Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben sürekli araştırma halinde olduğum için size verdiğim saatlerin dışında yapıyorum genelde.bir nevi denek olarak kullanıyorum kendimi.o nedenle benim durumum sağlıklı bir fikir vermez sizlere.
yap boz tahtası gibi oldu benim bedenim ama buna rağmen ciddi fark var tüylerimde,kocaman boşluklar oluştu aldığım bölgelerde.
ben 1,5 yıl lazer epilasyona gittim yıllar önce.o salona nasıl girdiysem öyle çıktım. bu yöntemle en azından sonuç elde ettim.
araştırmalarım devam ediyor,inşallah kısa sürede ulaşırım istediğim sonuca..
benim deri altından uzayan tüylerim vardı.
sayı olarak çok fazla oluyordu.önce bacaklarımı alır sonrada onları temizlerdim saatlerce.
iki aydır bunu yapmıyorum..bu süre içerisinde farklı hiçb irşey uygulamadım.bu yöntemin etkisi olduğundan eminim.
geçen ay annemin dudak üstünü aldım..onun umuşak ama sıktır,kou bir görüntü olur yani..
bu gün yeniden almak istedim YOKlardı orada
belki 10 tane falan aldım.kim derki gecen ay orası çim gibiydi :)
teşekkür ederim :)
ben diyorum bu tarihleri kaçırmayın."bir ay kaçırsam ne olur" diye düşünürsünüz ama o ay belkide size süpriz yapacak olan aydır.
annemdeki gibi,farmasideki gibi,sevinçtaştaki gibi..................
aycangül ben çok merak ediyorum bu konu bi seneden fazlaca zamndan eri var ve ben yazıların hepsini okuyamadım malesef acaba ciddi anlamda geri dönüşler oldu mu tamamen bitti vs gibi ?? bi de bu uygulamayı sen de yapıyosun di mi peki sende son durum nasıl?? daha önce yazdın mı bilmi,yorum ama yaklaşık bi 300 sayfa okudum daha okuyamıorum gözlerim döndü:))
Aycangül canım geçmişte sorulduysa kusura bakma ama çok merak ediyorum.Bu kadar araştırma yapıyorsun,emek veriyorsun taktir ediyorum seni.Bu yöntemi sen her ay deniyor musun?Senin tüylerinde durum ne?
Bugün özel bölgeme ağda yaptırdım
kızlar benim anlamadığım bi nokta var.diyelim verilen tarihlerde aldık azaldı arada verilen tarih dışında bir tarihte aldığımızda eskiye mi dönüyor?yani azalan yerlerde tekrar mı çıkıyor?çünkü her zaman denk gelmiyor maalesef.bazı mesajlarda bu tür yazılar gördüm sanki eskiye döndü falan yazıyordu ondan sordum.
Aycangül meraba ben yeni takip etmeye başladım bu sayfayı bu ay senin yöntemini denemek için dün aldım çıkanları ilk sayfada saat yazmıodu hangi saatte olduğunu bilmediğimden akşamüzeri aldım etkili olur mu gene de belirlediğin saatler dışında cevap verirsen sevinirim
Kizlar bu olay amertika ve ingiltere'de de oldukca biliniyormus bugun ogrendim.. Bir suru internet siteleri forumlar buldum ayin hareketleri ve saclarla ilgili. Tabiki hala Aycangul'un bu tarih ve saatlere nasil ulastigini bilmiyorum muhtemelen asla da ogrenemicem bu konularda pek bilgili degilim astroloji vs yalniz suna karar verdim, bu yontemin tam tersini de saclarim icin uygulamaya basliyorum. Saci seyrek ve cansiz cikartan tarihler oldugu gibi, kesildiginde hizli uzamasini saglayan tarihler de var anlasilan. Aycangul de lutfen bunu dogrulasin ben baslamadan once :) ozellikle bu vegan'larin sitelerinde belli tarihler belirtmisler sac kesmek icin uygun diye. Bunu da denemekten bir zarar gelmez diyorum ve de bu ay denemeyi dusunuyorum zaten saclarimi kestirecektim uclarindan. 1 saattir okuyorum beynim allak bullak oldu ama aklima da yatti upuzun saclarim olsun istiyorum artikk
TrulyScrumptious,
Zaten Aycangülün saç bakımı, cilt bakımı, diyetle ilgili de bir topiği bulunmakta. Ne zaman saç kesilecek, boyanacak, bakım yapılacak hepsini yazıyor. :)
ben bu ay 16 aralık cuma saat 10:40-11:40 gibi uygulama yaptım acaba ise yarar saatler miydi? baska zaman yapma ihtimalim hic yoktu bu ay icin.
slm aycangul daha öncede söyledim ben tam uyduramadım tarihi 24 ünden sonra olucak benim ne zaman yapılabilir o zaman??teşekkürler şimdiden
selam aycangül ,ben bu ay 2. gün yani 17 aralık ta saat 10 gibi aldım, fakat çok acıdı vede morardı ,üstelik regl dönemim geçeli bir hafta olmuştu ,neden olabilir acaba bir fikrin varmı ?
çünkü 3 aydır verdiğin tarihlere uymaya çalışıyorum hiç bu kadar acımamıştı hatta bir keresinde ilk saatte aldım ve hiç bile hissetmedim