bacaklarim alicak kadar uzamadi demissin hepmi böyle bu tarihlere dikkat ettikden sonrami böyle oldu canim?

Hep böyle değildi geçen ay ilk alternatif olan 17 aralıkta almıştım. Bu tarihten sonra bu kadar az çıktı.

Ama aycangül bu ay ikinci alternatifin daha etkili olabileceğini söylemiş benim bacaklarımdaki tüyler de o zamana kadar daha da uzar o zaman alırım artık.

merhabalar aycangül, sağlıgın nasıl oldu? hinsaaalla daha iyisindir,

ben de bu ay gönüllü olmasam da zorunlu denek oldum bile :1: ne zamandır ayın 13 unu bekliyordum, daha once konusulmustu ilk tarih 13 u gibi diye, benim de 16 sında dr randevum var, oncesinde temizliğimi yapar giderim diyordum ancak agustostan beri ilk kez ilaç kullanmadan regl oldum ve de ilk alternatif regl imin son gunlerine denk geliyor.. ama her halukarda bikini bolgesini almayı planlıyorum mecburen... diger bolgeler de ikinci tarihi bekleyecek artık.

bu arada gecen msjımda cok karısık yazmısım, kafam da karsıktı zaten :27:ama aradan gecen zaman içinde farkeediyorum ki, ben ilk kez 17 aralıkta basladım bu tarihe uymaya ve bana faydası olmus, zaman gectikçe daha iyi farkediyorum.. 3 hafta oldu koltuk altımda 3-5 tel cıktı, kolumda azalma pek yok hepsi cıkmıs gibi ama kısalar.. bacagımda da kısa ve az çıktı insaallah bu ay da cok guzel etkiler hepimizi.
tesekkurler tekrar

aycangül merhaba 2 aydır tarihlari ve sizleri takip etmeye çalışıyorum geçen ay başladım doğrusu bacağımda biraz fark etti ama diğer yerler aynı bana hep ilk tarihler uygun oluyo bu ay ikinci tarih daha ii demişsin ama ben yeni regl bitti ve ilk tarih daha uygun gibi ayrıca ihtiyacımda var ben ilk tariha uyguluyacağım yine
geçmiş olsun diyorum kilolarımdan sana yollayım:1::1:
sınavlarındada başarılar dilerim
kendine ii bak canım
denemeye devam edicem

Tamam canım o zaman :) Ne olur ne olmaz dedeim de.Annem denemişti hemen etki etmişti.Sende de aynı mı olacak merak ediyorum.Bilgi verirsin di mi? :)

Elbette bilgi veririm. Biraz önce çörek otu aldım. Yalnız çörek otunu nasıl döveceğim? :) (Dövülmüş çörek otu demişsin ya)

Bu arada konu dışına çıktım herkesten özür dilerim. :)

Elbette bilgi veririm. Biraz önce çörek otu aldım. Yalnız çörek otunu nasıl döveceğim? :) (Dövülmüş çörek otu demişsin ya)

Bu arada konu dışına çıktım herkesten özür dilerim. :)

Canım,evde havan varsa onda dövebilirsin,zaten az bişey 2dk.lık iş.Yoksa komşudan alıver hemen hadi :) :9:

aycangül imkanı olanlar 2. alternatifi beklesin demişsin ama benim adetim bugün bitti ilk alternatifle almayı planlıyodum 2. beklersem bidaki adetime daha yakın yapmış olucam.. 5inde adet oluyorum da..sence ne zaman yapıyım ? cevap verirsen sevinirim şimdiden teşkkrler :)

sonuçları merak eden arkadaşların fikir edinmesi için, ilk günden itibaren yazılan mesajlardan bir derleme yapmaya çalıştım :) 282. sayfada bulabilirsiniz..ve sonraki sayfalarda :)[/QUOTE]

Canımm ellerine sağlık. ben kılıçbalığının tavsiyesi üzerine topic'ini buldum. okudum. ilk defa duydum bu yöntemi. uygulayacağım. paylaşımda olucam seninle de. araştırmaya devam.. :D

Back