bu batıklar içinde çözüm yolu üreten var mı kızlar
haftada bir peeling ve cilt yenilemeye yardımcı kremler.
bende yolduğum eski lekelere çözüm bulmaya çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum diyim ben de kendi adıma :)) kızlar ya bu ara sadece epilasyon araştırıyorum nette sürekli fikrim değişiyo bi ağda yapayım diyorum bi lazer bi iğneli epilasyon hangisi daha iyi hiç bilemiyorum off ama bu ayın 24ünde belki epilamorla ağda yaparım diyorum bilmiyorum biraz daha beklesem mi epilamor almak için?? (aycangül ve vişnereçeli ne teşekkür ediyorm :))
bıyıklar çok çabuk cevap veriyor pixim :)
Rica ederim canım ne demek:)
Aycangülümm bak ben bıyıklara daha çabuk etki ettiğini bilmiyordum,öyle gezmeyi sevmediğimden de iki tüy çıksa alıyorum genelde.Bu kez bekledim e çıktılar haliyle o değil ben bir de dün o halde bıyıklı bıyıklı iş görüşmesine gittim.Allahım kendime inanamıyorum işe alınmazsam şu bıyıklarım yüzünden alınmam herhalde
valla varsa bana da lazım :))) az önce yine uğraştım
inşallah canım inşallah batığada çözüm olursa çok sevinicem.sen kaç aydr kendi yönetimini uyguluyosun aycangül
konudan sapıcak başlık diye çok yazamadım ama kılıçbalığının başlıgına bir bakın derim ben ona başladım başlayalı baya bi azaldı batık. Benim birde elim sürekli bacağımdadır hep yolardım ve oynardım, geçen sene kimyasal peeling yaptım ama yine oldu yine oldu. bu sefer kılıçbalığının yönteminde istikrarlı gidiyorum. 2 ay falan oldu belki ama baya azaldılar ama lekeleri yok edemiyorum ben. tekrar kimyasal peeling alıp yapıcam sanırım bu sefer lekeler gidicek gibi bir his var ama öncelikle başka yöntemler deniyeceğim bulabilirsem tabi.
herkese iyi gecelerrr
ne zamandır bu topiğe girmiyordum...biraz da kesin sonuç için bekledim...yaklaşık 4 aydır aycangülümün günlerini uyguluyorum,hem kendime hem kızıma...istenmeyen tüyler hakikaten yavaş yavaş yok oluyorlar...bikini bölgesi için günlerce düşünürdüm "ayy yine nasıl yapıcam,canımyanıyor" diye...resmen ruhumu teslim ediyordum şimdi o kadar az zamanımı alıyor ki...10 dk yeterli oluyor..hem azaldılar hem inceldiler...artık eskisi gibi acı da hissetmiyorum...ben de teşekkür ediyorum aycangülüm ama kızım çok çok çok teşekkür ediyormuş sana....sadece biz de değil yeğenlerim de çok memnun...Allah senden razı olsun...ben yıllardır çekmişim ama sayende kızım süper başladı bu tüylerle mücadeleye...1-0 kızıp galip
herşey gönlünce olsun canım...iyi ki doğurmuş anneciğin seni...
arkadaşlar daha önce her gün için tek saat veriyordum.çünkü ilki sabahın erken saatlerine rastlıyordu ve tercih edilmiyordu.
bu ay yetiştirememe kaygısı olanlar için sabah saatlerini de hazırlıyorum.
sabah başlayıp kalanlara öğle saatinde devam edebilirsiniz.aynı özelliktedirler.
elkediğimde daha net anlaşılacak.
birde ağdanın hevesle ve heyecanla beklenir olduğunu görmek çok güzel:)
eski stresimizden eser kalmadı neredeyse :)
Aycangülüm saatleri ne zaman ekleyeceksin??? Sabah erkenden yapcaktım ağdamı ama sonra saat vereceğin geldi aklıma şimdi bekliyorum saatleri vermeni
Aycangül alakasız olcak sanırım biraz ama ben verdiğin tarihlerde 24 aralığı uygun gördüm regl sonrası oluyo o zaman yapıcam da bıyıklarımı hiç ağdayla almadım daha önce ayın 24ünde onları da ağdayla almayı düşünüyorum daha çok çıkmaz değil mi
konudan sapıcak başlık diye çok yazamadım ama kılıçbalığının başlıgına bir bakın derim ben ona başladım başlayalı baya bi azaldı batık.
kılıçbalığı başlığını ben bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Aycangül alakasız olcak sanırım biraz ama ben verdiğin tarihlerde 24 aralığı uygun gördüm regl sonrası oluyo o zaman yapıcam da bıyıklarımı hiç ağdayla almadım daha önce ayın 24ünde onları da ağdayla almayı düşünüyorum daha çok çıkmaz değil mi
kololove aycangüle sormuşsun ama ben de fikrimi söylemek istedim.Daha fazla çıkacağını sanmıyorum ama ilk kez ağda yapacaksan dikkat et derim,hele sir ağda kullanacaksan daha da dikkatli ol yakma bıyık bölgeni narin ya o bölge dikkat ister,sonra birde izleriyle uğraşmak zorunda kalma.
saatleri ekledim arkadaşlar..
hayırlı olsun,şifa olsun :)