• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

21 22 mı yoksam 12 14 mu kızlar karar verın yahu gecen ay yanlısmı yaptım ne olmadı ayu gbı gıllandım
:27:

Canım,bunlar 1. alternatif tarihler,eğer bu tarihler uygunsa bu tarihlerde yap.Yok eğer değilse ilk sayfada 2. alternatif tarihler var.(sanırım 21-23)O zaman yaparsın.Hangisi uygunsa artık.:40:

Ağlaaaa :14::14:
Perşembe doktora gidicem ve bu ay bana yaramadı pofff:31:

Kolay gelsin hepinize

Aycangul çok geçmiş olsun inş. eski kilona geri dönersin sınavlarında istediğin gibi güzel geçer.

Son düzenleme:
Kızlar 1. alternatşf regl öncesine 2. alternatif de regl sırasına denk geliyor, :5:
Bu durumda ne yapılır ki, muhakkak daha önceden bu durumda kalanlarınız vardır,:5: Ne tavsiye etmişti aycangül, onu da çok fazla yormak istemiyorum, bu soru cevaplanmıştır belki de ama.............

Kızlar 1. alternatşf regl öncesine 2. alternatif de regl sırasına denk geliyor, :5:
Bu durumda ne yapılır ki, muhakkak daha önceden bu durumda kalanlarınız vardır,:5: Ne tavsiye etmişti aycangül, onu da çok fazla yormak istemiyorum, bu soru cevaplanmıştır belki de ama.............

canım regl tarihini söylermisin

Ben geçen ay ilk defa denedim bu yöntemi. bacaklarımın tümünde ve koltuk altında...
Bu ay bacaklarım alınacak kadar uzamadı. Kotuk altımı da şöyle bi geçerim. Ama asıl önemli olan yeri nasıl alacağım bilmiyorum. Bana bi akıl verin kızlar en kolay nasıl alınır ki bikini bölgesi?
Bu gün malum dönem de bitti birinci alternatifi değerlendireceğim inşallah.

1 alternatif etkili değil diyorlar ama,:5:
Bir yandan da şunu düşünüyorum, her alternatif aslında bir önceki adetin sonu, Ama biz en yakın adeti mi baz alıyoruz...

1 alternatif etkili değil diyorlar ama,:5:
2 alternatifin de etkisi aynı diye biliyorum. Fakat hemen arkasından regl olunuyorsa, bu durumda fazla etkili olmuyor.

Bir yandan da şunu düşünüyorum, her alternatif aslında bir önceki adetin sonu, Ama biz en yakın adeti mi baz alıyoruz...
Evet en yakın tarihi baz alıyoruz.

Benim reglim gecikti. İlk alternatife yetişiyim diyordum, bu gidişle 2.yi uygulayamayacağım. Geciken regl için bitkisel çözümler önerebilir misiniz? Geçen bir arkadaş forumda(sanırım bu topikte) çörek otu gibi birşeyler yazmıştı fakat bulamadım. Acil yardım bekliyorum. :(

Ben geçen ay ilk defa denedim bu yöntemi. bacaklarımın tümünde ve koltuk altında...
Bu ay bacaklarım alınacak kadar uzamadı. Kotuk altımı da şöyle bi geçerim. Ama asıl önemli olan yeri nasıl alacağım bilmiyorum. Bana bi akıl verin kızlar en kolay nasıl alınır ki bikini bölgesi?

tüylerinin çıkış yönüne doğru kibrit kutusu büyüklüğünde ağdayı sür al yada şu diğer ağdalar var bikini bölgesi için olanları onları kes kibrit kutsu büyüklüğünde öyle al

Bu ay bacaklarim alicak kadar uzamadi demissin hepmi böyle bu tarihlere dikkat ettikden sonrami böyle oldu canim?

Benim reglim gecikti. İlk alternatife yetişiyim diyordum, bu gidişle 2.yi uygulayamayacağım. Geciken regl için bitkisel çözümler önerebilir misiniz? Geçen bir arkadaş forumda(sanırım bu topikte) çörek otu gibi birşeyler yazmıştı fakat bulamadım. Acil yardım bekliyorum. :(

Canım,ben yazmıştım:)Şanslısın ki bak gördüm yazını,arada kaynamadı :)1 çay bardağı kaynamış suya,1 çay kaşığı dövülmüş çörekotu koyup,içiyorsun.Eğer istersen çok az şeker koy.Yalnız dikkat!Adetin geldikten sonra içme,yoğunlaştırıyormuş.

2 alternatifin de etkisi aynı diye biliyorum. Fakat hemen arkasından regl olunuyorsa, bu durumda fazla etkili olmuyor.

Evet en yakın tarihi baz alıyoruz.

canım daha kalıcı bir çözüm için: Namus Aac - Sakl Evren - znikses.com - Gncel znik Haberleri

Aycangülüm,nasıl oldun? Tarihleri eklemişsin sağol canım.

Aycangülüm ama bu hayıt hemen etki etmiyor.Bir süre kullanmak lazım.O düzene sokuyor da çörekotu hemen etki ediyor sanırım teyzem söylemişti,annem denemişti ordan biliyorum:) Yine de incelesin arkadaşlar tabi de ben de bilgilerimi paylaşayım istedim:)

Son düzenleme:
tenefüse çıktım :1:
arkadaşlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler hepinize :70:
gözüme çarptı ilk alternatif daha önemli gibi birşey okudum.. böyle bir kural yok ama bu ay için imkanı olanlar 2.alternatifi beklesin derim..daha iyi gibi geliyor..
hatta birkaç denekte denemeyi planlıyorum.
ya da buraya yazarım isteyen gönüllüler uygular :)

Son düzenleme:
tenefüse çıktım :1:
arkadaşlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler hepinize :70:
gözüme çarptı ilk alternatif daha önemli gibi birşey okudum.. böyle bir kural yok ama bu ay için imkanı olanlar 2.alternatifi beklesin derim..daha iyi gibi geliyor..
hatta birkaç denekte denemeyi planlıyorum.
ya da buraya yazarım isteyen gönüllüler uygular :)

aycangülüm çok sağol.:38:..emeğine sağlık canım..:17::17:.ben 1.yi kullanacağım.:34:..2.de regl oluyorum:5:...tekrar tekrar sağol canım...:9::9::9:.rabbim gönlüne göre versin...:16::16::16::16:

Back