canım regl sırasında olmaz.1.alternatifte yapmalısın.tabi regl olmazsan.
eğer her ikisindede regl olacaksan reglin bitince yap.böylece ocak ayına kadar yeniden çıkar.
çoook teşekkür ederim hemen cevapladığın için canım, teşekkürler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım regl sırasında olmaz.1.alternatifte yapmalısın.tabi regl olmazsan.
eğer her ikisindede regl olacaksan reglin bitince yap.böylece ocak ayına kadar yeniden çıkar.
slm herkese. benim bir sorum olucak acaba bilen varmı. ağdadan önce acısını azaltmak için uyuşturucu krem kullanan varmı. varsa adı nedir birde faydası oldumu :)
ayşegül bişey sorucam..
16 Aralık 2011 Cuma, saat 06:58' den
18 Aralık 2011 Pazar günü saat 09:06' ya kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
17 Aralık 2011 tarihi için belirlediğim saatler,buyrun
1. ve 2. bölgeler..... 07.04-07.51 ve 12.36-13.23 arası
benmki 2. bölge oluyor.. ama ben 17 aralıkta anca 3 4 gibi alabilirim. sorun olurmuki:S
şu an için birşey diyemem ama gece geç saatlerde çalışmıyorlar zaten.bu nedenle akşam yaptırmak istersen hava kararmaya başladığı zamanı seç.ezan sıraları gibi.
yada öğle saatini seçebilirsin.
şimdi seni cevapsız bırakmamak,birazda olsa yardımcı olmak için bunları yazdım ama bir taraftan da korkuyorum bundan yeni kanılar ortaya çıkar,konu başka yerlere gider yine diye !
mesaj alındımı kızlarrr
ya ben bugün öğlelerde aldım bıyıklarımı bi de adetliydim bişe olur mu yanlış mı yaptım ?? benaim aklımdan çıkmıştı bu ay işi kötü görünüyo die annemi boş bulunca aldırdım ama keşke aldırmasa mıydım adetliken alınca kötü mü çıkıo tüy ( bıyık için diyorum ))
kızlar saat meselesine çok takılmayın bence
saaatler bana da uymadı ama yine de bu tarihler içerisnde olduğü için akşam aldım tüylerimi
daha çok etkili olması muhtemel saatleri veriyor aycangül
diğer saatler etkili olmasa tarih vermez direkt saat verir zaten
biz bence burayı takip etmeye devam edelim
ben üzümü yiyip bağını sormamayı uygun buluyorum :))
kololove aycangüle sormuşsun ama ben de fikrimi söylemek istedim.Daha fazla çıkacağını sanmıyorum ama ilk kez ağda yapacaksan dikkat et derim,hele sir ağda kullanacaksan daha da dikkatli ol yakma bıyık bölgeni narin ya o bölge dikkat ister,sonra birde izleriyle uğraşmak zorunda kalma.