Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum seni gördüm yazıyım dedim.
bende dikkate alcam dün akşam biraz geçiş yapcaktım benim zaten az lazer yaptırdığım için bikini bölgesi biraz daha yoğun gibi herneyse alamadım vakit yetmedi.
regl bi terslik olmazsa 12 ocakta olacak. ben demekki 21 aralıkta almalıyım dimi :44:
ama koltuk altımı almıştım zaten 20 tane tüy var kıl falan diil onları alıp duruoum ama artıo lazerim bittiğinde ne güzeldi 2 tane şurda burda derken takıldım ve almaya başladım ve çoğalttım yani
birazda takıntılıyım şimdi nası beklicem 21 ocağa kadar :26:
kızlar ne zaman alıcaz şimdi yaaww adetim yaklaşıyo adet olmadan ağdamı yapmam lazım....bu yöntemi deniyim dedim şimdide tarih yazılmamış şansa bak aycangül nerdesin kız hadi yazda bi deniyim bende
kızlar birde nasıl hesaplanıyo bi kendim hesaplıyım bakalım doğru olucakmı
Canım hesaplamaları biz yapmıyoruz ancak aycangül yapabilir çünkü bayağı derin bi bilgi birikimi gerekiyor..Uzmanlık alanı onun ve biz de onun verdiği tarihlerden faydalanıyoruz..Ayrıca yöntemi uygulamak için verdiği tarihlerden adet sonrasına geleni kullanıyorsun...Adet öncesinde pek de etkili olmuyor epilasyon...:26:
anladım cnm adet bitiminden hemen sonra yapılabilir ozaman adetim yaklaştı 6günde bitiyo yani ocağın ortalarında falan olurmudur 20si filan ama aycangülde daha güncellememiş ki sayfayı bekliyoruz
Gelsin artik su günde evde kim erkek kim kadin belli olsun canim
Hayir bisey degil pasam gecen benim bacagimi kasiyo kendi bacagi diye :111: :111:
1.ALTERNATİF
12 Ocak 2012 Perşembe, saat 12:44' ten
14 Ocak 2012 Cumartesi günü saat 02:58' e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
Kkizlar bu tarihler ve bu saatler araliginda yapilabilir dimi ? Birde ben Alamanyadayim Türkiyede saat 2 ise burada 1 buna görede hesaplamak lazim sanirim dimi ? Yani
12 ocak 2012 persembe 11.44 den
14 ocak 2012 cumartesi saat 01.58 e kadar olmasi gerekiyo :44:
Gelsin artik su günde evde kim erkek kim kadin belli olsun canim
Hayir bisey degil pasam gecen benim bacagimi kasiyo kendi bacagi diye :111: :111:
21 22 mı yoksam 12 14 mu kızlar karar verın yahu gecen ay yanlısmı yaptım ne olmadı ayu gbı gıllandım