merhaba aycangul, yogunlugum, oglumun ve kendimin rahatsızlıgımız yuzunden sık sık giremiyorum foruma ben gelene kadar da masallah ne cok ilerlemis oyle sayfalar. tamamını okuyamadım gene aradakilerin, cunku hemen kalkmazsam gene gec kalacagım
oncelikle gecen msj yazdıgım sey yanlıs anlasıldı sanırım farklı bir yontem onermek degildi amacım, belki senin yaptıgın hesaplamaya katkısı olur diye dusundum sadece.
ben de ayın 17 sinde aldım ama saat konusunda tek bos oldugum zaman yaptım. pek cok arkadas cok takılma diye cvp yazmıs sonradan, takılsam da baska sansım yoktu o gun ama saate dikkat etmek istersem hala anlamadım , yani tamam tr ile saat farkı belli, boylamı kullanarak dakikası dakikasına da hesap yapabilirm de tr de hangi sehri referans almak gerekir?
neyse, saat hesaplamadan dvm edicem herhalde ben , bu sefer 17 sinde sabah 8 bucuk ile 10 bucuk arası (tr saati le 9 bucuk-11 bucuk) tum vucuduma uyguladım, insaallah kısa surede sonu alırım diye umuyorum en cok da bikini bolgesinden muzdaribim. orası hemen bitsin istiyorum :d