Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

merhaba herkese,
birkac haftadır sessizce takip ettigim 2-3 konudan biri burası ve diyebilirim ki bunun icin uye oldum :)
mumkun oldugunca okuyup detayları yakalamak istedim ancak takdir edersiniz ki 600 kusur sayfanın tamamını okumak cok zor, o yuzden konuyla ilgili tam olarak anlayamadıgım bir kac nokta var sormak istiyorum, ben de ilk kez bugun (cmts) deneyecegim kısmetse, nasıl bir etkisi olacak gorecegiz. ancak oncelikle anlamadıgım mevzu su saat meselesi, aycangul once tarih vermişti 16 sı sabahından 18 i sabahına kadar, şimdi ise yaklaşık yarım-1 saatlik 2 aralık vermiş, bu saatlerde değil de sozkunusu gunun herhangibir saatinde yapılınca aynı etki olmuyor mu acaba?
diğer bir nokta da o saatler bolgelere gore ayrılmıs, anladıgım kadarıyla bu turkıye icin gecerli, yurtdısında olunca nasıl bilebiliriz saat meselesini her iki durum için de? yani en basta mesela 16 aralık sabah 06.58 de baslıyordu yanlıs hatırlamıyorsam , benim oturdugum ulke normalde turkiyeden 1 saat geride, buna dayanarak ben kendi ulkemde 06.58 mi yoksa tr saatiyle 06.58 iken burada saat 05.58 bunu mu baz alacagım?
aynı sorum, aralıklar için de gecerli, sabah ve oglen için aralık verildiğinde ordaki saatleri bulundugum ulkeye nasıl ayarlayacagım ve hangi bolgeyi baz alacagım hesaplama için bilen var mı acaba?

bir de aycangul, okudugum bir mesajında, yontemin ilk bastan su ana dek çeşitli bilgi ve verilerle geliştiğini, biraz değiştiğini yazmıstı. belki onun hesaplamarına katkısı olur diye soylemek istiyorum, yıllar once bir arkadasım da buna benzer bir yontem kullandıgını soylemişti ancak ben hiç denemedim. o da her hicri ayın 2. salı gunu almak gerekiyor tuyleri demişti, buyuklerinden duymus, kendisi, eltisi, gorumceleri vs hep yaparlarmıs o sekilde aktarmıstı ama tabii ben denemedim o kişiyle baglantım da yok yıllardır, soramam da ama belki degerlendirmek istersiniz.

bacaklarımda süper etkisi oldu. çok teşekkürler aycangül.
1 ay geçti ama o kadar az çıkmışlar ki, bu ay almadım
normal de haftada bir alırdım ben. şimdi de genitale başladım. 3 aydır genitalde de deniyorum. umarım aynı etkiyi orda da görürüm. kollarım da da mı başlasam die düşünüyorum

Tarihleri ve saatleri o kadar bekledim ama saatler uymadı ama bu tarihler arasındada yapmanın mutlaka faydası olacaktır inş ocak ayı uyar da düşman tüylerden kurtuluruz yakın zamanda herkese kolay ve acısız epilasyonlarr

aycangül sana nekadar teşekkür etsem azdır, cidden ilk denemede faydasını gördüm. bacaklarımdan çok az çıktı yalnız ben birşey sormak istiyorum ARALARDA DA BELİRLİ BİR TARİH VARMI? çünkü yüzümdeki tüyler çıktı ve ben dayanamayıp aldım, onlarda azalmıştı arada aldıktan sonra çok çıktı buna ne önerebilirsin... kolay gelsinn

slm herkese. benim bir sorum olucak acaba bilen varmı. ağdadan önce acısını azaltmak için uyuşturucu krem kullanan varmı. varsa adı nedir birde faydası oldumu :)

Emla diye bir krem var. Ben genital bölgem için kullandım, diğer bölgelerde ihtiyaç duymadım. Bende kesinlikle etkili oldu. Fakat herkesin bünyesi aynı olmadığı için, aynı sonuç alınmıyor. Bir tanıdığım hiç etki etmediğini söyledi. Ama çoğu kişi etkili olduğunu söylüyor.

ayşegül bişey sorucam..

16 Aralık 2011 Cuma, saat 06:58' den
18 Aralık 2011 Pazar günü saat 09:06' ya kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

17 Aralık 2011 tarihi için belirlediğim saatler,buyrun

1. ve 2. bölgeler..... 07.04-07.51 ve 12.36-13.23 arası

benmki 2. bölge oluyor.. ama ben 17 aralıkta anca 3 4 gibi alabilirim. sorun olurmuki:S

aycangül teşekkür ederim bizimle bu bilgilerini paylaştığın için öncelikle :)

ben saatleri kaçırdım reglimin son günü bu gün, alıcaktım ama saatlere bakmamışım şuan çok üzgünüm acaba bugün bu saatten sonra alsam faydasını görmez miyim yada 24 ünde mi alsam şuan muallaktayım çok üzüldüm bugünü bekliyodum bir aydır eşimle asker arkadaşı gibi geziyom tüylü müylü

kızlar yukarılarda okudum regl döneminde lazer olunamz mı ? ben olmuştum bir sorun olmamıştı seanslarım bitti şuan çok memnunum

hem de ben pko hastasıydım yüzüme de olmuştum yüz de biraz seanslar uzuyor ama kökten ççözüm buldum sonunda

kızlar ya ben topiğinizin amacını yanlış anlamışım lazelrleri okuyordum. sizin yaptığınız kendinizce yöntemler sanırım. kendime gülüyorum kafam allak bullak oldu forumları okuya okuya

Aycangul, teşekkür ederim cevapladığın için.
Sanırım öğle saati benim için uygun olur sanırım. Şansımı deneyim bakalım.
Şunu anlamadım. yeni kanı????

evet canım uygun değilmiş. sağlık açısından hormonların etkiisi tüyler üstünde de artıyormuş yani kalınlaşma yaptıryormuş

bende bugün kollarımı bacaklarımı koltuk altımı aldım bıyıklarım daha çıkmadığı için almadım kaşlarımda öyle tabi.genital bölgemide haftaya alıcam 24nde.dün saatler verildimi diye bakmıştım ama daha aycangül saatleri eklemeişti.bende kızımı 12de uyuttum 12buçuktu ağdaya başladım 13.30da ağdamı bitirdim tesadüf eseri verilen saatlerde almayı başardım.2.dilimdeyim ben buarada.koltuk altım çok acıdı ama hepsi kökten geldiler biraz kökleri kuvvetli ondan acıdı herhalde.ay çok heycanlıyım ya inşallah biraz da olsa etkili olurda bana biraz şevk verir hep verilen tarihlerde alırım.aycangül ALLAH razıcolsun senden

kızlar saat meselesine çok takılmayın bence
saaatler bana da uymadı ama yine de bu tarihler içerisnde olduğü için akşam aldım tüylerimi
daha çok etkili olması muhtemel saatleri veriyor aycangül
diğer saatler etkili olmasa tarih vermez direkt saat verir zaten
biz bence burayı takip etmeye devam edelim
ben üzümü yiyip bağını sormamayı uygun buluyorum :))

selam ben istanbuldayım aksam 7 8 gbı alsam olmazmı bende ılk kez duydum okudum cok ılgınc geldı denıcem ...kacta almam lazım en gec 13 e kadar yazıo sanırım

teşekkür ederim bende öyle yapıcam içimi rahatlattın ama bir dahaki ay saatleri kaçırmıcam:)köpeklerimle ilgilenmekten kaçtı bugün akşam babaları baksın ben yolayım kendimi

ah kızlar aycangülün verdiği saatte ağda yaptrdm bugn kuaförde, ilk defa üst bacağımı aldırdım.. kız aldıktan sonra keşke aldırmasaydın kıl gibi çıkarlar artık siyah siyah dedi çok üzüldüm keşke aldırmasaydım ya

Çok teşekkür ederim canım. Normal ağda yapacağım... Dikkat edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…