13-14 ü gibi,daha önce de yazmıştım; neden kimse yazdıklarımı okumuyor da tekrar tekrar soruyor neden???
ve sonunda Aycangül çıldırır
al tabi ben de öyle yapıyorum :)
cımbızla alınacak kadar azsa al tabi..
kem küm ozurdılerım:18::18: ben baktım da aralık gbı kocaman bı takvım bulamadım ondan sordum du ıstanbul su tarır ankara su tarh gbı13-14 ü gibi,daha önce de yazmıştım; neden kimse yazdıklarımı okumuyor da tekrar tekrar soruyor neden???
13-14 ü gibi,daha önce de yazmıştım; neden kimse yazdıklarımı okumuyor da tekrar tekrar soruyor neden???
ben okuyupta yada dınleyıpte anlamamıs degılım hanfendi ögrencılerın gbı .... gormedım sadce zekamda bı problem yok...Sen bi öğretmen ol da o zaman gör arkadaşım başına neler geliyor:))
arkadaşlar bende bacaklarıma ve koltuk altıma lazer yaptırıyorum. ama sarı olan tüyler vardı lazer onları görmüyor. ben de bacaklarıma ve koltuk altıma agda yaptım az önce kollarımada yaptım ama koluma lazer yaptırmıyorum. sonuçları yazarım size. bide agda yaparken acaba şuan kaç kişi benm gibi tüyleri ile uğraşıyor diye düşündüm ve güldüm :) pamuk gibi bir cild diliyorum herkeseee
ben okuyupta yada dınleyıpte anlamamıs degılım hanfendi ögrencılerın gbı .... gormedım sadce zekamda bı problem yok...
ogretmen olunca ne oluyor...bn anlamadım bnde ist unı mezunuyum..aa bi dakka ben de öğretmenim..çocuklarımızın zekalarında bir problem yok zaten,sadece heyecanlarından (gençlikten)pek dinlemiyorlar insanı,üç saniye önce söylediğin bir şeyi sırayla soruyorlar...herhalde o arkadaş da zeka problemini kastetmemiştir:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?