Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangülcüm 24ünü bekiyorum epilasyon için.
Bu ay umarım çok güzel olur sonuçlar.
Geç çıkmaları lazım.
Yalnız ekim tarihleri harikaymış.
Ben bacaklarımın üst kısmını 2 aydan beri almıyorum alınacak bir şey yok çıkanlarda incecik ve sarı alınması mümkün değil ben bembeyaz tenliyim ufak bir şeyler çıksa hemen belli olur ama yok gözükmüyor işte.
Belki bundan sonra bacaklarımın üst kısmını almama gerek kalmaz ne dersin.

zamanında bende aklıma geldikçe kopartıp çoğaltmıştım.
bu yöntemle hepsinden kurtuldum :)

yalnız ağdayla değil,tene değirmeden cımbızla tek tek alınmalı !

merhaba burdakı yontemı sanırım sen yazdın ben dun agda yaptım bakalım nasıl olcak :) ocak ayı ıcınde varmı

ya bi de aklıma ne geldi hep uç noktalar geliyo ya yüzümde ben var ve ordan koyu siyah kıl çıkıyo onun hakkındaki tavsiyen ne koparmak sogru değil diyolar sanki ama bilemedim napıyım?

Ben de 13 Ocak için randevumu aldım bakalım. Hayırlısı
Aycangül kafama bişey takıldı onu sorabilir miyim?
İlk sayfadaki saatler silinmiş, oraya bakacaktım ama.
Yanlış hatırlamıyorsam, verilen saatlere göre batıda doğudan daha erken yapılıyor.
Mesela ben 5. bölgedeyim. 2. bölgeden daha geç geliyor uygulama saatim.
Bu durumda Türkiyenin batısındaki ülkeler daha erken bi saat bulmak zorunda...
Doğru mu anlamışım????
Ben saatleri görmeden önce şöyle anlamıştım. Ramazan ayında orucu doğu daha erken açıyor ya... Yine doğu saati erken gelir sanmıştım.

ya bi de aklıma ne geldi hep uç noktalar geliyo ya yüzümde ben var ve ordan koyu siyah kıl çıkıyo onun hakkındaki tavsiyen ne koparmak sogru değil diyolar sanki ama bilemedim napıyım?

kolumdaki minik et beninin üzerinde iki tane simsiyah kıl vardı.onlarda bu yöntemle yok oldu canım :)

evet canım bu ay benim dikkatsizliğimden dolayı bir hata oldu.ancak sadece 7,8 ve 9. bölgeler biraz dışında kaldı.o da tek bir ayda büyük problem yaratmaz çünkü zaten uygun dönemde ve o döneminde en uygun günündeydi.
diğerlerinde 10-15 dakika oynadı sadece.
değiştirecek vakit yoktu,arkadaşları strese sokmamak için konu etmedim hiç :)

randevunu 13 ocağa almakla iyi etmişsin.tüm gün uygun:) 14 ünde yarım gün olacak..

bir iki ay daha bekle bakalım.ama büyük ihtimalle tekrar çıkmayacaklar:)

aycangül bu konu çok ilgimi çekiyor ve elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum, bu ayıda yaptım hadi hayırlısı bu emeğin için sana çok teşekkür ediyorum

aycangülüm selam,

bu ay ayın 18 nde son dakkaya yetiştim sabah saat 7,30 da bikini bölgemi aldım 16 -17 müsait değildim çünkü pazar günü sabahın köründe uyku sersemi nasıl yaptıgımı bilmiyorum
umarım faydalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…