Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aycangul sana ihtiyacım vaaar Benim en son reglim 22 aralıkta oldu. Bu ilk tarih öncesinde oluyor. Ama diğer tarih de regl sırasında oluyor. İlla reglden sonra mı olması gerekiyor, regl sırasında alamaz mıyız?
anlayamadım acıyınca dahamı etkili oluyo yani :26:
kizlaaaaaaaaaar agdami bitirdim tam 3saat ugrastim ama degdi tertemiz oldu.....insallah uzun bi süre cikmazlar bu ücüncü uygulamam oldu.herkesin güzel sonuclar almasi dilegiyle.... aycangülcügüm cok cooooooooooooooook tesekkürler
Selam arkadaşlar,
Ben de birkaç haftadır takip ediyorum konuyu. Ve bunun için üye oldum. Çok mantıklı paylaştıkların.
Öncelikle aycangul, çok teşekkürler...
Aralık tarihini deneyip paylaşmak istedim. Ama ne şanski randevu alamadım. Çünkü bütün günleri doluymuş.
Bu arada ben lazer için randevu almak istedim. Bir kaç hafta önceden randevu almam gerekiyormuş.
Ne yapsam bilemedim. Mecburen Ocak ayı için bekleyeceğim. Ama o verdiğin tarihlerde hangi saat için randevu alsam.
Saat verebilirmisin Aycangül lütfen.
çok teşekkürler aycangül:) öğlen saatinde sınavda olucam ama sabah uyanıp yapmaya çalışıcam artık çok sağol :)
benim malesef adet donemine denk geldigi icin (gecen ay da oldugu gibi), ikincide yapabilcem. bu arada kizlar kasitli olmayarak bu yontemin ne kadar basarili oldugunu olcmus bulunuyorum. gecen sefer tam saatinde bikini bolgesini almaya kalktim yarisini yapabildim canim cok yandi biraktim. ertesi hafta da diger yarisini alabildim. simdi ilk aldigim kisim (aycangulun verdigi tarihte alindan) yarisi anca cikti. 1 hafta sonra alinan kisim ise aynen cikti. yani kasten olmadi ama ne kadar etkili oldugunu gormus oldum bu sefer acisa da yapicam yapabildigim kadar her yeri
aycangul diyorum harikasin..
ya ben bugün öğlelerde aldım bıyıklarımı bi de adetliydim bişe olur mu yanlış mı yaptım ?? benaim aklımdan çıkmıştı bu ay işi kötü görünüyo die annemi boş bulunca aldırdım ama keşke aldırmasa mıydım adetliken alınca kötü mü çıkıo tüy ( bıyık için diyorum ))
demek istedigim suydu, verilen tarihte aldigim kisim cikmadi. sonradan aldigim kisim ise aynen cikti.