Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bende bacaklarıma ve koltuk altıma lazer yaptırıyorum. ama sarı olan tüyler vardı lazer onları görmüyor. ben de bacaklarıma ve koltuk altıma agda yaptım az önce kollarımada yaptım ama koluma lazer yaptırmıyorum. sonuçları yazarım size. bide agda yaparken acaba şuan kaç kişi benm gibi tüyleri ile uğraşıyor diye düşündüm ve güldüm :) pamuk gibi bir cild diliyorum herkeseee![]()
arkadaşlar bende bacaklarıma ve koltuk altıma lazer yaptırıyorum. ama sarı olan tüyler vardı lazer onları görmüyor. ben de bacaklarıma ve koltuk altıma agda yaptım az önce kollarımada yaptım ama koluma lazer yaptırmıyorum. sonuçları yazarım size. bide agda yaparken acaba şuan kaç kişi benm gibi tüyleri ile uğraşıyor diye düşündüm ve güldüm :) pamuk gibi bir cild diliyorum herkeseee![]()
Aycangül' cüm seni şubat ayından beri takip ediyorum Allah senden razı olsun ne istiyorsan hayırla versin sen bizi mutlu ettin Allah' ta seni mutlu etsin tatlım:)
Sen bi öğretmen ol da o zaman gör arkadaşım başına neler geliyor:))
ya arkadaşlar uzun süredir almaya ihtiyaç duymayan arkadaşlar hatırlıyorsa acıyıp acımadığını yazabilirler mi lütfen?17 aralığı kullanan tanıdıklarım çok kolayca acımadan yaptıklarını söylediler,bende bugünkü tarihi kullandım ama çok canım yandı...acaba acımadığında mı bir daha çıkmıyor,acıdığında mı...çok merak ettim![]()
amin canım,hepimizi inşallah :)
geçen on yıl boyunca öğretmenlik yaptım :)
canım azalmasının acıyla ilgisi yok,şartlama sakın kendini :)
kızlar bişey sorucam özel bölgenizi hangi tür agda ile alıyorsunuz? eldivenle almayı denediniz mi hiç ameliyat eldiveni ile tutup çekiyorsunuz. hoş bi yöntem tavsiye ediyorum. bide tüm vücudunuzu nasıl o kadar sürede alamıyorsunuz anlamadım. rolon agda kol ve bacaklar için cok güzel en fazla 10 dakika.