• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

evet canım bu ay benim dikkatsizliğimden dolayı bir hata oldu.ancak sadece 7,8 ve 9. bölgeler biraz dışında kaldı.o da tek bir ayda büyük problem yaratmaz çünkü zaten uygun dönemde ve o döneminde en uygun günündeydi.
diğerlerinde 10-15 dakika oynadı sadece.
değiştirecek vakit yoktu,arkadaşları strese sokmamak için konu etmedim hiç :)

randevunu 13 ocağa almakla iyi etmişsin.tüm gün uygun:) 14 ünde yarım gün olacak..

Canım bu dediğin 10-15dk önce mi olması gerekiyordu peki diğer bölgelerde eğer öyleyse ben tam zamanında almışımda daha da bir sevinicem :))

Canım bu dediğin 10-15dk önce mi olması gerekiyordu peki diğer bölgelerde eğer öyleyse ben tam zamanında almışımda daha da bir sevinicem :))

belkide daha iyi olmuştur dediğin gibi.
zaten hiçbirimizin ağdası 15 dakikada bitmiyor,yani her durumda doğru zamana dahil olundu..
ters tepki gibi birşey de mümkün değil çünkü zaten ağda için en uygun günlerdeydik.

yine de hakkınızı helal edin...

bir iki ay daha bekle bakalım.ama büyük ihtimalle tekrar çıkmayacaklar:)

Aycangülüm nasıl teşekkür etsem az sana.
Artık epilasyon için harcadığım zamanlar o kadar azaldı ki.
bacak üstünden de kurtuldum.
Bikini bölgesi çok seyrekleşti.
Koltuk altı çok etkilenmedi ama.
Bıyık 1 aydan beri almıyorum çook hafif var.
Cumartesi almaya çalışırım.
Bacaklarım da orada burada şeklinde.
Harikasın kısacaa .

Harikasın kısacaa .

ne kadar seviniyorum böyle olumlu haberleri okudukça inşallah bende seningibi böyle mutlu haberler paylaşırım bakalım bende nasıl etki olucak gerçi ilk defa yaptım bu ay daha erken belkişimdiden olumlu sonuç almak için

ne kadar seviniyorum böyle olumlu haberleri okudukça inşallah bende seningibi böyle mutlu haberler paylaşırım bakalım bende nasıl etki olucak gerçi ilk defa yaptım bu ay daha erken belkişimdiden olumlu sonuç almak için

Aycangül hep söylüyor tamamen şans işi belki çok güzel bir tarihe gelmişsindir ilk aydan etkisini gösterir ..

Aycangül hep söylüyor tamamen şans işi belki çok güzel bir tarihe gelmişsindir ilk aydan etkisini gösterir ..

inşallah ağzın bal yesin.şey aklıma geldi saçma olucak belki ama ben kovaburcuyum bidaki ocak ayında ağda yaptığımda tabi aycangülün verdiği tarihte dahamı etkili olur diye düşünüyorum.tabi bunun en doğru cevabınıaycangül verebilir.aycangül yorumumu görüp cevap verirsen sevinirim. 23ocak doğumluyumda ben

inşallah ağzın bal yesin.şey aklıma geldi saçma olucak belki ama ben kovaburcuyum bidaki ocak ayında ağda yaptığımda tabi aycangülün verdiği tarihte dahamı etkili olur diye düşünüyorum.tabi bunun en doğru cevabınıaycangül verebilir.aycangül yorumumu görüp cevap verirsen sevinirim. 23ocak doğumluyumda ben

Burcunun da etkisi oluyormuş ama nasıl etkiler oluyor bilemeyiz tabi.
Bu konuda aycangüle pek soru sormuyoruz.
Ama zaman zaman kişiye özel tarih de ayarlıyor.

aycangül benim bikini bölgem çok inceldi, kol tüylerimden biraz daha kalın haldeler
ama azalma falan göremiyorum hiç
sence zamanla azalma da olur mu

belkide daha iyi olmuştur dediğin gibi.
zaten hiçbirimizin ağdası 15 dakikada bitmiyor,yani her durumda doğru zamana dahil olundu..
ters tepki gibi birşey de mümkün değil çünkü zaten ağda için en uygun günlerdeydik.

yine de hakkınızı helal edin...

Helal olsun canım ne kadar teşekkür etsek sana az bence. ben bıyık bölgemi özel günlerde hiç almamıştım bu sefer ilk defa aldım ve verdiğin saate denk getirmeye çalıştım. Az çıkıcaklarından eminim gibi birşey çünkü diğer bölgelerde sonuç almıştım bunda daha çok alacağımdan eminim :)

Harikasın kısacaa .

Bacak üstü benimde 1 kerede o kadar azaldıki 2 ay önce almıştım belkide 3 birdaha gerek duymadım bile diyebilirim. alt bacaklarımda çok azaldı ama iyice bitsinler diye almaya devam ediyorum. Benim koltuk altı ve bikini bölgesi çok etkilenmedi. Kollar biraz etkilendi ama çok fazla değil. Bıyığıda ilk defa bu ay özel günlere denk getirebildim ondanda sonuç alacağıma inanıyorum. 24ünde bikini bölgemi tekrar alıcam bu sefer daha etkili olur belki.

hakikaten bende merak ettim sonuçları:)
17 aralık için verdiğim saatlere göre mi almıştın reçelim.
bu ay tüysüz kalırsanız sizle aynı saatte yapmadığıma çok üzülürüm:))
ben bu ayı yine deneye ayırdım ;cumartesi sol tarafımı aldım,bu günde sağ tarafımı alacağım.(en büyük beşiktaş :))))
böylece 2 ayda yapacağım deneyi tek ayda yapabileceğim.hatta size verdiğim saatlerle birlikte 3 ay zaman gerektiren bir deneyi sadece 1 ayda tamamlayacağım inşallah.

şimdi akıllara şu soru gelecek:"bugün ağda günü değildi hani?"
haklısınız.
reglim ve istediğim koşulların ağda gününe rastlamamasından dolayı bugünü de kullanmak zorunda kaldım.
ama iyi de oldu.böylece regl olup her iki tarihide kaçıranlar için bir esneklik yapılıp yapılamayacağınıda anlamış olacağım.

Aycangülüm ben 17sinde sabah verdiğin saatte bıyıklarımı aldım.Öğleden sonra verdiğin saati tam kullanamadım bitmesine yakın koltukaltlarımı aldım,daha doğrusu solu aldım sağ tarafı bitirdiğimde bi 10 dk kadar geçmişti.Ama şu 15 dk.lık oynama süresi önce mi sonra mı bilemiyorum,eğer sonraysa işime yarar :) geçen sürede dahil olmuş olur.Diğer yerlerimi de yine 17sinde aldım.O gün bişey oldu nerdeyse bütün gün uğraştırdı beni,anlamadım.Acısını sorma zaten:)mikrosoftun da acımış.Acaba burçlarla mı etkili diyeceğim ama senin söylediğin gibi ortaya yeni kanı(lar) atılmasın diye bişey diyemiyorum o konuda:)Ama soramadan edemeyeceğim mikrosoft senin burcun neydi?Bu ay senin de çok acımış o yüzden soruyorum.Benimki sırf merak,kanı falan değil valla:)))Sonuçları beklicez artık aycangülüm ben de çok meraklıyım bu ay sonuçlar için...

herkesin ekstra acımış benim de tam tersine en rahat ağdam oldu. sadece genital bölge aldım gerçi. (bacaklarımda lazere başladım altlar için, üstlerini de sürekli almıyorum zaten) koltuk altıma da lazer nedeniyle ağda yapamıyorum. kollarımı almadım 2. alternatifi bekliyorum. benim en çok ağrıyan bölgeydi genital yarısını alır bırakırdım bu sefer çol minik bir bölgeyi bıraktım onu da banyoyu daha fazla işgal edemeyeceğimden dolayı bıraktım biraz daha kalabilsem onu da alırdım.
bu arada regl olmam gerekiyordu olmadım çok ağır grip geçirdim ondan mı diye düşünmelerdeyim regl olmalıyım ama ben yaaa

Canım konuyu aşıyorum ama tamamen yardım amaçlı:)adetinin gelmesi için bir çay bardağı sıcak suyun içine bir çay kaşığı dövülmüş çörekotu koy ve iç.Yalnız adetin geldikten sonra içmeye devam etme yoksa bu kez de çok yoğun gelir.Aklında bulunsun...

Aycangül, eline, emeğine; hepsinden önce o güzel yüreğine sağlık...
Bunca emek verip bizlerle paylaştığın için...
Çok teşekkürler...
Ben ocak ayını iple çekiyorum.
Ben birde şöyle bişey duymuştum.
Adetin bitimini takip eden 3 gün içinde alınırsa tüyler azalırmış diye, bunu duyduktan sonra uzunca bir süre uyguladım. Ama ne fayda...
Tekrar çok teşekkürler...

aycangülcüm yaa dört gözle 24 aralığı bekliyorum ama o gün annemlere gitmek zorundayım, acaba öğlen 1-2 gibi almaya başlasam nasıl olur, kötü mü olur acaba? bacaklarımda azalma olmuşken tekrar kötü olmasını istemiyorum. eğer olmazsa bahane bulup geç gideceğim mecburen

ben daha önceleri bacaklarımı aldığımda kıpkırmızı olurdu.iki gün boyunca kıl dipleri kızarır ve kabarırdı .bu sefer böyle bir şey olmadı .ne kızardı nede kabardı.sadece bacağımın iç taraflarında bir kaç kıl dibinin kızardığını gördüm.inşallah kıl kökleri zayıfladığı için böyle olmuştur.

Ben bu başlığa çok yazmadım ama, yazdan beri buradaki tarihlere uymaya çalışıyorum. Bir kez uyamadım reglden dolayı ve bu da ikincisi oluyor. Bacaklarım ve koltukaltlarım zayıf ve daha açık renkli tüylere sahip oldular (saçım ve tüylerim çok esmerdir).

Artık bacaklarım beni rahatsız etmeyecek dereceye geldi. Hani ilkokulda falan almadan etek giyebilirdik ya, şimdi de almadan birkaç ay dayanabilirim gibi geliyor. Etek giyemesem de :) korkunç bir görünümde değiller en azından

Aycangül emeklerine sağlık, biz kadınların çok çekindiği bu sorunu bile hallediyoruz sayende:)

arkadaşlar bişey sorucam saat dediğiniz ilk sayfadaki saat aralığı mı bölge bölge bölge saat veriliyor falan diyenler var da.

Back