Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

canım ya sen nekadar zamandır yapıyorsun bu uygulamayı? bide tüylerin nasıldı çok mu azmı kalınmı?
merakımı bağışla...

en zor bölgeler zaten canım onlar ama kol altında tek seferde % 70 lik bir azalma oldu daha önce.
bir arkadaşımızında bir tarafı tamamen bitmişti,diğer tarafında da çok az kalmıştı.
ayrıca aşırı incelmeler bildirilmişti.

sabırlı ve istikrarlı olmak lazım..her ay mutlaka alın tüylerinizi."az çıktı önümüzdeki ay alırım"demeyin,az da olsa alın.belki de o ay sizin ayınızdır

canım ya sen nekadar zamandır yapıyorsun bu uygulamayı? bide tüylerin nasıldı çok mu azmı kalınmı?
merakımı bağışla...

Ben geçen sene belli bir dönem yapmıştım 4-5 ay gibi sanırım.
O zaman dolunaya göreydi tarihler.
Sonra bir süre takip edemedim giremedim internete falan derken normale döndüm hatta bu dönemde ağda ile uğraşmayıp jilet bile kullandım bazen.
Sonra da temmuz veya ağustos tarihinde başladım bu sene net hatırlayamadım.
Normalde belki çok ve sık değildi ama ben jilet kullanarak sıklaştırdım kalınlaştırdım.
Şimdi ise ciddi anlamda güçsüz ve azaldılar.

verdiğin bilgi için teşekkür ederim canım...

selam aycangül ben tarihlerimi özelden attım aldın mı, yoksa mesaj kutun gene dolumu

aldım canım merak etme:)

bak bunu deneyeceğim,doğal olan herşey tercihimdir :)

ben teşekkür ederim canım güzel dileklerin için :)
bahsettiğin türden birçok yöntem söyleniyor.belkide bu şekilde alan birileri gerçektende iyi sonuçlar almıştır ve tavsiye etmiştir.ancak altında başka sebepler olabilir.bu nedenlede sende yada başkalarında aynı sonuç alınmayabilir.

o kadar bekledikten sonra saatlerin dışına çıkma derim:)

geçen ay bende de hiç olmadığı kadar kızardı gözenekler, ama bu ay öyle olmadı.
ben artık alıştım hey ayın farklı bir özelliği var; kimisi kızartıyor,kimisi fena can yakıyor:)

çok sevindim memnun olmana canım,
güle güle kullanmaya devam et,şifa olsun :)

ama ama eden ben 24 aralıkta yapacaktım.
neden sildin aycangüllll

Zaten, 24 Aralık 2011 Cumartesi , saat 16:47' den 19:17'ye kadar 2,5 saatlik kısa bir süre. Bu nedenle bölgelere göre saat farkı yok. Sen yine 24 Aralıkta yap.

poliannacım gizemliprensesin de yazdığı gibi 24 aralıkta süre çok kısa.
ben 17 aralık günü için saat vermiştim zaten,akşamda sildim haliyle.

poliannacım gizemliprensesin de yazdığı gibi 24 aralıkta süre çok kısa.
ben 17 aralık günü için saat vermiştim zaten,akşamda sildim haliyle.

anladım çok teşekkür ederim.ben bu topiği yeni keşfettim sayf asayfa okudumarkadaşlara linkini attım inanan inandı uygulamaya başladı inanmayan güldü geçti.
ama ben çok inanıyorum kainatta hiçbirşeyin tesadüf olmadığını herşeyin bir yaratışış sebebi her olayın bir nedeni olduğuna inanıyorum o yuüzden bu konu çok dikkatimi çekti.
sana da çokk teşekür edrim kendi adıma.ilgi ve alaknadan dolayı.

aycangül merhaba. bende dün kaşlarımı aldırdım sıklaşmasını kalınlaşmasını istediğim için söylediğin tarihler dışında aldım. birde kuaför sarmısak sür dedi. bende sarmısağı ezdim bir kurdale ile kaşıma baladım :) içine iyice işlesin diye. ne diyorsun iyi yapmış mıyım? :)

güzel bi teori
umarım başarılı olursun

sağol canım, dersanede etütüm var geç geleceğim dedim bile:)

kol altı inşallah azalır valla yaza kadar rahatlıyım 2 haftada bir almıyım bana yeter :)
Bu arada 24 aralıkda saat çok darmış inşallah bikini bölgesini halledebilirim . kurs her hafta 6ya kadar uzuyor inşallah bu hafta uzamazda gelip hemen hallederim. Olmadı artık yolda bir yere gidip aldırıcam.

Badem yağı ve zeytinyağınında çok faydası oluyor. Benm bi ara kaşımda kuaförün tabiriyle bir yer küsmüş dökülmüştü ben düzenli sarımsak zeytinyağı badem yağı yaptım dökülen yer doldu.

evet haklısın yağların hepsi kıl cıkartıyor. bende yüzüm çok kuru diye erken kırıştı. üzüm çekirdeği yağı sürdüm. yüzüm kuzu postu gibi oldu :).lazerle hallettim onları. nedense istemediğimiz tüyler gür parlak canlı. istediğimiz tüyler saç kaç kiprik cansız ve seyrek.

evet tatlım evrende herşey mevcut; dikkatle bakana,görmeyi bilene..
bunlarla ilgili birçok ayet de var..ilerleyen dönemlerde paylaşmayı düşünüyorum

gülüp geçenlere aldırma.onların bu muhteşem kaynağı görme ve yararlanma zamanları henüz gelmemiş demek ki ! allah istediğinde ve izin verdiğinde onlar da farkına varacaklar:)
ben bunları paylaşmak için çok enerji harcadım önceleri..inanamayacağın insanların inanılmaz cümlelerini duydum malesef..cehaletlerinden dolayı alaylı tavırlarını hoş görerek ve iyiniyetimi,yardım etme isteğimi koruyarak anlatmaya devam ettim.üstelik bbu durumun beni incitmesine rağmen.
sonra, bir haftalık bir kişisel gelişim seminerine katıldığım sırada yukarıda bahsettiğim durumun farkına vardım.anladım ki ben ne kadar yardım etmeye çalışşam boş.kişiler hazır olmadan,gözlerindeki perde kalkmadan görmüyorlar..ne zaman bu konuda açlık hissedecekler ve görebilecek olgunluğa erişecekler; o zaman izin verilecek ve bunun peşinden kendileri koşmaya başlayacaklar.

bu konudan yola çıkarak yazdım ama yaşamın içinde her konu için geçerli.
daha önce hiç bahsetmemiştim bundan.şimdi bahsediyorsam mutlaka bir nedeni vardır ! kimbilir kimin bunları duymaya ihtiyacı var ve bu yazıya rastlayacak birazdan :)

kimbilir kime vesile olduk poliannacım

isminede bayıldım..bende başka bir platformda çok benzerini kullanıyorum.ben biraz kendi ismimle kaynaştırdım sadece:)

Son düzenleme:

tarihler dışında alman güzel ancak büyüyen ay fazında almayı tercih et.yani yeniay dan dolunaya kadar olan dönemi.
zamanlarını diğer topiğimin ilk sayfasından takip edebilirsin.
sarmısağın ucunu kesip kaşının boş kısımlarını bununla ovman daha iyi olur.bu şekilde orada ki kan dolaşımını da arttırmış olursun:)

birde birde birdeee.herhangi bir küre başlarken yeniay gününü tercih edin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…