Aycangülüm,nasıl oldun? Tarihleri eklemişsin sağol canım.
Aycangülüm ama bu hayıt hemen etki etmiyor.Bir süre kullanmak lazım.O düzene sokuyor da çörekotu hemen etki ediyor sanırım teyzem söylemişti,annem denemişti ordan biliyorum:) Yine de incelesin arkadaşlar tabi de ben de bilgilerimi paylaşayım istedim:)
sana yazmayı unutmuşum:)aycangülüm çok sağol...emeğine sağlık canım.. .ben 1.yi kullanacağım. ..2.de regl oluyorum ...tekrar tekrar sağol canım... .rabbim gönlüne göre versin...
visnereceli, çok teşekkür ederim. Özel mesajını da okudum. İçin rahat etsin öyle bir şüphe yok. :)Canım,ben yazmıştım:)Şanslısın ki bak gördüm yazını,arada kaynamadı :)1 çay bardağı kaynamış suya,1 çay kaşığı dövülmüş çörekotu koyup,içiyorsun.Eğer istersen çok az şeker koy.Yalnız dikkat!Adetin geldikten sonra içme,yoğunlaştırıyormuş.
aycangul, her konuda imdadımıza yetişiyorsun. Tekrar teşekkürler...canım daha kalıcı bir çözüm için: Namus Aac - Sakl Evren - znikses.com - Gncel znik Haberleri
Eğer şartlarım uygun(Regl durumu) olursa denek olmaya razıyım. :)tenefüse çıktım
arkadaşlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler hepinize
gözüme çarptı ilk alternatif daha önemli gibi birşey okudum.. böyle bir kural yok ama bu ay için imkanı olanlar 2.alternatifi beklesin derim..daha iyi gibi geliyor..
hatta birkaç denekte denemeyi planlıyorum.
ya da buraya yazarım isteyen gönüllüler uygular :)
Ben iznikliyim oradaki bitki mi iyi geliyormuş
canım her aktarda var aslında ama orada bitkinin kendisi var:)
Tamam canım
Ben aralık ayında 30 unda oldum canım bu ayda 30 undan sonra olurum tahminimce 3 ünde olurum herhalde 2 3 gün atıyor her ay hangisini uygulıyım
buna da şükür canım,daha iyi olacağım inşallah,sağol :)
sorunun nedenini yok etmek lazım,her ay uğraşmasın dedim :)
Tamam canım:)İyi olmana sevindim.
visnereceli, çok teşekkür ederim. Özel mesajını da okudum. İçin rahat etsin öyle bir şüphe yok. :)
Tamam canım o zaman :) Ne olur ne olmaz dedeim de.Annem denemişti hemen etki etmişti.Sende de aynı mı olacak merak ediyorum.Bilgi verirsin di mi? :)
13 ünde bitiyorsa 14 ünde yapıcaksın.ilk alternatif senin için uygun yani
tenefüse çıktım
arkadaşlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler hepinize
gözüme çarptı ilk alternatif daha önemli gibi birşey okudum.. böyle bir kural yok ama bu ay için imkanı olanlar 2.alternatifi beklesin derim..daha iyi gibi geliyor..
hatta birkaç denekte denemeyi planlıyorum.
ya da buraya yazarım isteyen gönüllüler uygular :)
Bu ay bacaklarim alicak kadar uzamadi demissin hepmi böyle bu tarihlere dikkat ettikden sonrami böyle oldu canim?
Tamam canım o zaman :) Ne olur ne olmaz dedeim de.Annem denemişti hemen etki etmişti.Sende de aynı mı olacak merak ediyorum.Bilgi verirsin di mi? :)
Elbette bilgi veririm. Biraz önce çörek otu aldım. Yalnız çörek otunu nasıl döveceğim? :) (Dövülmüş çörek otu demişsin ya)
Bu arada konu dışına çıktım herkesten özür dilerim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?