Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangül' cüm seni şubat ayından beri takip ediyorum Allah senden razı olsun ne istiyorsan hayırla versin sen bizi mutlu ettin Allah' ta seni mutlu etsin tatlım:)

Hay şansıma bak ya bu günün saatlerini bekliyodum epilasyon için ama tam da o saatlerde dershanede olmam gerekiyo.. o kadar da bekledim zamanında yapıyım diye goril gibi oldum şimdi off off

bende kaşlarımı ve bıyıklarımı alıcaktım ama o kadar yorgunumki hiç yapıcak durumda değilim.neyse yarın alırım artık ne yapıyım zaten regl olucam galiba.bacalarımı kollarımı koltuk altımı temizlemiştim geçen c.tesi bıyık o kadar önemli değil.

24 Aralık 2011 Cumartesi - Bıyıklarımı, koltuk altımı ve bikini bölgesinin bi kısmını almış bulunmaktayım...
İlk defa yaptığım için canım çok yandı bikini bölgesini tamamlayamadım..

ben bugün siteye girmedim alternatif tarihi 25 aralık zannediyordum halbuki bugünmüş
yüzümde iki tane ben var ve birinde birtane birinde iki tane simsiyah kıl vardı
bende 2 dk önce aldım onları yani 15 dk gecikmeli aldım bakalım gelecek ay nasıl çıkacak bu tüyler

arkadaşlar bende bacaklarıma ve koltuk altıma lazer yaptırıyorum. ama sarı olan tüyler vardı lazer onları görmüyor. ben de bacaklarıma ve koltuk altıma agda yaptım az önce kollarımada yaptım ama koluma lazer yaptırmıyorum. sonuçları yazarım size. bide agda yaparken acaba şuan kaç kişi benm gibi tüyleri ile uğraşıyor diye düşündüm ve güldüm :) pamuk gibi bir cild diliyorum herkeseee

ya arkadaşlar uzun süredir almaya ihtiyaç duymayan arkadaşlar hatırlıyorsa acıyıp acımadığını yazabilirler mi lütfen?17 aralığı kullanan tanıdıklarım çok kolayca acımadan yaptıklarını söylediler,bende bugünkü tarihi kullandım ama çok canım yandı...acaba acımadığında mı bir daha çıkmıyor,acıdığında mı...çok merak ettim

toplu ağda töreni yapıyoruz resmen

ben okuyupta yada dınleyıpte anlamamıs degılım hanfendi ögrencılerın gbı .... gormedım sadce zekamda bı problem yok...

aa bi dakka ben de öğretmenim..çocuklarımızın zekalarında bir problem yok zaten,sadece heyecanlarından (gençlikten )pek dinlemiyorlar insanı,üç saniye önce söylediğin bir şeyi sırayla soruyorlar...herhalde o arkadaş da zeka problemini kastetmemiştir:126:

ogretmen olunca ne oluyor...bn anlamadım bnde ist unı mezunuyum..ne kastettı bılmıyormda tuhaf konusmus benı kasederek. bnde ackladım anlar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…