• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangül cnm kendine dikkat et daha cok yolun var cok kendini yıpratma ayrıca bu uygulama için Allah razı olsun kırıklar dısında yeni cıktılar hemde az cıktılar coook sewindim:52: bu duruma inş bırakmadan köklerini kuruturuz sınavlarında basarılar..:16:

arkadaşlar çok özür diliyorum yoğunluktan bakamıyorum..buralarda olsamda araştırma amaçlı sitede oluyorum.
genel olarak ocak tarihleri sorulmuş sanırım..13-21-22 kesin tarihler.detayları vereceğim en kısa zamanda..şimdilik bu işinizi görür inşallah..

bazı arkadaşlarımızın şikayetleri olmuş.bu ay bendede kaşıntılı ve çıkışları tuhaf oldu ama genel olarak sonuç iyi.ben sizden farklı bir saatte yapmıştım ama bu ayın özelliği demek ki..gökyüzünde bizim aleyhimize birşeyler olmuş demekki.bu kadarı beni aşıyor tabi..
yalnız şöyle bir karar aldım durumdan dolayı.bu aydan itibaren saat vermeyeceğim.kendimi sorumlu hissettim çünkü...tarih aralığı çerçevesinde hislerinizle hareket edip almanız daha doğru olacak galiba :)

yeni gelen arkadaşlara her zamanki gibi destek olursanız çok mutlu olacağım.herşeye yetişmeye çalışırken 45 kiloya düşmüşüm :( bu kadarını kıvıramadım malesef.

tün udumatı küntüz olurmatı işig kücüg berdim.benin öltüg :1:

o kadar uğraşıyorum sitemimi de orhunca edeyim dedim :1:

56 kiloya dönmem için dua ederseniz çooookkk mutlu olacağım,bilginiz olsun:) 15 gün sonraki sınavlarımı da unutmayın emi :1:

aycangüllüm canım kendine dikkat et allahım yardımcın olsun sınavlarında başarılar kilolarında artışlar diliyorum:16::16::16:

cook tesekkür ederim canim :29:
ocak ayi icinde tarih verilmis yukarida dimi hmm az kaldi denemekde fayda var bence nasil olsa tavuk gibi yolunup duruyoruz bide böyle deniyelim yanliz ogün agda epilasyan patlamasi yasaniyodur kesiinn :9:
Bide kocalar dua ediyodur su aycangul tarihi aciklasada bi rahat etsek diye :60:

son cümlenizde istemdışı gülmeden edemedim çok doğru dedinizz:1::1::1::1::60:

arkadaşlar çok özür diliyorum yoğunluktan bakamıyorum..buralarda olsamda araştırma amaçlı sitede oluyorum.
genel olarak ocak tarihleri sorulmuş sanırım..13-21-22 kesin tarihler.detayları vereceğim en kısa zamanda..şimdilik bu işinizi görür inşallah..

bazı arkadaşlarımızın şikayetleri olmuş.bu ay bendede kaşıntılı ve çıkışları tuhaf oldu ama genel olarak sonuç iyi.ben sizden farklı bir saatte yapmıştım ama bu ayın özelliği demek ki..gökyüzünde bizim aleyhimize birşeyler olmuş demekki.bu kadarı beni aşıyor tabi..
yalnız şöyle bir karar aldım durumdan dolayı.bu aydan itibaren saat vermeyeceğim.kendimi sorumlu hissettim çünkü...tarih aralığı çerçevesinde hislerinizle hareket edip almanız daha doğru olacak galiba :)

yeni gelen arkadaşlara her zamanki gibi destek olursanız çok mutlu olacağım.herşeye yetişmeye çalışırken 45 kiloya düşmüşüm :( bu kadarını kıvıramadım malesef.

56 kiloya dönmem için dua ederseniz çooookkk mutlu olacağım,bilginiz olsun:) 15 gün sonraki sınavlarımı da unutmayın emi :1:
ya saat ver lütfen.. birine uymayan birine uyabiliyor çünkü.. lütfen aycangül saat ver:((

Aycangülüm dikkat et kendine, sınavlarında yaklaşıyormuş hem senin sağlığından önemli değil hiçbirşey. Kendini de sorumlu tutma lütfen, senin sayende eski hallerinden eser kalmadı çoğu kişinin. Hem seninde dediğin gibi erken çıktılar biraz sert çıktılar falan ama yine ara ara dökülmeler oldu sonuç kötü değil. Sen takma kafanı böyle şeylere biz memnunuz halimizden:7:

aycangül geçmiş olsun ve sınavlarında başarılar diliyorum.. kilo konusunu gözlerim kocaman açılmış olarak ve sonrasında '' yarabbi hikmetinden sual olunmaz lakin benden alıp aycangül kuluna versen, iki kulun da dunyanın en bahtiyar insanları olurduk' dedim :) ben en son ortaokul yıllarında bu kilolarda olmusumdur sanırsam... :2:

bu arada fırsat bulmusken ben de bir durum degerlendirmesi yapayım dedim, geri bildirim olsun..
benim alırken zaten hayatımda ilk defa ayak başparmaklarımın ustu inanılmaz bir şekilde bembeyaz parlamıştı daha alırken dedim garip diye, ve enteresan bi şekilde o kısımda yarıdan az yeniden çıkıyor ve onlar da daha yeni yeni çıkmaya başladı.. diğer bolgelerde cok anlayamadım, yani bunu etkisi olmadı manasına soylemiyorum, gercekten ben son bir kaç yıldır ne zaman aklıma eserse o zaman yaptıgım, çok rahatsız edici bir durum yasamadıgım için (daha dogrusu alınmıs hali ile alınmamıs hali arasında ne yazık ki pek fark goremediğim için) cok sık yapmıyordum, ama genel bir azalma ve yavaslama varmıs gibi geliyor herseye ragmen..

benim tam anlayamama sebebim su , ben hiç bir zaman epilasyon sonrası puruzsuz bir cilde sahip olmadım, sebebini bilmiyorum, baska insanlarda goruyorum, agda-epilasyondan sonra bacaklar ozellikle muhtesem tertemiz gozukuyor, ama ben (kendiminkini yakından incelediğim için mi bilmem) kendim aldıysam zaten muhakkak kırıklar ve tam olarak alınamayan kısımlar oluyor, duzelsin diye özellikle bir iki ay bekleyip kuaforde yaptırdıgımda da cok buyuk bir fark gormedim ne yazık ki.. . bir de ilk ergenlik zamanlarında batık oldukca sıkmıstım onların izleri olusmustu gerci bi kaç yıldır dokunmuyorum, izler gecti gibi ama gene de o puruzsuz tamamen temizlenmiş goruntu hç olmuyor bende, zaten aldıktan kısa bir sure sonra da cıkmaya baslıyor ama bunar aldıklarım mı cıkıyor, duzgun almayı beceremediğim için kırılanlar mı yoksa ben aldıgım sırada daha deri ustune cıkmamıs olanlar mı iste bunu ayırt edemiyorum, su anda da aynı durum sozkonusu... Allahtan cok kalın, siyah ve de cok fazla degiller tuylerim de bu durumu idare ediyorum.
fakat ayak basparmaklarımda cok acık bir fark var, bu da cok enteresan neden tum bacakta değil de sadece parmak ustunde onu da anlamadım gitti :15:
kollarımda da biraz azalma var gibi geldi bana, ama dediğim gibi cok net anlayamadım henuz, fakat bıyıklarda pek işe yaramadı en cok goze batan orası oldugundan onu hemen farkediyorum :)

aycangülcüğüm kendine çok dikkat et bitanem bu kıl tüy meselesi biraz da olsa bekler ama sınavların beklemez .
Rabbim zihin açıklığı versin ,sağlığına, beslenmene özen göster canım benim , herşey güzel gönlünce olsun ./B]

aycangülcüm çok üzüldüm 10 kilo birden vermene, bağışıklığını güçlendirmen için yeşillik yemeli ve iyi uyumalısın. geçmiş olsun.:5:

merhabalar....:3: topiği dün gördüm ama bugün yazmak nasip oldu bunu daha önce duymuştum ama ayın durumlarını bilmediğim için hiç denememiştim bu ay denicem sanırım geçen ay kuaföre gittiğimde uygun zamanda gitmişim sanırım hala çok az çıktı ve seyrek...aycangül kendine çok dikkat et çok kilo vermişsin sınavlarımda var diyorsun hastalanabilirsin...ben kendimi tanıtıyım adım aydan 21 yaşındayım evliyim aynı zamanda uni öğrencisiyim herkese merhabalar..:3:.inşallah hepimiz bu kıl tüy meselesinden kurtuluruz...:1:

dün aynaya baktım inanamadım 10 gün olmadan tüylerden biri yarı boyuna ulaşmış bile:53:
yaa niye böye oldu bu ay bıyıklarımda hemen hemen alınacak kadar uzadı 1. tarihte önle 12 1 arası almıştım
diğer bölgelerde aynı durumda off yaa 4 aydır gerek bile olmadığı halde ,
ayda bir ağda yapıyordum , bu ay 2 kere yapsam alınacak tüyler var

sen ne diyorsun bu konuda aycangül normalmi sence ,ayrıca benim tarihlerime baktımnı aycangül

tatlım orayı yanlış mı yazdın yoksa sadece 1 tüyün mü 10 gün olmadan uzamış.

Aycangül geçmiş olsun. bu kadar sınavının yoğunluğunun arasında herkesle tek tek ilgileniyorsun helal olsun sana.. İnşallah bizlerin duası sayaesinde eski kilona kavuşursun ve sınavlarında çok güzel geçer. teşekkür ederim.

merhabalar....:3: topiği dün gördüm ama bugün yazmak nasip oldu bunu daha önce duymuştum ama ayın durumlarını bilmediğim için hiç denememiştim bu ay denicem sanırım geçen ay kuaföre gittiğimde uygun zamanda gitmişim sanırım hala çok az çıktı ve seyrek...aycangül kendine çok dikkat et çok kilo vermişsin sınavlarımda var diyorsun hastalanabilirsin...ben kendimi tanıtıyım adım aydan 21 yaşındayım evliyim aynı zamanda uni öğrencisiyim herkese merhabalar..:3:.inşallah hepimiz bu kıl tüy meselesinden kurtuluruz...:1:

kuzum seni gördüm yazıyım dedim.
bende dikkate alcam dün akşam biraz geçiş yapcaktım benim zaten az lazer yaptırdığım için bikini bölgesi biraz daha yoğun gibi herneyse alamadım vakit yetmedi.
regl bi terslik olmazsa 12 ocakta olacak. ben demekki 21 aralıkta almalıyım dimi :44:
ama koltuk altımı almıştım zaten 20 tane tüy var kıl falan diil onları alıp duruoum ama artıo lazerim bittiğinde ne güzeldi 2 tane şurda burda derken takıldım ve almaya başladım ve çoğalttım yani :31:
birazda takıntılıyım şimdi nası beklicem 21 ocağa kadar :26:

aycangül merhaba, forumu şöyle bir okudum hastaymışsın geçmiş olsun. yanlış anlamadıysam aralık ayından memmun olmayanlar varmış ama benim durum gayet iyi.. genelde tarihlere uymaya çalışıyorum ama pek başarılı olduğumu söyleyemem bazen mecbur kalıp farklı tarihlerde yada 1-2 gün önce yada sonra yapıyorum. geçen ay 16sında akşam üstü 4-5 arasında kaş bıyık aldırdım, kaşlarım geçen hafta çıktı, bıyıklarım hala görünmüyor ama elime hafif hafif gelmeye başladılar. aynı durum daha önceki aylardan birinde de olmuştu ozamanda sana tam saat verememiştim, üzgünüm, bundan sonra aldırdığım tam zamanı düzgünce yazacağım... sevgiler ve çook teşekkürler...

Aycangül merhaba canım..buraya yazmasam da tarihleri takip ediyorum..22 Ekim saat 22:38- 23:28 arasında yaptığım ağda iyi gelmişti..hatta Kasım ayında yapmadım..17 Aralık 20:00-21:16 arasında yaptığım ağda bana da iyi gelmedi..kaşıntılı ve daha dik çıkıyorlar..inşallah Ocak ayında iyi bir zaman yakalarız..çok geçmiş olsun kendine dikkat et canım sağlık herşeyden önemli..çalışmalarında ve sınavlarında başarılar diliyorum..sevgiler...:)

arkadaşlar öyle güzel şeyler yazmışsınız ki gözlerim doldu..bu kilo kaybı beni çok hassaslaştırdı galiba..zaten balık burcuyum malum..
çok teşekkür ediyorum hepinize,dualarınızla tüm bunların altından kalkacağıma inancım tam..allah sizinde güzel yüreklerinize göre versin..tüm kalbimle diliyorum..

ben yine çabucak terk edeyim burayı ama..yanıbaşım bu konuyla ilgili bir yığın kağıt ve bir o kadar kitapla dolu..küçücük tenefüsümden birazda diğer topiğe ayırayım..

Son düzenleme:

arkadaşlar öyle güzel şeyler yazmışsınız ki gözlerim doldu..bu kilo kaybı beni çok hassaslaştırdı galiba..zaten balık burcuyum malum..
çok teşekkür ediyorum hepinize,dualarınızla tüm bunların altından kalkacağıma inancım tam..allah sizinde güzel yüreklerinize göre versin..tüm kalbimle diliyorum..

ben yine çabucak terk edeyim burayı ama..yanıbaşım bu konuyla ilgili bir yığın kağıt ve bir o kadar kitapla dolu..küçücük tenefüsümden birazda diğer topiğe ayırayım..

Allah benden alsın sana versin kiloları inşallah:34: şaka bi tarafa kuzenim de kilo alabilmek için diyetisyene gitmişti,gece on bir gibi bir avuç fındık/ceviz yatmadan hemen önce de ballı süt içmesini söylemişti ona..tabi normal öğünler ve ara öğünler de atlanmadan...bizde dua desteğiyle arkandayız :16::16: çerezini meyveni çayını çorbanı ihmal etme e mi :38: kolay gelsin,Allah güç ve sağlık versin inşallaahh :71:

merhaba kızlar ben de aranıza katılabılırmıyım 13 ocak da almamız uygun mu acep :26::26:

canimcim ben sana seve seve veririm bendeki fazlaliklardan gel :1:
saka bir yana kendine biraz zaman ayir sagligina dikkat et sen bize lazimsin. sinavlarinda da basarilar :29:

Aycangül Allah yardımcın olsun.:nazar:

Benim regl 3 gün önce bitti.13 ocakta tüylerden kurtulmak için dört gözle bekliyorum.

Aycangül, geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda iyileşirsin. Her gece anneme şifa duası okuyorum sana da okuyacağım inşallah, Rabbim kabul ederse.
Verdiğin yöntemin ben oldukça faydasını gördüm, kızkardeşim ise çok daha fazla faydasını gördü. 3 ay oluyor, normalde ayda bir aldığı bacaklarını üç aydır almıyor, daha bu ay alacak hale geldi. Rabbim en kısa zamanda sana da şifa versin hepimize de.

Back