• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

kızlar bişey sorucam özel bölgenizi hangi tür agda ile alıyorsunuz? eldivenle almayı denediniz mi hiç ameliyat eldiveni ile tutup çekiyorsunuz. hoş bi yöntem tavsiye ediyorum. bide tüm vücudunuzu nasıl o kadar sürede alamıyorsunuz anlamadım. rolon agda kol ve bacaklar için cok güzel en fazla 10 dakika.

Yaklaşık 10 yıldır bende eldiven kullanıyorum bikini bölgesi için.Normalde tüylerim çok kuvvetlidir.İlk aldığımda kan revan içinde kalmıştım.Şimdi ise çok rahatım.İyiki bu yönteme alışmışım.Geri kalan bölgeler için genelde rolon ağda kıllanıyorum.Pratik.Birkaç aydır regl sonrası alıyordum.Bu sayfadan haberim yoktu.Tüylerin renginde açılma var birazda azalmış gibi.
Burda bahsedilen günleri denemek için ocak ayını bekliyorum.
Hayırlısı bakalım.Tamamen bitmesede daha az ve açık renkli çıkması benim için süper.

Gecen sefer sol ust bacagimi yetistirememistim,
bu sefer onuda hallettim.
Insallah bir an once azalma olurda tez zamanda hepimiz tuyden muyden kurtuluruz insallah:1:

Regl öncesi mi yoksa sonrası mı alınmalı hanımlar, bu ikisinin tarihlerini nasıl ayarlayacağız?

ayçangül arkadaşım verdiğim bilgiler için sana çok teşekkür ederim bu tarihleri uyguluyorum saç bakımları topiğinide takip ediyorum gerçekten çok hoşuma gidiyor verdiğin bilgiler tüyler için ben anlayamıyorum pek etkisini :( 3 sefer falan oldu uygulama o yüzden mi acaba:43:

aycangül bacağımdaki lekeler için hergün kese yapıyorum nemlendirici sürüyorum.2gün önce yine yaptım.sabaha lekeler çoğu yoktu.yaralarsa küçülmüş.yeniay varmış o gece.bunun etkisinden olabilir mi

aycangül bacağımdaki lekeler için hergün kese yapıyorum nemlendirici sürüyorum.2gün önce yine yaptım.sabaha lekeler çoğu yoktu.yaralarsa küçülmüş.yeniay varmış o gece.bunun etkisinden olabilir mi

Canim Bu uygulamayi aciklayabilirmisin. Tam olarak nasil yapiyorsun. Nemlendirici olarak hangi urunu kullaniyorsun?

merhaba aycangül ve kızlar:)
ilk sayfadaki tarihlere baktım ancak haritadaki bölgelere göre yazan 1-2-3-.. gibi sayıları anlamadım. yaşadığımız yere göre saat eklemesi mi yapacağız? nedir:/
ayrıca saç kesim ve bakım tarihlerinden sonra epilasyon tarihleri de çok heyecanlandırdı beni:)
şimdiden teşekkürler!

o harita bazı aylarda bölgelere göre saat verildiğinde hangi bölgede olduğunu anlaman için. her ay bu şekilde tarih verilmiyor.

ben bu sefer saatler içinde almaya başardım. cumartesi günü akşam yaptım -hep saatleri tutturmakta sorun yaşıyorum da ev kalabalık olduğu için müsait olmuyor banyo- kollarımı ise hala almış değilim.

Ocak tarihi 14-15 gibi olacaksa onu kullanamam 20 sinden sonraki tarihi kullanacağım bakalım heryerimde işe yaradığını söyleyebilirim ama bu kollarımda bi türlü azalma/incelme olmuyor.

ne çok sayfa biriktirmişsiniz:)

ben şöyle genel bir şekilde yazayım..

TrulyScrumptious demek ki neymiş canııımmm,acıyor deyip bırakmayacakmışız :)))

ne güzel ben yokken arkadaşların soruları cevaplanmış,sevgilerimi sunuyorum asistanlarıma :))

yeni arkadaşlarıma da sevgiler,hoşgeldiniz :)

benim durumum sorulmuş,benimki içler acısı :))))
daha önce de yazmıştım.
biliyorsunuz ben sizlere hazır bir bilgiyi aktarmıyorum.bu benim uzun zamandır araştırdığım ve geliştirdiğim bir konu.
dolayısıyla ben her ihtimali kendi üzerimde deniyorum.mesela bu ay sizler 1.alternatifte yaptınız epilasyonunuzu.ben ise ilk bölümü sizlerle birlikte(ama saati farklı),ikinci bölümü sizlerden 2 gün sonra aldım. yani genellikle sizlerden farklı zamanlarda yapıyorum.
o nedenle bendeki sonuçlara göre değerlendirmeyin.birçok arkadaş tüy sorununu büyük ölçüde hafifletmiş durumda :)
ben bu kadar düzensiz uygulamama rağmen eskiyle kıyaslayamam kendimi.bu ay dikkatimi ençok bacaklarım çekti.eskiden birini aldığımda diğeriyle arasındaki fark sinir bozucuydu.bu kez aradaki görünüm farkının ne kadar azaldığını farkettim.dudak üstünü artık sürekli takip etmek zorunda kalmıyorum.eylül yada ekimde deri altından uzama sorunum aniden yok oldu.bunun dışında ufak tefek bölgelerdeki tüylerimden de kurtuldum.

durum bu yani arkadaşlar :)

Hoşbuldum Aycangül:16::16:
Sen bizler için bir nevi kendini feda ediyorsun yani:1: O kadar çok dua almışsın ki gerçekten çok güzel bir şey bu.
Dua edenler kervanına ben de katılırım inşallah:9:
Ama çok güzel bilgilerini paylaşman, yeni şeyler denemen. Allah razı olsun:16:
Şu yeni tarihler belli olsun da ben rahatsız ederim seni yine:34:

Hoşbuldum Aycangül:16::16:
Sen bizler için bir nevi kendini feda ediyorsun yani:1: O kadar çok dua almışsın ki gerçekten çok güzel bir şey bu.
Dua edenler kervanına ben de katılırım inşallah:9:
Ama çok güzel bilgilerini paylaşman, yeni şeyler denemen. Allah razı olsun:16:
Şu yeni tarihler belli olsun da ben rahatsız ederim seni yine:34:

inşallah canım :)

Her akşam ponza taşını bacaklarıma uyguluyorum.Daha sonra avondan aldığım krem var.onu sürüyorum.batıklarım için başladım bu uygulamaya.geçicekler inşallah.

canım ya seni görünce sorunu hatırladım.yeniayla ilgisi olabilir tabi.çünkü eskiden siğilleri yeniaydan bir iki gün önceki hilalde okurlarmış,yeniayda kaybolurmuş :)

Canım ocak ayı için tarihleri ne zaman verirsin, Aralıkta yapmama gerek yok gibi, ocağın ilk haftasında ihtiyaç duyabilirim. Ben de takip etmek istiyorum ve ona göre plan yapacağım kendime, denek olmaya hazırım :1: çok hayırlı bir araştırma bu:21:
Bende de epey azalma var acaba bende mi denk getirdim bilmeden o tarihlere? Kasım ayı tarihlerini merak ettim şimdi, ama kaldırmışsın, uygulamam 25 kasımdı, regl bitiminin ertesi günü,

canım ya seni görünce sorunu hatırladım.yeniayla ilgisi olabilir tabi.çünkü eskiden siğilleri yeniaydan bir iki gün önceki hilalde okurlarmış,yeniayda kaybolurmuş :)

Benim batiklarim kalmadi ama izlerinden sikayetciyim.
Dunde kese yerine ponza tasi daha cok faydalidir diye ponza tasini denedim,
sonrada vaselin ve dove in nemlendirici kremini surdum.
Bende her iki gunde ponza tasini kullanirsam izlerden daha cabuk kurtulurum sanirim.
Solaryumadami gitsem ne:1:

Benim batiklarim kalmadi ama izlerinden sikayetciyim.
Dunde kese yerine ponza tasi daha cok faydalidir diye ponza tasini denedim,
sonrada vaselin ve dove in nemlendirici kremini surdum.
Bende her iki gunde ponza tasini kullanirsam izlerden daha cabuk kurtulurum sanirim.
Solaryumadami gitsem ne:1:

Kurtulmak için nasıl bir yol izledin canım, ben,m de bacaklarım çok fena, sanki iyice kötüleşiyor,vbunun için de dikkat etmem gereken tarihler var mı ki?:26:

Canim ben 2 defa lazer yaptirdim,
Tuylerim azaldi, bu sebepten dolayi batiklarimda.
Birde eskiden surekli oynuyordum, batik olmasa bile ben
uzadigini gordugum killari sivilce gibi disari s,kiyordum.
SOnuc olarak mayin tarlasina donmustu, simdi ciddi anlamda masallahi var bacaklarimin.

Back